Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

White Collar

Seizoen 3
41:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Veiled Threat

4,5 66 x
Peter en Neal verdiepen zich in het leven van een vrouw die al verschillende keren getrouwd is met rijke oude mannen, die telkens kort na het huwelijk stierven. Ze hopen de vrouw in de val te lokken door Neal undercover te sturen als aantrekkelijke vrijgezel op een 'vrijgezellenveiling'. Peter vergezelt hem, maar de zaken ...
41:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Dentist of Detroit

3,0 3 x
Mozzie krijgt het moeilijk wanneer een maffiabaas uit zijn verleden opduikt in Manhattan. Neal en Peter moeten Mozzie eerst helpen om louche zaken uit zijn verleden ongedaan te maken, in de hoop zo een maffia-oorlog te kunnen vermijden.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Deadline

4,0 22 x
Diana gaat undercover om een magazinejournalist te beschermen. Intussen probeert Neal het manifest van een gezonken Duitse onderzeeër terug te krijgen.
41:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Where There's a Will

3,0 6 x
Nadat hun relatie doorheen de jaren is verwaterd, vernemen de broers Roland, Josh en James dat twee van hen alle bezittingen van hun overleden vader hebben geërfd. Volgens Neal zijn de documenten echter vals. Ondertussen ontdekt Peter een verborgen kaart met aanwijzingen, waarna de twee zonen op schattenjacht trekken.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - On Guard

4,0 6 x
Ondanks hun moeilijke onderlinge relatie werken Neal en Peter samen om David Lawrence bij de kraag te vatten. Lawrence slaagde erin te ontsnappen met zestig miljoen dollar nadat hij had ingebroken bij de Amerikaanse centrale bank.
Seizoen 2
55:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - Under The Radar

3,0 6 x
Neal komt eindelijk oog in oog te staan met de man die verantwoordelijk is voor de dood van Kate. Tegelijkertijd ontdekken Peter en hijzelf een verloren gewaande Duitse onderzeeboot, die een groot mysterie uit de geschiedenis onthult.
55:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Power Play

3,0 2 x
Peters vrouw Elizabeth krijgt van een klant te horen dat de stroompannes die New York teisteren veroorzaakt worden door een prominent zakenman. Omdat Peter vastzit in het verkeer wordt Neal gedwongen diens identiteit aan te nemen om het bedrijf te ontmaskeren.
55:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - Payback

3,0 2 x
De vroegere rivaliteit tussen Neal en oplichter Matthew Keller, die in de gevangenis zit, wordt aangewakkerd wanneer Matthew Neal en Peter contacteert met informatie over een vervalser. In ruil wil Keller dat zij ervoor zorgen dat hij naar een betere gevangenis wordt overgeplaatst. Neal en Peter zetten het proces in gang, ...
55:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Countermeasures

3,0 5 x
June krijgt het bezoek van haar oude vriend Ford. Die is net vrijgelaten uit de gevangenis en beweert dat hij een nieuwe start wil nemen. Neal vermoedt echter dat de man een andere reden heeft voor zijn bezoek aan June. Hij lijkt het bij het rechte eind te hebben wanneer hij ontdekt dat Ford indertijd een waardevol voorwer...
55:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - What Happens in Burma

3,0 4 x
Christopher Harlowe, de zoon van een Amerikaanse diplomaat, zit in Myanmar in de gevangenis. Hij wordt ervan verdacht een waardevolle diamant te hebben gestolen en het land te hebben uitgesmokkeld. Peter en Neal komen de jongeman te hulp en begeven zich in de verraderlijke wereld van de juwelensmokkel.
Archief