Will & Grace

Oktober 2018
20:00

Aflevering 13

4,0 2 x
Een babyborrel doet Grace en Will twijfelen aan hun levenskeuzes. Karen en Jack vinden een manier om kinderarbeid en theater te combineren. Jennifer Lopez maakt een gastoptreden.
20:00

Aflevering 12

4,0 3 x
Grace is aangedaan wanneer ze beseft dat ze gedatet heeft met drie mannen van dezelfde familie. Will en Karen werken elkaar op de zenuwen tot ze het eens zijn over het produceren van hun eigen telenovelle.
20:00

Aflevering 11

4,0 2 x
Jacks problemen met intimiteit worden op de proef gesteld door een vriend die nog in de kast zit. Will en Grace verkopen hun nieuwe lijn beddengoed op televisie.
19:00

Aflevering 10

3,0 4 x
Will, Grace, Jack en Karen wonen de bruiloft van Vince, het ex-vriendje van Will, bij. Terwijl Grace probeert te vermijden dat Will een scène schopt, ondervindt Jack de gevolgen van zijn flirtgedrag.
20:00

Aflevering 9

4,0 3 x
Een oude vriend is verliefd op Will. Op Jacks eerste werkdag slaat hij zijn dwaze buur Val. Karen probeert Jack vrij te krijgen, maar dan worden de rollen plots omgedraaid.
20:00

Aflevering 8

3,0 5 x
Will en Grace proberen zichzelf ervan te overtuigen dat ze er geen problemen mee hebben om te daten met dezelfde man. Er zit een irritante reclame jingle in het hoofd van Jack en Karen, dus zoeken ze hulp.
20:00

Aflevering 7

3,0 5 x
Will, Grace, Karen en Jack wouden dat ze Kerstmis meegemaakt hadden in het oude New York City, maar ze beseffen dat het verleden niet altijd even romantisch en open minded was.
20:00

Aflevering 6

3,0 4 x
Wanneer Karen het moeilijk heeft met een persoonlijke kwestie, proberen Will, Grace en Jack haar te helpen. De nieuwe zakelijke relatie tussen Will en Grace begint tekenen van stress te vertonen.
20:00

Aflevering 5

4,0 5 x
Grace moet een reeks hotels decoreren voor een onuitstaanbare magnaat. Intussen verrast Will zichzelf, en vertelt Beverly Leslie zijn geheim aan Karen en bezit Jack de helft van een winnend lot.
20:00

Aflevering 4

4,0 5 x
Jack is stomverbaasd wanneer hij hoort dat zijn vervreemde zoon Elliot zelf ook een zoon heeft, Skip. Bovendien heeft Skip hulp nodig die alleen Will en Jack hem kunnen geven. Grace en Karen kunnen zich niet gedragen bij de nieuwe, knappe man op het werk.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.