The Valhalla Murders

Seizoen 1
44:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Monster In The Dark

578 x
Kata is vastberaden om het politiehoofd van Reykjavik te laten betalen voor wat hij de jongens in Valhalla heeft aangedaan, maar haar plan loopt niet van een leien dakje. Arnar schiet haar te hulp.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Crossroads

534 x
Hoewel ze op verlof is, zet Kata haar onderzoek naar wat er gebeurd is in Valhalla verder en focust ze zich op het hoofd van de politie van Reykjavik. Arnar probeert haar te helpen, maar worstelt tegelijk met de demonen uit zijn verleden.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Hidden Place

308 x
Zowel Kata als Arnar hebben het moeilijk met de nasleep van de dood van de seriemoordenaar. Zij heeft het moeilijk om de zaak los te laten en Arnar wordt geconfronteerd met zijn verleden, een verleden dat hij al lange tijd heeft proberen te verdringen.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - In Plain Sight

221 x
Kata en Arnar denken dat ze de seriemoordenaar op het spoor zijn, maar uiteindelijk krijgt het onderzoek een onverwachte wending. Daarnaast dienen de twee ook nog eens af te rekenen met problemen in hun persoonlijke leven.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Scars

218 x
Wanneer er informatie komt over een vierde Valhalla-werknemer gaan Kata en Arnar meteen naar hem op zoek, in de vrees dat de moordenaar hen anders voor zal zijn. Intussen zet de politie het onderzoek voort naar de donkere geschiedenis van Valhalla en de jongens die er verbleven.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Valhalla

271 x
Een oudere vrouw wordt vermoord teruggevonden in een jongerentehuis, Valhalla. Ze is wellicht vermoord door dezelfde persoon die eerder al de twee mannen vermoordde, maar de politie heeft nog steeds geen idee over de dader en het motief. Bij de vondst van het lichaam gaat de aandacht van Kata en Arnar meteen naar het myst...
48:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Return

329 x
Arnar Bödvarsson komt het team helpen met de twee moordzaken waarvan ze vrezen dat ze het werk zijn van de eerste IJslandse seriemoordenaar ooit. Arnar is een mysterieuze inspecteur die al twintig jaar in Oslo woont, zijn terugkeer naar IJsland brengt oude, pijnlijke herinneringen naar boven.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Never Before Seen

433 x
Katrín 'Kata' Hunnarsdóttir is een ambitieuze politieagente die aan het hoofd wil komen van de politie in Reykjavik. Maar wanneer een oude man in eigenaardige omstandigheden vermoord gevonden wordt bij de oude haven, krijgt Kata te maken met een situatie waar ze weinig controle over heeft.
Archief