Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Undercover

September 2020
49:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Soldiers Of Love

4,6 351 x
Polly graaft in het verleden van haar vader. Bob komt in conflict met Laurent, maar hij laat zich niet zomaar aan de kant schuiven. Bob zet een ultieme stap om terug in de gratie van de broers Berger te komen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
50:00

Aflevering 2 (Seizoen 2)

4,6 455 x
De undercoveragenten infiltreren El Dorado. Al snel laten de broers Berger hun ware aard zien, waardoor de plannen van de politie niet van een leien dakje lopen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
49:00

Aflevering 1 (Seizoen 2)

4,2 1 639 x
Undercoveragent Bob Lemmens komt samen met zijn ex-collega Kim enkele wapenhandelaars op het spoor. De broers Berger lijken hun business te runnen vanuit manege El Dorado. Al snel wordt duidelijk dat Bob ook persoonlijke wrok koestert jegens de broers. Bekijk aflevering 1 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
April 2019
53:00

Showtime

4,3 2 697 x
Bob verleidt Ferry eindelijk tot een grote deal. Maar Ferry heeft meer vijanden dan gedacht, waardoor het strak uitgedachte plan volledig dreigt te mislukken.
49:00

Bodem

4,0 1 595 x
Bob haalt alles uit de kast om de operatie weer op de rails te krijgen. Hij heeft nog een laatste troef in handen, maar daarvoor heeft hij Kims hulp nodig.
55:00

Nouveau Monde

3,9 801 x
Bob overtuigt Ferry en John om zijn Zuid-Amerikaanse contacten in Frankrijk te ontmoeten. Danielle doet Kim een gevaarlijk aanbod.
49:00

De kop van die wout

4,4 773 x
Bob moet extra bloedvergieten voorkomen en gaat samen met John op pad. Kim worstelt met de bekentenissen van de gevoelige Danielle.
Maart 2019
55:00

Sirenes

4,2 728 x
John vervalt in slechte gewoontes wanneer hij zijn dochter ziet lijden. Ferry schakelt Bob in om zijn ontmoeting met een Duitse dealer te beveiligen.
53:00

Over de grens

4,0 757 x
Bob wordt door Ferry ingeschakeld om een lading PMK (grondstof voor XTC) op te halen in Polen. John zorgt ervoor dat Bob in moeilijkheden komt. Intussen probeert Kim via Danielle meer te weten te komen over wat er aan de hand is met Bob. Ze voelt zich schuldig wanneer ze leert dat Jurgen vermoord is. Bob moet in zijn eentj...
52:00

Legio Patria Nostra

3,7 616 x
Na een eerste succesje van Bob en Kim krijgt het undercoverteam inzage in de telefooncommunicatie van Ferry's bende.  Kim krijgt Danielle zover om een dubbeldate te organiseren om de mannen te verzoenen, terwijl Ferry er alles aan doet om Bobs ware aard te achterhalen.  Wanneer Jurgen in de problemen komt, ontstaat er chao...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.