Vrede Op Aarde

Januari 2018
49:00

Aflevering 7

Verlopen 3,0 29 x
Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op 2017. Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht! Vandaag zijn de studiogasten Siska Schoeters, Maarten Vangramberen en Jonas Geirnaert. Lukas Lelie is de rubriekgast.
55:00

Aflevering 6

Verlopen 3,0 24 x
Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op 2017. Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht! Vandaag zijn de studiogasten Annemie Struyf, Koen Geens en Oliver Naessen. Lukas Lelie is de rubriekgast.
55:00

Aflevering 5

Verlopen 3,0 29 x
Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op 2017. Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht! Vandaag zijn de studiogasten Kris Peeters, Leen Dendievel en Bart Peeters. Lukas Lelie is de rubriekgast.
December 2017
48:00

Aflevering 4

Verlopen 4,0 35 x
Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op 2017. Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht! Vandaag zijn de studiogasten Bart De Wever, Jeroen Meus en Rik Verheye. Lukas Lelie is de rubriekgast.
52:00

Aflevering 3

Verlopen 4,0 24 x
Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op 2017.  Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht!  Vandaag zijn de studiogasten Imke Coutrois, Nafi Thiam, Kobe Ilsen en Raoul Hedebouw. Lukas Lelie is de rubriekgast.
54:00

Aflevering 2

Verlopen 4,0 23 x
Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op 2017. Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht!  Vandaag zijn de studiogasten Björn Soenens, Joke Emmers, Lynn Van Royen en Adriaan Van den Hoof. Lukas Lelie is de rubriekgast.
58:00

Aflevering 1

Verlopen 4,0 47 x
Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op 2017.  Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht!  Vandaag zijn de studiogasten premier Charles Michel, Erik Van Looy en Annelies Van Herck. Lukas Lelie is de rubriekgast.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.