Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Will & Grace

April 2021
30:00

18. Jack's Big Gay Wedding

4,0 4 x
Jack en Estefans romantische huwelijk in Spanje valt in het water wanneer hun vlucht wordt geannuleerd. Ze zien zich gedwongen om op de luchthaven in het echt verbonden te worden door Miss Coco. McCoy krijgt een jobaanbieding in Londen en Will maakt zich zorgen. Grace ontmoet op de luchthaven een charmante man en neemt een...
20:00

16. Conscious Coupling

3,0 3 x
Wanneer hun beide vriendjes vragen om samen te gaan wonen, gebruiken Will en Grace elkaar als excuus. Door een sneeuwstorm zit Karen vast op haar bureau en Jack in een lift.
25:00

17. The Things We do For Love

3,0 3 x
Jack beseft dat hij de dertien gouden munten kwijt is die hij Estefan moet geven op hun huwelijk om een vloek te vermijden. Grace maakt zich zorgen omdat ze de enige is in de relatie die water bij de wijn doet. Karen daagt tijdens een etentje op met haar nieuwe date.
30:00

15. Bad Blood

4,0 4 x
Grace's vader Martin wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Ze is in shock wanneer deze een bloedtransfusie van Wills bloed weigert. Karens hoge eisen zorgen ervoor dat Jack haar niet meer op zijn bruiloft wilt.
30:00

14. Supreme Courtship

3,0 2 x
Jack vraagt aan Will om vriendelijker te zijn tegen zijn verloofde Estefan, maar die denkt al gauw dat Will verliefd op hem is. Grace probeert op het laatste moment nog een valentijnscadeau voor Noah te vinden, en loopt daarbij onbewust een belangrijk figuur omver.
25:00

13. The Real McCoy

4,0 2 x
Will geeft McCoy Whitman een tweede kans en leert dankzij Jack eindelijk de man achter de nieuwslezer kennen. Grace's campagne voor Design Guild President stuit op een probleem wanneer blijkt dat haar oude aartsvijand Val de eindbeslissing neemt. Karen fungeert als Grace's campagnemanager en haalt alles uit de kast om Val ...
30:00

12. The Pursuit of Happiness

4,0 1 x
Malcolm schakelt Grace in om Karen terug te winnen. Wills geflirt op het werk brengt hem in een ethisch dilemma. Jacks passie voor acteren wakkert opnieuw aan wanneer hij per toeval de zus van zijn voormalige acteerleraar ontmoet.
30:00

11. The Scales of Justice

4,0 2 x
Will ontdekt dat Karens vervreemde stiefdochter Olivia bij hem les volgt. Hij probeert hun problemen op te lossen door een schijnproces te houden. Grace en Jack gaan samen op dieet, maar hun eetgewoontes opgeven blijkt moeilijker dan gedacht.
30:00

10. Dead Man Texting

3,0 2 x
Will en Grace proberen Wills nieuwe hoofd van de afdeling voor zich te winnen, maar dat loopt vreselijk mis wanneer de man doodvalt in hun appartement. Ze gebruiken dan ook nog eens zijn gsm om Will aan te bevelen. Karen en Estefans haat voor elkaar zorgt ervoor dat Jack hen uit elkaar moet proberen houden op zijn verjaard...
25:00

9. Family, Trip

3,0 3 x
Will, Karen en Jack nemen onbewust hallucinogenen. Will en Jack vragen zich af of ze zielsverwanten zijn en Karen geeft haar laatste optreden als mevrouw Stanley Walker.
Archief