Veldrijden

Afleveringen

Ring ring! Toon Aerts zit weer op de fiets

4,0 2 x
Ring ring! Toon Aerts zit weer op de fiets van Veldrijden is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 16:23 uur en was te zien op Sporza.

Kevin Pauwels glijdt weg en knalt tegen een paaltje

3,0 9 x
Kevin Pauwels glijdt weg en knalt tegen een paaltje van Veldrijden is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.

Meeusen: "Heel benieuwd hoe alles volgende week gaat lopen"

3,0 5 x
Meeusen: "Heel benieuwd hoe alles volgende week gaat lopen" van Veldrijden is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.

Ruime samenvatting van de Sluitingsprijs in Oostmalle

3,0 22 x
Ruime samenvatting van de Sluitingsprijs in Oostmalle van Veldrijden is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.

Taramarcaz: "Veel mensen hebben vandaag 'merci' naar me geroepen"

3,0 3 x
Taramarcaz: "Veel mensen hebben vandaag 'merci' naar me geroepen" van Veldrijden is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.