Trom

Seizoen 1
41:33

Seizoen 1, Aflevering 6 - Hannis Moet Drastische Maatregelen Nemen Om De Moordenaar Te Pakken Te Krijgen

Verlopen 674 x
Na Ragnars laatste -en doortastende- waarschuwing aan Hannis maakt een nieuwe onthulling duidelijk wie de dader is. Maar zonder voldoende bewijs voor zijn theorie, moet Hannis drastische maatregelen nemen om de moordenaar van Sonja te pakken te krijgen. Ondertussen probeert Karla wanhopig bij te benen.
39:15

Seizoen 1, Aflevering 5 - Karla Boekt Een Doorbraak Die Alles Kan Veranderen

Verlopen 297 x
Met de hulp van Sonja's vriendin Jenny bedenkt Hannis een nieuw plan om het politieonderzoek open te breken. Karla boekt een doorbraak die alles kan veranderen. Nu Jenny in gevaar is, ziet Hannis geen andere optie dan zelf achter het vermeende doelwit van Sonja aan te gaan.
40:41

Seizoen 1, Aflevering 4 - Karla Wil Een Publiek Verslag Uitbrengen Om De Zaak Af Te Sluiten

Verlopen 238 x
Hannis komt in contact met de buitenlandse activistengroep waar Sonja deel van uitmaakte. Hij ontdekt een geheime operatie die aantoont dat Sonja niet gestorven kan zijn zoals de politie beweert. Karla wil een publiek verslag uitbrengen om de zaak rond de dood van Sonja af te sluiten, maar ze wordt al snel geconfronteerd m...
38:31

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hannis Zet Zijn Eigen Onderzoek Voort

Verlopen 260 x
Karla heeft de grootste moeite om het politieonderzoek te leiden. Ze stoot op nieuw bewijs en dat doet haar al de rest in twijfel trekken. Hannis zet zijn eigen onderzoek naar de dood van zijn dochter voort en probeert de aanwijzingen te linken die Sonja achterliet. Maar dat leidt hem naar een gevaarlijk dood spoor.
40:33

Seizoen 1, Aflevering 2 - Hoofdinspecteur Karla Mohr Moet Snel Handelen Om De Rust Te Laten Weerkeren

Verlopen 436 x
Het mysterie rond Sonja wordt steeds groter. Hoofdinspecteur Karla Mohr moet snel handelen om de rust te laten weerkeren bij Hannis, haar bazen en de lokale gemeenschap. Hannis is van streek, maar wil toch zijn eigen onderzoek voeren, want Sonja had hem ook gezegd dat de lokale politie niet te vertrouwen is.
42:57

Seizoen 1, Aflevering 1 - Journalist Hannis Martinsson Keert Terug Naar Zijn Thuishaven Na Een Mysterieus Bericht

Verlopen 692 x
Nadat hij een mysterieus bericht krijgt van activiste Sonja á Heyggi, waarin die beweert zijn dochter te zijn en in groot gevaar te verkeren, trekt journalist Hannis Martinsson terug naar zijn thuishaven, de Faeröer. Maar daar kan hij alleen maar vaststellen dat de vrouw vermist is.
Archief