The Woman In The Wall

Laatste aflevering
The Woman In The Wall

We duiken in het verleden van Aoife Cassidy en ontdekken haar leven in het klooster, haar bijzondere eigenschappen en hoe ze aan de voordeir van pastoor Percy belandde op de avond van de moord.

The Woman In The Wall gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Lorna en Colman slaan de handen in elkaar in hun zoektocht naar de waarheid. De overlevenden ontvangen nieuws dat hun leven verandert. Er duikt een nieuwe verdachte op in de moordzaak.
Lorna ontdekt meer gruwel in het klooster. In Dublin duikt Colman in zijn eigen verleden en ontdekt de born van zijn nachtmerries. Een schokkende onthulling stuwt de zaak in een nieuwe richting.
Een nieuwe aanwijzing leidt Lorna mogelijk naar aantwoorden over het lot van haar dochter, Maar Colman zit haar op de hielen. De zaak krijgt een onverwachte wending.
Lorna wil niet slapen tot ze weet wat Aoife Cassidy weet. Voormalig bedrog komt aan de oppervlakte en mondt uit in tragedie.
53:00
Lorna Brady wordt op een ochtend wakker en ontdekt een lijk in haar huis. Ze heeft geen idee wie de vrouw is. Ze twijfelt aan zichzelf omdat ze vaak last heeft van slaapwandelen. Is zij verantwoordelijk voor de moord?
Archief