The White Lotus

Laatste aflevering
1:13:44
The White Lotus
Verlopen

Albie vraagt Dominic om geld om Lucia te helpen. Tanya wordt op haar hoede voor Quentin's motieven. Ethan confronteert Cam.

The White Lotus gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
59:50
Verlopen
Ethan wordt achterdochtig tegenover Cam. Tanya geeft Portia een onduidelijke waarschuwing over Jack. Lucia helpt de Di Grassos zoeken naar hun verre Siciliaanse familieleden.
58:31
Verlopen
Harper twijfelt nog steeds aan Ethan. Ondertussen beginnen Tanya en Portia aan een uitstap naar Palermo met Quentin en Jack. Albie probeert een misverstand met Lucia op te lossen. Valentina besluit een personeelswissel door te voeren.
57:23
Verlopen
Wanneer Tanya een uitnodiging krijgt van de ex-veteraan Quentin, brengt Portia de dag door met zijn verleidelijke neef. Na terugkeer van haar reis met Daphne wordt een opgeluchte Harper verrast door een bewijsstuk van Ethan's avondje uit.
58:08
Verlopen
Daphne neemt Harper meen naar een excursie buiten het resort. Zo krijgen Ethan en Cameron wat tijd voor elkaar. Tanya zoekt advies bij een waarzegster.
54:03
Verlopen
Tanya rekruteert Greg om haar te helpen haar perfecte Siciliaanse dag te beleven. Harper trekt Cameron en Daphne's opmerkingen over hun huwelijk in twijfel.
56:59
Verlopen
Twee koppels navigeren door hun eigen onhandigheid, een Italiaans-Amerikaans gezin kampt met een opvallende afwezigheid en Tanya arriveert met haar nieuwe assistente.
Seizoen 1
1:03:00
Rachel deelt enkele ongemakkelijke waarheden met Shane, Belinda probeert slecht nieuws te verwerken, Quinn onthult enkele nieuwe levensplannen en Armond neemt wraak op zijn aartsvijand.
57:00
Armond probeert de orde te bewaren en Belinda probeert Tanya's aandacht naar haar zakelijk voorstel te leiden. Rachel stelt haar toekomst in vraag.
55:00
Shane is het niet eens met de carrièreplannen van Rachel, die ook nog eens wordt verrast door een onverwachte bezoeker. Armonds nuchterheid wordt ondertussen op de proef gesteld.
55:00
Quinn gaat duiken met Mark, maar die laatste worstelt met onthullingen over zijn overleden vader. Shane schakelt Armond in om een romantisch avondje voor hem en zijn vrouw in elkaar te boksen.
54:00
Armond denkt na over hoe hij moet omgaan met Shane. Rachel vraagt advies aan Nicole en Mark probeert een band op te bouwen met Quinn.
52:00
Er arriveert een groep gasten in het resort The White Lotus. Manager Arnold probeert alles in goede banen te leiden. Maar de gasten en personeel maken het hem niet makkelijk.
Archief