The Voice Comeback Stage

The Voice Comeback Stage gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
32:00
The Voice Comeback Stage

In deze allerlaatste aflevering van de Comeback Stage worden alle registers open getrokken. Laura pikt nog een laatste kandidaat op en als kers op de taart organiseert ze een Cross Battle met niet twee maar drie kandidaten. Welke twee talenten gaan rechtstreeks naar de Liveshows...

Seizoen 3
28:00
De Cross Battles brengen een frisse wind in The Voice, maar dat betekent niet dat Laura geen nieuw talent meer kan ontdekken. Integendeel, ze aarzelt geen moment om het podium op te stormen wanneer een indrukwekkende performance niet beloond wordt. Haar kandidaten zullen het telkens per twee tegen elkaar opnemen met een ei...
29:00
Het zijn de laatste Battles en dat betekent dat Laura Tesoro extra aandachtig is om talent op te pikken. Bij een intense Battle tussen twee van haar favoriete kandidaten wordt ze bijna van haar stoel geblazen als haar favoriet niet wordt gekozen. Ondertussen zoekt Laura voor Nicole, die al sinds de Blind Auditions in haar ...
27:00
Tot haar grote verbazing werd Laura's favoriet van de Battle niet gekozen. Wild enthousiast verrast ze hem tijdens zijn interview en stuurt hem direct naar de workshops. Laura pikt ook nog een andere kandidaat op die moet battlen tegen een oude bekende. Deze kandidaten zullen even hun vriendschap opzij moeten zetten, want ...
22:00
Met de start van de Battles is er een nieuwe fase aangebroken in de Comeback Stage. Laura is blij verrast wanneer 2 van haar favorieten niet gekozen worden. Het zorgt meteen voor 2 extra leden in haar team. Na het ontdekken van deze nieuwe talenten wordt er stevig gebattled. Wie zal doorgaan naar de volgende ronde?
Seizoen 1
13:00
De allerlaatste aflevering van seizoen 2 van 'The Voice Comeback Stage'. Een goedgevulde aflevering met de allerlaatste battle, welke twee talenten gaan rechtstreeks naar de live shows van The Voice én wie maakt kans op het Golden Tickets van de Q-luisteraar?
15:00
The Battles van The Voice Comeback Stage gaan verder! Welke beslissing nemen Jordy en Sonny? En wie wordt alsnog opgevist door Laura?
14:00
In deze aflevering van 'The Voice Comeback Stage' komt Laura met een immense verrassing voor de dag. Kijk nu!
16:00
The Battles van The Comeback Stage zijn begonnen! 5 talenten zitten al in het het team van Laura. Maar Laura zou Laura niet zijn als ze niet verder op zoek zou gaan daar dat ultieme talent!
17:00
De laatste kans voor Laura om haar team te versterken voordat The Battles beginnnen. Wie krijgt een kans?
18:00
Laura heeft een héél grote verrassing in petto in deze aflevering van 'The Voice Comeback Stage'. Ontdek het meteen!
15:00
De strijd gaat genadeloos verder. In deze nieuwe Sing-Off beslissen Laura en hulpcoach Wouter wie er mag blijven en wie helaas The Voice van Vlaanderen moet verlaten.
08:00
Laura en Wouter gaan aan de slag met Line! Daarnaast kijkt Laura met verbazing naar het vervolg van de Knockouts.
14:00
Laura heeft een verrassing in petto voor Robbe. Tegen wie moet hij het opnemen?
10:00
In een nieuwe aflevering van 'The Voice Comeback Stage' gaat Laura verder op zoek naar hét zangtalent van Vlaanderen. Wie vervoegt haar team?
09:00
Wie mag blijven en wie zal de wedstrijd moeten verlaten? Kijk nu!
11:00
De Blind Auditions liggen achter ons, de Knockouts zijn begonnen. Wie wordt opgepikt door Laura?
12:00
Een allerlaatste kans voor de kandidaten om bij het team van Laura te komen. Welke twee kandidaten halen het? Of schuilt er een verrassing om de hoek?
10:00
Kunnen Rinaldo en Glen hun stoel behouden? Ontdek het in deze aflevering van 'The Voice Comeback Stage'.
09:00
De strijd voor een plek in het team van Laura gaat onverbiddelijk verder!
Archief