Voetbal

Afleveringen

De keek op de week van Filip Joos

4,0 2 x
De keek op de week van Filip Joos van Voetbal is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 0:05 uur en was te zien op Sporza.

Degryse: "Een heel jaar niets doen? Weet niet of Preud'homme dat kan"

3,0 3 x
Degryse: "Een heel jaar niets doen? Weet niet of Preud'homme dat kan" van Voetbal is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 0:05 uur en was te zien op Sporza.

Tielemans: "Deze prijs is echt de kers op de taart"

3,0 3 x
Tielemans: "Deze prijs is echt de kers op de taart" van Voetbal is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 0:05 uur en was te zien op Sporza.

Van Holsbeeck: "Tielemans gaat naar Monaco"

4,0 2 x
Van Holsbeeck: "Tielemans gaat naar Monaco" van Voetbal is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 0:05 uur en was te zien op Sporza.

Boeckx: "Er zullen wel een paar spelers zijn met een kater"

4,0 3 x
Boeckx: "Er zullen wel een paar spelers zijn met een kater" van Voetbal is uitgezonden op maandag 22 mei 2017 om 19:06 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.