Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Unforgotten

2019
1:33:00

Aflevering 3

4,1 583 x
Cassie en Sunny komen eindelijk dichter bij de waarheid in verband met de verdwijning van Hayley, maar dan komt Cassie in moeilijkheden. Van nabij in het oog gehouden door de verschillende media moet het team de moordenaar van Hayley zo snel mogelijk zien te vinden.
1:29:00

Aflevering 2

3,9 433 x
Cassie en Sunny ondervragen de vier mannen die in The Spinney verbleven tijdens de millenniumwissel. Geen van hen lijkt iets verdachts gedaan te hebben tijdens hun aanwezigheid in Middenham. Ondertussen zoekt de rest van het Bishop Street Station-team verder naar aanwijzingen in het oorspronkelijke onderzoek. De pers heeft...
1:30:00

Aflevering 1

3,6 460 x
Er worden menselijke resten gevonden in de middenberm van de M1. Cassie en Sunny moeten op zoek naar de identiteit van het slachtoffer. Het enige aanknopingspunt is een titanium plaatje gebruikt voor fixatie bij een polsbreuk.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.