Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Will & Grace

Oktober 2018
20:00

Aflevering 16

4,0 43 x
De moeder van Grace en de vader van Will ontwikkelen een verrassende en verontrustende band. Jack verwerkt zijn relatiebreuk met een nieuwe liefde en Karen moet kiezen tussen haar man en haar geliefde.
20:00

Aflevering 15

4,0 28 x
Grace neemt Will mee als steun wanneer ze naar huis gaat om de verjaardag van haar overleden moeder te vieren. Jacks geloof in liefde is weg na zijn breuk met Drew en het ontdekken van een geheim over het huwelijk van Karen.
20:00

Aflevering 14

3,0 18 x
Will begint opnieuw een relatie met zijn eerste liefde tegen het advies van Jack in. Grace vecht met tegenzin voor Karens burgerrechten wanneer een bakkerij weigert de cake te maken die zij wil.
20:00

Aflevering 13

4,0 12 x
Een babyborrel doet Grace en Will twijfelen aan hun levenskeuzes. Karen en Jack vinden een manier om kinderarbeid en theater te combineren. Jennifer Lopez maakt een gastoptreden.
20:00

Aflevering 12

4,0 15 x
Grace is aangedaan wanneer ze beseft dat ze gedatet heeft met drie mannen van dezelfde familie. Will en Karen werken elkaar op de zenuwen tot ze het eens zijn over het produceren van hun eigen telenovelle.
20:00

Aflevering 11

4,0 17 x
Jacks problemen met intimiteit worden op de proef gesteld door een vriend die nog in de kast zit. Will en Grace verkopen hun nieuwe lijn beddengoed op televisie.
19:00

Aflevering 10

3,0 18 x
Will, Grace, Jack en Karen wonen de bruiloft van Vince, het ex-vriendje van Will, bij. Terwijl Grace probeert te vermijden dat Will een scène schopt, ondervindt Jack de gevolgen van zijn flirtgedrag.
20:00

Aflevering 9

4,0 16 x
Een oude vriend is verliefd op Will. Op Jacks eerste werkdag slaat hij zijn dwaze buur Val. Karen probeert Jack vrij te krijgen, maar dan worden de rollen plots omgedraaid.
20:00

Aflevering 8

3,0 31 x
Will en Grace proberen zichzelf ervan te overtuigen dat ze er geen problemen mee hebben om te daten met dezelfde man. Er zit een irritante reclame jingle in het hoofd van Jack en Karen, dus zoeken ze hulp.
20:00

Aflevering 7

3,0 24 x
Will, Grace, Karen en Jack wouden dat ze Kerstmis meegemaakt hadden in het oude New York City, maar ze beseffen dat het verleden niet altijd even romantisch en open minded was.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.