Veldrijden

Afleveringen

Eric Goens over Sven Nys: "Zelden iemand zo hard zien huilen van geluk"

4,0 13 x
Eric Goens over Sven Nys: "Zelden iemand zo hard zien huilen van geluk" van Veldrijden is uitgezonden op dinsdag 29 november 2016 om 3:21 uur en was te zien op Sporza.

"Ja, mevrouw, dat had u niet verwacht, zo dicht bij Meeusen geraken"

4,5 22 x
"Ja, mevrouw, dat had u niet verwacht, zo dicht bij Meeusen geraken" van Veldrijden is uitgezonden op zondag 27 november 2016 om 19:26 uur en was te zien op Sporza.

Hoe is het mogelijk! Van der Poel maakt een klein foutje en slipt even

3,0 19 x
Hoe is het mogelijk! Van der Poel maakt een klein foutje en slipt even van Veldrijden is uitgezonden op zondag 27 november 2016 om 19:26 uur en was te zien op Sporza.

Maud Kaptheijns: "Dit weekend heeft heel veel deugd gedaan"

3,0 3 x
Maud Kaptheijns: "Dit weekend heeft heel veel deugd gedaan" van Veldrijden is uitgezonden op zondag 27 november 2016 om 19:26 uur en was te zien op Sporza.

Sky-veldrijdsters rijden niet alleen razendsnel, ze vlechten hun haren ook in recordtempo

3,0 5 x
Sky-veldrijdsters rijden niet alleen razendsnel, ze vlechten hun haren ook in recordtempo van Veldrijden is uitgezonden op zondag 27 november 2016 om 19:26 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.