The Wire

Laatste aflevering
The Wire

De bewijzen van Daniels en McNulty betreffende politieke corruptie wekken de interesse van de FBI. Het team heeft voldoende info om Avon te arresteren, maar niet Stringer.

The Wire gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Avon en Stringer doen een beroep op hun advocaat, Wallace keert terug naar The Pit en het team installeert een camera in de club van Avon.
Het leven van Gregg hangt aan een zijden draadje. De stad wordt het toneel van een uitgebreide politie-actie.
Bubbles krijgt advies van een voormalige verslaafde, Avon en Stringer verhogen hun alertheid en een undercoveroperatie heeft erge gevolgen.
Omar gaat in zee met Proposition Joe en de detectives kunnen voor het eerst een blik werpen op Avon Barksdale.
McNulty gebruikt zijn kinderen om Stringer te achtervolgen, Greggs en Carver houden een chauffeur tegen die een grote som geld ontvang van gekende bendeleden.
Avon maakt zich zorgen over een mol en Stringer adviseert zijn mensen om geen betaaltelefoons meer te gebruiken.
Het dode lichaam van Brandon wordt aangetroffen in The Pit. Wallace wordt beloond voor zijn rol in de dood van Brandon.
Stringer waarschuwt D'Angelo over een mogelijke mol en het team van Daniels krijgen de toestemming om een bieper te klonen.
Een gehavende Bodie wordt wakker in een jeugdinstelling, Avon zet een prijs op het hoofd van Omar en McNulty onderzoekt een oude moord.
De brutale acties van de detectives leiden tot kleine opstootjes, D'Angelo deelt lessen uit en Lester Freamon bemachtigt een oude foto van Avon Barksdale.
De persoon die tegen D'Angelo getuigde wordt vermoord. Er wordt een team samengesteld om de drugsactiviteiten in een bepaalde wijk te onderzoeken.
Verlopen
Politiedetective Jimmy McNulty zit in de penarie wanneer D'Angelo Barksdale, die wordt beschuldigd van 3 moorden, vrijuit gaat. McNulty vermoedt dat gangster Stringer Bell de zaak heeft gemanipuleerd.
Politiedetective Jimmy McNulty zit in de penarie wanneer D'Angelo Barksdale, die wordt beschuldigd van 3 moorden, vrijuit gaat. McNulty vermoedt dat gangster Stringer Bell de zaak heeft gemanipuleerd.
Archief