White Collar

White Collar herbekijken

Seizoen 4
41:00

NieuwSeizoen 4, Aflevering 15 - The Original

4,0 2 x
Neal moet undercover gaan om een kunstvervalser te klissen. Ondertussen heeft hij samen met Mozzie en James de plaats gevonden waar Ellen haar bewijsmateriaal bewaart. Peters nieuwe bazin Amanda Calloway dreigt echter stokken in de wielen te steken.
40:00

NieuwSeizoen 4, Aflevering 14 - Shoot the Moon

4,0 7 x
Neal gaat achter een koppel misdadigers aan die bij hun laatste overval Elizabeth en Peter hebben gegijzeld. Hij probeert uit te zoeken wie het volgende doelwit is van het duo. Sara krijgt de kans om in Londen aan de slag te gaan.
41:00

NieuwSeizoen 4, Aflevering 13 - Empire City

3,0 4 x
Peter en Neal zijn elk afzonderlijk bezig met hetzelfde onderzoek. Op aangeven van Mozzie duiken ze onder in het taximilieu om daar een oplichtingszaak en witwaspraktijken aan het licht te brengen. Hun speurtocht leidt hen naar een luxueze jazzclub en een ouderwets undercoverwerk.
40:00

NieuwSeizoen 4, Aflevering 12 - Brass Tacks

3,0 5 x
Neal en Peter ontdekken dat senator Terrence Pratt iets te maken heeft gehad met de moord op Dennis Flynn dertig jaar geleden en proberen hem ten val te brengen. Mozzie en Jones zoeken uit waarom Ellen een sleutel heeft nagelaten voor Neal.
40:00

NieuwSeizoen 4, Aflevering 11 - Family Business

3,0 6 x
Neal en Peter proberen uit te zoeken wat Neals vader gedaan heeft. Ondertussen beginnen ze een onderzoek naar een lid van de Ierse maffia.
40:00

Seizoen 4, Aflevering 10 - Vested Interest

3,0 11 x
Neal en Peter komen een dief op het spoor die van plan is om een ultramodern wapen te stelen tijdens een conferentie van de FBI. Ze ontdekken al snel dat het de dief eigenlijk te doen is om de ontwerper van het wapen. Peter doet een schokkende ontdekking over de identiteit van Neals vader.
41:00

Seizoen 4, Aflevering 9 - Gloves Off

3,7 9 x
Peter wil dat Neal als beurshandelaar undercover gaat in Wall Street. Tijdens zijn onderzoek ontdekt Neal dat heel wat van zijn collega's betrokken zijn bij illegale bokswedstrijden, waarbij ze het tegen elkaar opnemen om van elkaar informatie los te krijgen.
40:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - Ancient History

4,0 7 x
Neals oude vriendin Alex Hunter roept zijn hulp in. Ze wordt in de gaten gehouden door de FBI, die haar verdenken van betrokkenheid bij een reeks kunstdiefstallen waarbij Griekse kunstvoorwerpen uit verschillende musea werden gestolen. Peter wil dat Neal haar helpt en ondertussen uitzoekt wie er achter de diefstallen zit.
41:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - Compromising Positions

4,0 10 x
Een politicus probeert de rechtszaak van een crimineel te boycotten. Die wil Peter achter slot en grendel.
Binnenkort terug te kijken
50:00

Seizoen 4, Aflevering 15

Verwacht op
The Original Een charmante meesteroplichter en een FBI agent gaan een onwaarschijnlijke samenwerking aan nadat ze jarenlang zelf deel uitmaakten van een kat en muisspel.
Archief