Undercover

Undercover gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
48:00
Undercover

Wonden worden gelikt en nieuwe bondgenootschappen worden gevormd. Bob beseft dat zijn familie nooit veilig zal zijn zolang Ferry nog rondloopt en besluit opnieuw mee te doen.

Seizoen 3
47:00
De laatste rechte lijn naar de deal wordt ingezet. Bob komt Ferry's ware intenties op het spoor. Serkan en Timur zetten een valstrik op.
53:00
Bob en Ferry doen er alles aan om met Serkan en Leyla rond de tafel te kunnen zitten. Timur zet zijn onderzoek naar gevoelige informatie verder.
51:00
Bob zoekt hulp bij een oude bekende en moet alles op alles zetten om de zaak te redden. Serkan wordt achterdochtig. Danielle wil de waarheid horen van Ferry.
48:00
Bob en Ferry zitten vast in Turkije. Nathalie bijt van zich af en Patrick moet beslissen hoe vuil hij zijn handen wil maken. Timur probeert Serkan los te weken bij Leyla en de identiteit van de mol raakt bekend.
59:00
Het contact met Leyla verloopt stroef. Om te kijken of ze haar nieuwe partners kan vertrouwen, zullen Bob en Ferry een zware test moeten doorstaan. Emoties lopen hoog op en Timur heeft moeite om het verlies van zijn neef te verwerken.
54:00
Bob en Ferry bespreken de nieuwe spelregels die meteen op de proef worden gesteld in hun zoektocht naar precursoren. De Bulut-clan rekent af met interne spanningen.
51:00
Een undercoveragent bij de Nederlands-Turkse xtc-bende van Serkan Bulut wordt vermoord. De politie vermoedt dat ze een mol in hun rangen hebben. Ex-agent Bob Lemmens wordt door Patrick Diericks benaderd om als burgerinfiltrant te infiltreren. Ondertussen komt Ferry Bouman vrij in een wereld met andere spelregels. Hij is va...
Seizoen 2
47:00
JP zint op wraak en het komt tot een ultieme confrontatie met Bob. Bob heeft intussen niets meer te verliezen en gaat tot het uiterste.
52:00
Bob wordt geconfronteerd met de fouten uit zijn verleden wanneer hij moet getuigen op het proces van Ferry Bouman. Hij komt voor een groot dilemma te staan. Laurent probeert intussen om zijn broer iets duidelijk te maken. Bekijk aflevering 9 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
51:00
Bob voelt de druk langs alle kanten toenemen. Hij vertrekt op een tocht samen met een ongewenste passagier. Bob raakt echter steeds meer verwikkeld in een web van problemen en ziet geen uitweg meer. Bekijk aflevering 8 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
50:00
Het conflict tussen Laurent en Nathalie heeft ernstige gevolgen. Bob neemt het heft in eigen handen en maakt een aantal drastische keuzes om de broers Berger te kunnen pakken. Bekijk aflevering 7 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
50:00
Een figuur uit het verleden van JP duikt terug op. Ondertussen probeert Bob om JP in de val te lokken. Tussen Laurent en Nathalie laaien de gemoederen hoog op. Bekijk aflevering 6 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
50:00
Bob krijgt Laurent aan boord voor een deal, maar JP hapt niet toe. Hij gaat te rade bij Nathalie om JP zijn zwakke plek te vinden. Polly doet een ontdekking over haar vader. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
48:00
Nathalie komt voor een dilemma te staan na een voorstel van Bob en Nick. Het plan om de broers Berger te pakken wordt in een hogere versnelling geschakeld wanneer een nieuwe potentiële klant wordt geïntroduceerd op een paardenveiling. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
49:00
Polly graaft in het verleden van haar vader. Bob komt in conflict met Laurent, maar hij laat zich niet zomaar aan de kant schuiven. Bob zet een ultieme stap om terug in de gratie van de broers Berger te komen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
50:00
De undercoveragenten infiltreren El Dorado. Al snel laten de broers Berger hun ware aard zien, waardoor de plannen van de politie niet van een leien dakje lopen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
49:00
Undercoveragent Bob Lemmens komt samen met zijn ex-collega Kim enkele wapenhandelaars op het spoor. De broers Berger lijken hun business te runnen vanuit manege El Dorado. Al snel wordt duidelijk dat Bob ook persoonlijke wrok koestert jegens de broers. Bekijk aflevering 1 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
53:00
Bob verleidt Ferry eindelijk tot een grote deal. Maar Ferry heeft meer vijanden dan gedacht, waardoor het strak uitgedachte plan volledig dreigt te mislukken.
49:00
Bob haalt alles uit de kast om de operatie weer op de rails te krijgen. Hij heeft nog een laatste troef in handen, maar daarvoor heeft hij Kims hulp nodig.
Archief