Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

White Collar

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Uncontrolled Variables

3,0 2 x
Nu Neal en Peter hebben ontdekt dat Keller werkt als informant voor Interpol, zullen de FBI en Interpol moeten samenwerken. Neal en Keller krijgen van de Pink Panthers de opdracht een bestand te stelen van een hightechbedrijf. Elizabeth is niet blij met de uren die Peter maakt voor de FBI. Ze wil hun kind niet in haar eent...
41:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Return to Sender

4,0 3 x
Om zijn vertrouwensband met de Pink Panters aan te scherpen, moet Neal een gevaarlijke vijand uit zijn verleden onder ogen komen. Peter vindt het moeilijk om zijn geheim voor Neal en Mozzie verborgen te houden.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Borrowed Time

3,0 2 x
Neal probeert zijn vrijheid voor eens en voor altijd veilig te stellen door een deal te sluiten met de FBI. Hiervoor moet hij hen wel de leider van een internationale misdaadorganisatie doorsluizen.
Seizoen 6
44:00

Seizoen 6, Aflevering 6 - Au Revoir

3,0 5 x
Neal en Mozzie zijn helemaal klaar om hun plan tot uitvoer te brengen. Nu Peter undercover is gegaan bij de Panthers, zijn de belangen dan ook extreem hoog. Wanneer het plan lukt, zullen de Panthers eindelijk gestopt kunnen worden.
40:00

Seizoen 6, Aflevering 5 - Whack-a-mole

3,0 5 x
De FBI weet wat de Pink Panthers van plan zijn. Woodford heeft ontdekt dat er zich een mol in zijn organisatie bevindt. Peter is bang dat hij Keller verdenkt, en wil dat Luc hem terugtrekt. Als de Pink Panthers grof geweld willen gebruiken bij hun grote diefstal, is het aan Neal om hen op andere ideeën te brengen.
41:00

Seizoen 6, Aflevering 4 - All's Fair

3,5 5 x
Nu de Pink Panters in alle talen zwijgen, focussen Peter en Neal op een nieuwe zaak. De hoofdrol daarin wordt vertolkt door iemand uit Mozzie's verleden die vastberaden is een slag te slaan, ten koste van Mozzie.
Seizoen 5
40:00

Seizoen 5, Aflevering 13 - Diamond Exchange

4,0 6 x
Neal en Peter gaan de race tegen de klok aan tegen een crimineel meesterbrein.
40:00

Seizoen 5, Aflevering 12 - Taking Stock

4,0 5 x
Wanneer een spionagezaak in een bedrijf persoonlijk wordt voor Neal, schakelt Peter de hulp in van Diana voor een undercoveroperatie.
40:00

Seizoen 5, Aflevering 11 - Shot Through The Heart

4,0 6 x
Neal en Peter voeren een onderzoek naar een moordenaar. Al snel blijkt er nog meer op het spel te staan wanneer ze zich realiseren dat dit wel eens de persoon zou kunnen zijn die achter Neal aanzat.
40:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - Live Feed

4,0 8 x
De FBI houdt Hagen aan op verdenking van vervalsing. Hagen neemt agent Burke op sleeptouw om zijn relatie met Neal bloot te leggen, maar dan wordt Hagen neergeschoten door iemand die er al van verdacht wordt Siegel een kogel door het lijf te hebben gejaagd.
Archief