Veldrijden

Laatste aflevering
3:10:35
Veldrijden
Verlopen

Liveverslag van de Brussels Universities Cyclocross, manche van de X2O Trofee. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews en presentatie door Bart Aerts.

Veldrijden gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Februari 2024
Verlopen
Liveverslag van de Waaslandcross in Sint-Niklaas, manche van het Exact Cross-circuit. Commentaar: Ruben Van Gucht en Paul Herygers; interviews: Rutger Vanseveren.
2:46:07
Verlopen
Liveverslag van de Krawatencross in Lille, manche van de X2O Trofee. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Pieter Van Walleghem.
25:09
Verlopen
Samenvatting van de Noordzeecross in Middelkerke, wedstrijd voor de Superprestige. Met commentaar van Bram Lambert en Paul Herygers.
2:44:16
Verlopen
Liveverslag van de Parkcross in Maldegem, manche van het Exact Cross-circuit. Commentaar: Ruben Van Gucht en Paul Herygers; interviews: Bart Aerts.
3:02:20
Verlopen
Liveverslag van het WK veldrijden in Tabor (Tsjechië): elite mannen. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Maarten Vangramberen.
2:40:03
Verlopen
Liveverslag van het WK veldrijden in Tabor (Tsjechië): junioren mannen + U23 vrouwen. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van het WK veldrijden in Tabor (Tsjechië): elite vrouwen. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van het WK veldrijden in Tabor (Tsjechië): junioren vrouwen + U23 mannen (deel 1). Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van het WK veldrijden in Tabor (Tsjechië): junioren vrouwen + U23 mannen (deel 2). Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van het WK veldrijden in Tabor (Tsjechië): team telay. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van het WK veldrijden in Tabor (Tsjechië): team telay. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Maarten Vangramberen.
Januari 2024
3:11:18
Verlopen
Liveverslag van de veldrit in Hoogerheide (Nederland), wedstrijd voor de Wereldbeker. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers; presentatie & interviews door Maarten Vangramberen.
Verlopen
Liveverslag van de Flandriencross in Hamme, manche van de X2O Trofee. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Rutger Vanseveren.
29:05
Verlopen
Samenvatting van de veldrit in Benidorm (Spanje), wedstrijd voor de Wereldbeker. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Caro Houbreghts.
Verlopen
Liveverslag van de Kasteelcross in Zonnebeke, manche van de Exact Cross.
Verlopen
Liveverslag van het BK in Meulebeke: junioren mannen, elite + U23 vrouwen. Met commentaar van Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews door Maarten Vangramberen.
30:00
Verlopen
Samenvatting van de Cyclocross Zonhoven, wedstrijd voor de Wereldbeker.
2:47:13
Verlopen
Liveverslag van de Vlaamse Duinencross in Koksijde, manche van de X2O Trofee.
2:05:25
Verlopen
Liveverslag van de GP Sven Nys in Baal, manche van de X2O Trofee.
Archief