White Collar

White Collar gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
44:00
White Collar

Neal en Mozzie zijn helemaal klaar om hun plan tot uitvoering te brengen. Nu Peter undercover is gegaan bij de Panthers, is de inzet dan ook extreem hoog. Wanneer het plan lukt, zullen de Panthers eindelijk gestopt kunnen worden.

Seizoen 6
40:00
De FBI weet wat de Pink Panthers van plan zijn. Woodford heeft ontdekt dat er zich een mol in zijn organisatie bevindt. Peter is bang dat hij Keller verdenkt, en wil dat Luc hem terugtrekt. Als de Pink Panthers grof geweld willen gebruiken bij hun grote diefstal, is het aan Neal om hen op andere ideeën te brengen.
41:00
Nu de Pink Panters in alle talen zwijgen, focussen Peter en Neal op een nieuwe zaak. De hoofdrol daarin wordt vertolkt door iemand uit Mozzies verleden die vastberaden is een slag te slaan, ten koste van Mozzie.
40:00
Nu Neal en Peter hebben ontdekt dat Keller werkt als informant voor Interpol, zullen de FBI en Interpol moeten samenwerken. Neal en Keller krijgen van de Pink Panthers de opdracht een bestand te stelen van een hightechbedrijf. Elizabeth is niet blij met de uren die Peter maakt voor de FBI. Ze wil hun kind niet in haar eent...
41:00
Om zijn vertrouwensband met de Pink Panters aan te scherpen, moet Neal een gevaarlijke vijand uit zijn verleden onder ogen komen. Peter vindt het moeilijk om zijn geheim voor Neal en Mozzie verborgen te houden.
41:00
Neal probeert zijn vrijheid voor eens en voor altijd veilig te stellen door een deal te sluiten met de FBI. Hiervoor moet hij hen wel de leider van een internationale misdaadorganisatie doorsluizen.
Seizoen 5
40:00
Wanneer een spionagezaak in een bedrijf persoonlijk wordt voor Neal, schakelt Peter de hulp in van Diana voor een undercoveroperatie.
40:00
Neal en Peter krijgen te maken met een wel heel speciale opdracht: het Museum of Natural History vraagt hen de mysterieuze verdwijning op te lossen van het skelet van een Tyrannosaurus Rex en diens ei.
40:00
Een vals paspoort leidt Peter en Neal naar de Russische buurt van Little Odessa. Daar komen ze in contact met een bloedmooie ijsschaatsster en haar vriend die zich zou bezighouden met smokkelpraktijken. Neal en Peter moeten proberen de smokkel in kaart te brengen en gaan undercover als echte schaatsers. Dit loopt echter ni...
41:00
Wanneer een vroegere bankrover de kantoren van de FBI binnenstapt om een misdaad te bekennen waarvan hij zich niets herinnert, rijzen vermoedens dat de man zijn psychiater daar voor iets tussenzit. Peter stuurt Neal op undercovermissie bij de vrouwelijke psychiater.
Seizoen 4
41:00
Neal moet undercover gaan om een kunstvervalser te klissen. Ondertussen heeft hij samen met Mozzie en James de plaats gevonden waar Ellen haar bewijsmateriaal bewaart. Peters nieuwe bazin Amanda Calloway dreigt echter stokken in de wielen te steken.
40:00
Neal gaat achter een koppel misdadigers aan die bij hun laatste overval Elizabeth en Peter hebben gegijzeld. Hij probeert uit te zoeken wie het volgende doelwit is van het duo. Sara krijgt de kans om in Londen aan de slag te gaan.
41:00
Peter en Neal zijn elk afzonderlijk bezig met hetzelfde onderzoek. Op aangeven van Mozzie duiken ze onder in het taximilieu om daar een oplichtingszaak en witwaspraktijken aan het licht te brengen. Hun speurtocht leidt hen naar een luxueze jazzclub en een ouderwets undercoverwerk.
40:00
Neal en Peter ontdekken dat senator Terrence Pratt iets te maken heeft gehad met de moord op Dennis Flynn dertig jaar geleden en proberen hem ten val te brengen. Mozzie en Jones zoeken uit waarom Ellen een sleutel heeft nagelaten voor Neal.
40:00
Neal en Peter proberen uit te zoeken wat Neals vader gedaan heeft. Ondertussen beginnen ze een onderzoek naar een lid van de Ierse maffia.
41:00
Peter wil dat Neal als beurshandelaar undercover gaat in Wall Street. Tijdens zijn onderzoek ontdekt Neal dat heel wat van zijn collega's betrokken zijn bij illegale bokswedstrijden, waarbij ze het tegen elkaar opnemen om van elkaar informatie los te krijgen.
40:00
Neals oude vriendin Alex Hunter roept zijn hulp in. Ze wordt in de gaten gehouden door de FBI, die haar verdenken van betrokkenheid bij een reeks kunstdiefstallen waarbij Griekse kunstvoorwerpen uit verschillende musea werden gestolen. Peter wil dat Neal haar helpt en ondertussen uitzoekt wie er achter de diefstallen zit.
41:00
Een politicus probeert de rechtszaak van een crimineel te boycotten. Die wil Peter achter slot en grendel.
41:00
Neal en Peter stellen een onderzoek in naar een knappe weduwe die op het punt staat om een fikse levensverzekeringspremie te innen. Neal krijgt al snel gevoelens voor de vrouw, wat de zaken aanzienlijk moeilijker maakt.
41:00
Neal gaat opnieuw aan het werk en Peter krijgt een nieuwe werkplek aangewezen. Zijn eerste job is het archiveren van meer dan duizend gsm's. Neal vertelt Jones en Diana over een onopgeloste zaak die Peter graag heropend wil zien. Het gaat om een bankrover die om de vijf jaar toeslaat en nog nooit gepakt kon worden.
Archief