Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

The Voice Comeback Stage

September 2021
12:00

Aflevering 1

3,0 0 x
Laura pikt een eerste kandidaat op voor haar Team. Selina mag opnieuw auditie doen voor Laura en haar hulpcoach met het nummer 'I Don't Wanna To Be You Anymore' van Billie Eilish.Ze verovert daarmee een plekje in één van de drie hotseats.
12:00

Aflevering 2

4,0 0 x
Lies en Ann werden opgepikt door Laura. Ze zetten hun beste beentje voor om een plaats te bemachtigen in de hotseats en alsnog door te stoten in The Voice van Vlaanderen.
12:00

Aflevering 3

3,0 0 x
Vorige week zagen we hoe Laura twee kandidates toevoegde aan haar team. Pikt Laura ook deze keer één of meerdere afgevallen kandidaten op?
12:00

Aflevering 10

3,0 0 x
Een nieuwe week, een nieuwe kans om kandidaten te 'stealen' in The Voice van Vlaanderen. Kijk naar The Voice Comeback Stage en kom te weten of Laura ietmand kan toevoegen aan haar team.
12:00

Aflevering 5

3,0 0 x
Ondertussen kijkt Laura Tesoro backstage nog steeds aandachtig mee naar alle audities en voelt ze zich volledig in haar nopjes in haar rol als vijfde coach. Momenteel zijn haar drie hotseats gevuld. Krijgen zij er extra concurrentie bij of zitten ze deze week safe?
12:00

Aflevering 6

4,0 0 x
Laura Tesoro zet haar zoektocht naar het ideale team verder. Blijft ze bij haar huidige 3 teamleden of vindt er een stoelendans plaats in de hotseats?
12:00

Aflevering 7

3,0 0 x
De liveshows komen steeds dichterbij. Hoog tijd dus voor Laura om haar finale team samen te stellen.
12:00

Aflevering 8

3,0 0 x
De knockouts zijn van start gegaan in The Voice van Vlaanderen. Ook coach Laura Tesoro heeft de kans om kandidaten te 'stealen' uit een ander team.
12:00

Aflevering 9

4,0 0 x
In The Voice van Vlaanderen is het tijd voor de tweede knockouts. In The Voice Comeback Stage krijgt ook Laura de kans om kandidaten te 'stealen'.
12:00

Aflevering 11

3,0 0 x
Deze week de laatste knockouts in The Voice van Vlaanderen en The Voice Comeback Stage. Wie durft nog te 'stealen' vlak voor de eerste Battles?
Archief