Thuis

Laatste aflevering
25:00
Thuis

Bob kan met zijn kansberekening Tamara met beide voeten op de grond houden. Nancy is allesbehalve gelukkig. Marianne beseft dat ze misschien een beetje te ver is gegaan.Viv weet Waldek aan zich te binden met haar verhalen rond de wijngaard. Angèle voelt een enorme stress. Ilias ...

Thuis gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
22:04
Peter geniet van een rustig ontbijt, maar neemt ondertussen ook een drastische beslissing. Vince zit met donderwolken boven het hoofd bij Femke. Waldek weet perfect hoe Karin zich kan afreageren. Een verontrustend telefoontje komt binnen bij Tom.
Seizoen 27
24:33
Tim bindt in door de houding van Dries. Adil roept de hulp in van Thilly. Kobe lijkt zijn woonplaats kwijt te raken. Tom is niet gediend van Angèle haar laatste zet. Er moet Marianne iets van het hart. Sam heeft een plan en stapt naar Judith.
25:38
Silke moet Niels iets opbiechten. Femke en Abel struggelen met dezelfde moeilijkheden wat hun partners betreft; Femke zoekt troost bij iemand onverwacht. Lowie weigert hulp te aanvaarden van Tamara en zoekt opnieuw toenadering tot Viv.
Seizoen 27
24:41
Angèle is het grondig beu dat iedereen haar tegenwerkt. Frank zoekt een oplossing voor zijn probleem. Femke kan de twijfels van Kobe niet wegnemen. Tom stelt dat zijn geest sterker is dan zijn lichaam. Dries geeft Marianne goede raad.
24:41
Emma staat bij VITA voor een gesloten deur. Vince probeert zich te herpakken, maar beseft dat hij een grote fout heeft gemaakt. Sam krijgt de wind van voren. Frank doet een nogal verbijsterende ontdekking.
Seizoen 27
25:00
Het gezaag van Angèle zet Rosa aan tot actie. Ilias voelt zich doodmoe en hoopt op een beetje begrip van zijn omgeving. Zowel Femke als Adil worden warm omringd. Viv neemt haar volgende job heel serieus. Het enthousiasme van Frank is net iets te groot.
24:22
Therese zet haar beste beentje voor in de klas. Tim doet Sam een aanlokkelijk voorstel. Nancy en Femke zijn het niet eens met elkaar. Lowie vliegt uit tegen Viv. Tamara hoort een hoogoplopende ruzie in huis. Vince uit zijn frustraties tegenover Femke.
Seizoen 27
24:51
Tom en Dries hebben enorme pret wanneer ze horen wat Karin hen te vertellen heeft. Judith weet niet goed hoe ze haar laatste nieuwtje moet brengen. Angèle maakt zich zenuwachtig op het werk. Ilias is op zoek naar een job. Nancy en Dieter voelen zich onwennig in hun eigen huis; ze zijn echter niet alleen.
23:18
Britney voelt zich niet goed. De zenuwen spelen Vince enorm parten. Cédric heeft goede raad voor Emma, maar zal ze deze opvolgen als Viv voor haar staat? Tom krijgt de politie over de vloer. Peter zoekt Lowie op.
Seizoen 27
24:26
Tim en Dieter treffen grote voorbereidingen om een overwinning binnen te halen. Een onbehaaglijk gevoel steekt de kop op bij Femke. Harry vraagt Angèle om een gunst. Marianne toont dat ze zich niet zomaar gewonnen geeft.
23:51
Eddy wordt afgewezen en zoekt elders troost. Emma en Niels leggen hun bevindingen samen en komen tot minder fijne conclusies. Karin krijgt het deksel op de neus. Abel praat met Nancy over zijn plannen met Britney.
Seizoen 27
25:00
Femke heeft eindelijk een antwoord klaar voor Peter. De pluk dreigt niet tot een goed einde te worden gebracht. Sam en Tim sluiten een deal. Tom geeft niet toe aan de druk die Karin op hem uitoefent. En ook Marianne probeert van Tom iets gedaan te krijgen.
24:30
Femke wordt verrast met een ontbijt. Judith voelt zich machteloos en wil zo graag meer doen om Tom te helpen. Emma geeft haar een idee. Sunny probeert zijn teleurstelling weg te steken. Eddy loopt met zijn hoofd in de wolken.
24:31
Christine haar onhandigheid speelt op. Rosa en Simonne delen de bezorgdheid van Frank over Lowie niet. Kan Tom Robin eindelijk doen praten? Sunny reageert nogal defensief tegenover Sam. Femke zet Karin op haar plaats. Vince krijgt een belangrijk telefoontje. Britney moet Abel iets bekennen.
Seizoen 27
24:52
Waldek doet een belofte aan zijn medewerkers bij Stevenson. Tussen Peter en Femke gaat het van kwaad naar erger en enkel Nancy lijkt door te kunnen dringen tot haar dochter. Tom en Karin besluiten elkaar uit te dagen.
24:44
Sunny en Vince komen te weten wie de promotie heeft gekregen. Waldek spelt Adil de les en ook Peter krijgt een preek te horen. Met Lowie gaat het van kwaad naar erger. Judith raadt Tom aan geduld te hebben met zijn zoon.
Seizoen 27
24:10
Femke hoort dat Peter opnieuw bepaalde zaken voor haar verzwegen heeft en is razend kwaad. Tim en Sam komen dineren bij Judith en Dries. Tamara laat haar dromen de vrije loop. De sfeer op de wijngaard zit opnieuw goed, maar voor hoelang? Viv haalt een grapje uit tijdens de pluk.
24:02
Tom en Karin doen hun best om Robin te doen babbelen, elk op hun eigen manier en dat zorgt voor strubbelingen. Sam wil Therese helpen. Vince voelt zich enorm vernederd en vindt een luisterend oor bij zijn maat. Femke krijgt nogal irritant volk over de vloer in de Withoeve.
Seizoen 27
25:00
Kobe en Waldek weten met hun kwaadheid geen blijf. Karin stelt Tom voor geen al te gemakkelijke keuze. Tamara vertelt Nancy een belangrijk nieuwtje. Eddy wil Joren leren darten. Femke blijft twijfelen. Adil is doodop.

