Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Will & Grace

Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - It's Time

3,0 15 x
Will wil het verleden laten voor wat het is en ook Karen besluit de confrontatie met haar ex-man aan te gaan. Grace krijgt oefenweeën en Jack krijgt de kans van zijn leven.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - New Crib

4,0 5 x
Karen viert de overwinning van haar baseballteam. Will en Grace praten over de toekomst na het bezichtigen van een huis. En ook Jack heeft knopen door te hakken. Blijft hij in de stad om zijn dromen na te jagen?
21:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - We Love Lucy

4,0 7 x
Volgens Will is zijn leven met Grace te vergelijken met dat van Lucy en Ricky Ricardo. Grace, Karen en Jack stellen zich hun leven vervolgens voor als dat van Lucy, met Will als hun Ricky.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Broadway Boundaries

4,0 3 x
Will overtuigt dr. DiLorenzo om op date te gaan zodat hij zijn draagmoeder kan bespioneren. Karen staat voor een dilemma: helpt ze Jack met de voorbereidingen voor een auditie op Broadway of gaat ze mee de overwinning van haar team vieren.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - The Favourite

4,0 5 x
Jack en Karen bedenken een plan om haar ring terug te krijgen van Stan, maar dat gaat niet van een leien dakje wanneer ze merken dat zijn nieuwe vriendin de ring om haar vinger draagt. Will en Grace realiseren zich dat ze de 'oudjes' geworden zijn die ze gezworen hadden nooit te worden.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Filthy Phil - part 2

3,0 6 x
Karen wordt door Phil uitgenodigd in een hut in het bos. Will en Grace denken dat hun vriendin in gevaar is en haasten zich ter plekke. Jack vertelt een leugentje om bestwil.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Filthy Phil - part 1

4,0 5 x
Karen stelt haar nieuwe liefde Phil voor aan Will en Grace. Jack krijgt slecht nieuws, maar Estefan moedigt hem aan om het heft in eigen handen te nemen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Accidentally Porpoise

4,0 4 x
Grace en James besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar Grace dreigt roet in het eten te gooien wanneer hij haar uitnodigt op het werk. Jack neemt Will mee naar de kerk.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Of Mouse and Men

3,0 4 x
Zonder medeweten van Grace neemt Marilyn contact op met een koppel dat een baby wil adopteren. Will helpt Karen, die af te rekenen krijgt met een pr-nachtmerrie. Jack en Estefan worden geterroriseerd door een muis.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Bi-Plane

3,0 3 x
Will en Grace grijpen in wanneer ze ontdekken dat haar nicht uitgaat met een biseksuele man. Jack krijgt een vrijgeleide van zijn echtgenoot om de nacht door te brengen met zijn droomdate. Karen heeft het moeilijk om zich aan te passen wanneer haar assistent een vlucht boekt in economy.
Archief