Tip The Mouse

Tip The Mouse gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Tip The Mouse

Tip logeert bij zijn opa en oma en is bang in het donker. Opa doorzoekt zijn kamer op monsters en als hij daarna nog steeds bang is, gaan ze naar buiten.

Seizoen 1
Tip wil zichzelf extra knap maken voor het familieportret. Maar als hij zijn haar probeert te verven gaat er iets mis.
Om te weten wat de verschillende beroepen inhouden, gaan Tip en zijn vriendjes een dagje meelopen met iemand. Alleen Tip wil liever niet in de kapsalon, want dat is saai.
Tip gaat met zijn vriendjes piraatje spelen. Omdat ze ook het water in kunnen, moet hij van zijn moeder een zwemvest aan. Hij schaamt zich ervoor maar iedereen blijkt het aan te hebben.
Tip maakt tijdens het verstoppertje spelen de trui van Marylou stuk. Omdat hij denkt dat hij dan naar de gevangenis moet, verstopt hij zich in zijn kamer. Maar dan komt agent Albert op bezoek....
Tip vindt een rups in de tuin. Hij wil 'm graag houden als huisdier.
Papa en mama moeten weg en Hetty komt oppassen. Maar Tip kent haar nog niet en wil geen oppas. Totdat hij kennis maakt met haar en veel lol heet. En dan wil hij dat ze niet meer weg gaat.
Jody speelt vandaag liever met Billy. Daar wordt Tip heel boos om. Als ze op excursie gaan met de klas verdwalen Tip en Jody samen. Ze moeten weer vriendjes worden om samen de weg terug te vinden.
Tip verzint steeds verhalen die niet waar zijn. Daardoor gelooft niemand hem meer, als hij iets vertelt wat wel waar is.
Het sneeuwt en Tip wil graag met de slee spelen. Helaas moet hij van moeder naar de crèche, maar Tip wil niet.
Tip en Jody willen heel graag de hardloopwedstrijd winnen. Ze besluiten om vals te spelen, maar winnen is dan ineens niet meer zo leuk.
Er komt 'n klein fretje op visite. Tip moet z'n speelgoed delen, maar hij vindt 't maar niks dat Gugu al zijn spulletjes in z'n mond stopt.
Tip en Jody denken dat jongens beter zijn dan meisjes waardoor ruzie ontstaat en de meisjes weg gaan.
Tip ziet er tegenop dat hij met Tippy bij zijn tantes moet logeren omdat papa en mama een dagje weg zijn.
Tip speelt met zijn vriendjes aan zee. Met wat zeewier op zijn kop speelt hij het zeewiermonster. Maar daardoor stinkt hij een uur in de wind.
Tip en Jody ergeren zich aan hun kleine broertje en zusje en spelen dat ze hen weg kunnen toveren.
Tip vergeet z'n speelgoed op te ruimen en zijn pootjes te vegen en mama stelt daarom wat regels op. Maar Tip wil geen regels. Uiteindelijk vinden papa en mama het goed en doen niet meer aan regels.
Archief