Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Will & Grace

Will & Grace herbekijken

Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Filthy Phil - part 1

4,0 2 x
Karen stelt haar nieuwe liefde Phil voor aan Will en Grace. Jack krijgt slecht nieuws, maar Estefan moedigt hem aan om het heft in eigen handen te nemen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Accidentally Porpoise

4,0 4 x
Grace en James besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar Grace dreigt roet in het eten te gooien wanneer hij haar uitnodigt op het werk. Jack neemt Will mee naar de kerk.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Of Mouse and Men

3,0 3 x
Zonder medeweten van Grace neemt Marilyn contact op met een koppel dat een baby wil adopteren. Will helpt Karen, die af te rekenen krijgt met een pr-nachtmerrie. Jack en Estefan worden geterroriseerd door een muis.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Bi-Plane

3,0 1 x
Will en Grace grijpen in wanneer ze ontdekken dat haar nicht uitgaat met een biseksuele man. Jack krijgt een vrijgeleide van zijn echtgenoot om de nacht door te brengen met zijn droomdate. Karen heeft het moeilijk om zich aan te passen wanneer haar assistent een vlucht boekt in economy.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Lies & Whispers

4,0 3 x
Larry waarschuwt Will en Grace voor de selectieprocedure in de school waar ze hun kinderen willen inschrijven. Jack zorgt voor problemen tussen Karen en haar seksmaatje.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - What a Dump

4,0 1 x
Grace en haar buurman besluiten hun relatie nog een kans te geven, maar een incident dreigt roet in het eten te gooien. Opdat Jack eindelijk volwassen zou worden, besluit Will hem niet langer financieel te ondersteunen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Performance Anxiety

4,0 3 x
Will is vastberaden om vader te worden en maakt kennis met een potentiële draagmoeder. Grace vertelt een leugentje om toegang te krijgen tot AnnieCon.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Grief Panda

3,0 2 x
Grace en Jack huren Grief Panda in om Will te helpen bij het verwerken van zijn breuk met McCoy. Nu Karen het drukker dan ooit heeft met haar baseballteam, denkt Grace erover na om haar te ontslaan.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Chick or the Egg Donor

4,0 2 x
Will en Grace hebben een discussie over het krijgen van een baby en voor wie het nu eigenlijk het zwaarst is. Karen wil eigenaar worden van het baseballteam en Jack helpt haar hierbij.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - With Enemies Like These

3,0 3 x
Will vindt eindelijk een manier om wraak te nemen op Jack nadat die al jaren spot met zijn haarlijn. Grace is vastberaden om Mrs. Timmer te bewijzen dat ze stevig genoeg in haar schoenen staat om een alleenstaande moeder te zijn.
Archief