Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Will & Grace

Seizoen 10
30:00

Seizoen 10, Aflevering 8 - Anchor Away

4,0 0 x
Karen ontdekt dat ze heel weinig alimentatiegeld zal krijgen als ze geen foto's van de affaire van haar man kan tonen. Ze neemt Grace daarop mee naar de stripclub waar zijn minnares Lorraine Finster werkt.
25:00

Seizoen 10, Aflevering 6 - Kid'n Play

3,0 0 x
Will ontdekt dat Noah een kind heeft waar Grace niets van weet, maar ziet zich gedwongen te zwijgen. De relatie tussen Karen en Jack wordt op de proef gesteld wanneer ze hem ontslaat uit het theaterstuk dat ze produceert en hem vervangt door Jon Cryer.
25:00

Seizoen 10, Aflevering 7 - So Long, Division

4,0 0 x
Grace ontmoet per ongeluk Noahs dochter. Wills moeder Marilyn komt op bezoek nadat haar hond is gestorven, maar ze krijgt niet de steun die ze verwacht had. Jack maakt ruzie met de baas van zijn sportcentrum.
30:00

Seizoen 10, Aflevering 5 - Grace's Secret

4,0 0 x
Grace onthult een pijnlijk geheim aan haar vader. Will en Karen vechten om de rol van getuige op Jacks huwelijk.
30:00

Seizoen 10, Aflevering 4 - Who's Sorry Now?

4,0 1 x
Will en Grace mijmeren over vroeger. Van het een komt al snel het ander: een ruzie. Karen krijgt bezoek van een oude vriend die haar kan overtuigen om de liefde nog niet op te geven.
30:00

Seizoen 10, Aflevering 3 - Tex and The City

4,0 2 x
Will en Jack bezoeken Jacks kleinzoon Skip in Texas om hem er in een talentenjacht in zijn kerk te zien optreden. Wanneer Jack ontdekt dat het jongetje 'Diamonds Are A Girl's Best Friend' gaat zingen, raakt hij bezorgd om diens veiligheid. Karen reist mee om het stukje van de grensmuur die zij gesponsord heeft te bezichtig...
25:00

Seizoen 10, Aflevering 2 - Where in the World Is Karen Walker?

3,0 0 x
Will, Grace en Jack beseffen dat ze zodanig met de veranderingen in hun eigen leven bezig waren dat ze niet gemerkt hebben dat Karen niet meer gezien is sinds haar man haar affaire heeft ontdekt.
25:00

Seizoen 10, Aflevering 1 - The West Side Curmudgeon

4,0 1 x
Jurist Will en interieurontwerper Grace kennen elkaar al van school. Wanneer ze een appartement delen in New York, zitten ze wel erg dicht op elkaar.
Seizoen 9
30:00

Seizoen 9, Aflevering 16 - It's a Family Affair

4,0 2 x
De moeder van Grace en de vader van Will ontwikkelen een verrassende band. Jack verwerkt zijn relatiebreuk met een nieuwe liefde en Karen moet kiezen tussen haar man en haar geliefde.
25:00

Seizoen 9, Aflevering 15 - One Job

4,0 1 x
Grace neemt Will mee als steun wanneer ze naar huis gaat om de verjaardag van haar overleden moeder te vieren. Jacks geloof in de liefde is weg na zijn breuk met Drew en het ontdekken van een geheim over het huwelijk van Karen.
Archief