Walker, Texas Ranger

Laatste aflevering
44:00
Walker, Texas Ranger

Een auto wordt van de weg gereden, waarna Walker zijn eigen leven op het spel zet om dat van de bestuurster en haar dochter te redden. Hij raakt daarbij gewond en belandt in een coma. Trivette en de anderen gaan verwoed op zoek naar de dader van het vluchtmisdrijf.

Walker, Texas Ranger gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
45:00
Een man contacteert Alex in verband met een mogelijk complot om wilde mustangs uit te roeien om plaats te maken voor een bouwproject. Voor hij haar meer details kan geven, wordt hij echter vermoord. De rangers duiken in het leven van de man en gaan op zoek naar de waarheid.
44:00
Walker en Trivette duiken het nachtleven in wanneer er dodelijke slachtoffers vallen door een nieuwe designerdrug. Alex krijgt intussen last van een terugkerende nachtmerrie waarin Walker wordt neergeschoten.
44:00
Een inspecteur komt een groep veedieven op het spoor, maar wordt vervolgens vermoord wanneer hij hen probeert te arresteren. Walker en Trivette onderzoeken de zaak.
45:00
Tijdens het transport van een sympathieke gevangene houden Walker en Trivette halt in een klein stadje, waar de lokale sheriff met ijzeren hand regeert.
Seizoen 1
48:00
Walker en Trivette moeten een huurmoordenaar opsporen die de opdracht heeft gekregen om een Amerikaanse senator te vermoorden. Ze krijgen daarbij hulp van een legendarische Texas Ranger, die terug is gekeerd om gerechtigheid te laten geschieden voor zijn vermoorde zoon.
44:00
Walker en Trivette zitten twee broers op de hielen die doorheen het land terreur zaaien door mensen aan te vallen en te beroven. Hoe meer ze het binnenland intrekken, hoe moeilijker ze het krijgen en C.D. moet hen uiteindelijk te hulp schieten.
Walker en Trivette gaan undercover om een bende hijackers op te doeken.
Terwijl Walker en Trivette een veroordeelde man van Ohio naar Texas begeleiden, wordt het vliegtuig waarop ze zich bevinden gekaapt door vrienden van de man.
Wanneer een klein meisje ontvoerd wordt, start Trivette een onderzoek. De moeder vertrouwt op een helderziende om haar dochter terug te vinden.
Alex en een ex-collega van haar bij justitie vragen Walker om te infiltreren in een groep van louche wetshandhavers die eigenhandig actie ondernemen tegen criminelen die vrijkomen door procedurefouten.
Een jongen probeert indruk te maken op zijn vervreemde vader door drugs te stelen van een maffiabaas. Dat blijft echter niet zonder gevolgen en Walker moet hem beschermen wanneer de drugdealers achter hem aan zitten. Daarnaast slagen Walker en Trivette erin om de overvallers van een winkel op te sporen.
Een machtige drugsdealer wil Walker uit de weg laten ruimen wanneer hij en Trivette de drugsbende op de hielen zit.
David 'Little Eagle' Jackson, de neef van Walker, raakt betrokken bij een moordonderzoek wanneer de vader van zijn vriendin wordt vermoord. Walker ontdekt dat twee corrupte FBI-agenten David willen laten opdraaien voor de moord.
Walker en Trivette gaan undercover om een illegaal vechtcircuit op te rollen.
Walker begint te twijfelen over de schuld van een ter dood veroordeelde seriemoordenaar.
Walker wordt voor de voeten gelopen door een burgerwacht die het recht in eigen handen neemt en zelf op zoek gaat naar criminelen.
Een dierenarts die de mysterieuze sterfgevallen van dieren uit de buurt onderzocht, komt om het leven in een ongeval. Het lijkt erop dat de man dronken achter het stuur zat, maar zijn dochter spreekt dit tegen. Samen met Walker en Trivette probeert ze het tegendeel te bewijzen. Al gauw komen ze enkele illegale praktijken v...
Walker heeft een aanvaring met agent Escalanti en de FBI nadat hij crimineel Mickey Flanders heeft gearresteerd. Hij voelt zich boven de wet staan omdat zijn zus in een getuigenbeschermingsprogramma zit. Walker, Trivette en Alex moeten een manier vinden om Mickey veroordeeld te krijgen, voordat de FBI hem weer vrijlaat. Wa...
De bruiloft van ranger Hoss wordt verstoord door een ontsnappingspoging van bendeleider Axel Tate. Trivette slaagt erin om de leider van de uitbraak te overmeesteren. Hij en Walker moeten de aantrekkelijke Kate vervolgens begeleiden naar New Orleans om er te gaan getuigen tegen wapensmokkelaar Trigger Jenks.
Archief