Thuis: de meest populaire soap van Vlaanderen

Al vanaf 1995 wordt de Vlaamse soap Thuis elke werkdag uitgezonden op televisiezender Eén. Na een aantal jaar groeide de serie uit tot een van de best bekeken televisieseries van Vlaanderen. Het is na Familie de langst draaiende soap in het land. De afleveringen trekken gemiddeld een miljoen kijkers. De serie ging van start op de toenmalige televisiezender TV1. Een aantal van de oorspronkelijke acteurs zijn Frank Bomans (Pol Goossen), Rosa Verbeeck (Annick Segal), Ann De Decker (Monika Van Lierde), Marianne Bastiaens (Leah Thys) en Simonne Backx (Marleen Merckx). Op 27 mei 2011 werd de 3000e aflevering uitgezonden.

Thuis draait om de relaties tussen een aantal families, waaronder de familie Bomans, Bastiaens en Verbeeck. Zo bestaat de familie Bomans bijvoorbeeld uit Frank, Simonne, Yvette, Angèle, Luc en Kaat. We volgen de familieleden tijdens hun relaties, ruzies en intriges. Andere families in de soap zijn onder meer de familie De Grote, Van Capelle, Cremers, Van Santen en Hoefkens. Een aantal bekende personages zijn Luc Bomans (Mark Willems), Angèle Backx (Lut Hannes), Karin Baert (Kadèr Gürbüz), Waldek Kozinsky (Bart Van Avermaet), Femke De Grote (Vanya Wellens), Nancy De Grote (Ann Pira), Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert), Renzo Fierens (Frank Van Erum), Julia Van Capelle (Myriam Bronzwaar) en Peter Vlerick (Geert Hunaerts).

Een verhaallijn in Thuis draait om het liefdesleven van Ann, die lang weinig geluk in de liefde kon vinden. In ieder geval totdat ze Mayra leerde kennen. Ook de vete tussen Marianne en Rosa staat centraal in de soap. Deze is ontstaan doordat Rosa een verhouding had met Walter, de echtgenoot van Marianne. Verder is te zien hoe Peggy op zoek gaat naar haar echte vader, en hoe Frank, Jenny en Bianca een moord verdoezelen. Een andere verhaallijn is die van de jeugdbende waar Kristof bij betrokken raakt, waardoor hij weer contact krijgt met zijn moeder Linda. Ten slotte maken ook Frank en Simonne het nodige mee: van verhoudingen tot gevangenisstraffen en coma’s.

De binnenopnames van Thuis vinden plaats in studio Manhattan in Wilsele en de buitenopnames op verschillende locaties in Vlaams-Brabant (onder andere in Ternat, Asse, Dilbeek) en Ninove. De buitenscènes in de Zus & Zo worden gedraaid in hoeve Celongaet in Neerijse. Veelgebruikte locaties in Thuis zijn evenementenbureau De Withoeve, klussenbedrijf de Kabouters, café Frens en taxibedrijf Leo. Door de jaren heen zijn er meerdere vernieuwing doorgevoerd, waarbij er personages terug kwamen in de serie zoals Peggy Verbeeck (Sally-Jane Van Horenbeeck), Bianca Bomans (Merel De Vilder Robier) en Claire Bastiaens (Chris Thys). Er verdwenen echter ook personages zoals Martine Lefever (Christel Domen), Eric Bastiaens (Kurt Defrancq), Sam Bastiaens (Ronny Daelman) en Dorien De Backer (Tineke Caels).

Archief