Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Will & Grace

Seizoen 11
35:00

Seizoen 11, Aflevering 9 - Bi-Plane

3,0 4 x
Will en Grace grijpen in wanneer ze ontdekken dat haar nicht uitgaat met een biseksuele man. Jack krijgt een vrijgeleide van zijn echtgenoot om de nacht door te brengen met zijn droomdate. Karen heeft het moeilijk om zich aan te passen wanneer haar assistent een vlucht boekt in economy.
30:00

Seizoen 11, Aflevering 8 - Lies & Whispers

4,0 3 x
Larry waarschuwt Will en Grace voor de selectieprocedure in de school waar ze hun kinderen willen inschrijven. Jack zorgt voor problemen tussen Karen en haar seksmaatje.
30:00

Seizoen 11, Aflevering 7 - What a Dump

4,0 4 x
Grace en haar buurman besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar een incident dreigt roet in het eten te gooien. Opdat Jack eindelijk volwassen zou worden, besluit Will hem niet langer financieel te ondersteunen.
30:00

Seizoen 11, Aflevering 6 - Performance Anxiety

4,0 5 x
Will is vastberaden om vader te worden en maakt kennis met een potentiële draagmoeder. Grace vertelt een leugentje om toegang te krijgen tot AnnieCon.
30:00

Seizoen 11, Aflevering 4 - The Chick or the Egg Donor

4,0 4 x
Will en Grace hebben een discussie over het krijgen van een baby en voor wie het nu eigenlijk het zwaarst is. Karen wil eigenaar worden van het baseballteam en Jack helpt haar hierbij.
30:00

Seizoen 11, Aflevering 5 - The Grief Panda

3,0 6 x
Grace en Jack huren Grief Panda in om Will te helpen bij het verwerken van zijn breuk met McCoy. Nu Karen het drukker dan ooit heeft met haar baseballteam, denkt Grace erover na om haar te ontslaan.
30:00

Seizoen 11, Aflevering 3 - With Enemies Like These

3,0 5 x
Will vindt eindelijk een manier om wraak te nemen op Jack nadat die al jaren spot met zijn haarlijn. Grace is vastberaden om Mrs. Timmer te bewijzen dat ze stevig genoeg in haar schoenen staat om een alleenstaande moeder te zijn.
25:00

Seizoen 11, Aflevering 2 - Pappa Mia

4,0 4 x
Grace geeft toe dat ze niet met zekerheid kan zeggen wie de vader van haar baby is. Karen besluit een 'Mamma Mia'-moment te creëren. Will maakt zich zorgen dat ze een heterozoon zullen krijgen en vraagt Jack om hem hierop voor te bereiden.
30:00

Seizoen 11, Aflevering 1 - Eat, Pray, Love, Phone, Sex

4,0 11 x
Grace keert terug van haar reis naar Europa en voelt zich herboren, totdat ze nieuws krijgt dat haar leven op zijn kop zet. Karen deelt haar wijsheid met Will.
20:00

Aflevering 16

4,0 49 x
De moeder van Grace en de vader van Will ontwikkelen een verrassende en verontrustende band. Jack verwerkt zijn relatiebreuk met een nieuwe liefde en Karen moet kiezen tussen haar man en haar geliefde.
Archief