True Detective

Laatste aflevering
56:07
True Detective
Verlopen

Liz Danvers start een onderzoek wanneer zes wetenschappers spoorloos verdwijnen uit hun onderzoeksbasis. Navarro probeert Danvers te overtuigen dat de zaak gelinkt is aan de moord op de lokale activiste Annie Kowtok.

True Detective gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
52:00
Na 17 jaar vinden Cohle en Hart een nieuw spoor in het moordonderzoek.
51:00
Cohle en Hart proberen uit te zoeken of een aantal andere zaken van vermiste personen in verband gebracht kunnen worden met de moord op Dora Lange.
56:00
In 2002 beginnen Cohle en Hart te hervallen in hun vertrouwde, gewelddadige patronen. Hart wreekt zich brutaal op een stel tienerjongens en bij Cohle groeit de overtuiging dat ze in 1995 niet tot op het bot zijn gegaan.
55:00
Een gewelddadige ontknoping in het bos stelt een einde aan de zaak-Dora Lange en bombardeert Cohle en Hart tot plaatselijke helden. Voor beide mannen breekt een periode van relatieve rust aan.
54:00
Hart en Cohle gaan op jacht naar hun nieuwe verdachte, Reggie Ledoux. Hij is een methkok die een cel deelde met de man van Dora Lange en recent zijn borgtocht verbeurde. Ondertussen stort Hart's privéleven volledig in.
55:00
Een verborgen beeld in de uitgebrande kerk voert Cohle en Hart tot bij Joel Theriot, een tentpredikant wiens parochianen een lange man met een litteken hebben zien omgaan met Dora Lange.
55:00
Omdat hij van hogerhand onder druk wordt gezet om een verdachte naar voren te schuiven in de moord op Dora Lange, waarschuwt Quesada rechercheurs Hart en Cohle dat ze vervangen kunnen worden door drie leden van een nieuw team.
Archief