WITS Academie

WITS Academie herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 18 (Directeur Cameron)

3,3 136 x
Cameron en Ruby raken in de problemen wanneer ze proberen om onder Agamemnon uit te komen. Ondertussen moeten Emily en Jessie Ethan redden terwijl de rest van de leerlingen zich voorbereidt op de Magic Melee.

Seizoen 1, Aflevering 16 (De Heksenfles)

4,0 45 x
Terwijl Jessie en Ben samen met Luke en zijn WITS proberen om Andi terug te halen gebruikt Ruby een nep Andi om de echte Andi op te laten draaien voor wat er met de Dyade boom is gebeurd.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Mijn maatje uit Orlando)

4,0 40 x
De uitverkorene heeft een zelfde probleem als de Dyadeboom. Dus is het Magische Rijk in gevaar. Andi, Luke en Agamemnon moeten kost wat kost een oplossing verzinnen.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Haar duistere geheim)

4,5 40 x
Leo en Andi vermoeden dat coach Tanker iets vreemds van plan is en proberen haar te ontmaskeren. De Schildproeven gaan beginnen maar Agamemnon heeft eerst nog een verrassing in zijn petto.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Bizarre Ruby)

4,0 16 x
Ruby heeft zichzelf betoverd en is nu de goedheid zelve. En Leo is de verrader op het spoor. Alles wijst in de richting van Cameron.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Wie is mijn Wits)

4,0 135 x
De Beschermers ontvangen een nieuwe opdracht maar worden in nieuwe koppels geplaatst. Luke probeert, onder invloed van een spreuk Andi het hof te maken.

Seizoen 1, Aflevering 9 (De Eindlijn)

3,0 26 x
De Beschermers fitnessexamen zijn aangebroken. Luke en Andi kunnen steeds beter met elkaar opschieten. De spreuk van Ruby op Andi gaat verschrikkelijk mis.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Oefenmaatjes)

4,5 30 x
Coach Tanker arriveert en ze maakt het Andy niet makkelijk. Ondertussen zorgt Andi ervoor dat Jessie haar krachten terug krijgt en Emily leert Ruby toveren.

Seizoen 1, Aflevering 6 (De Tovertrip)

4,0 25 x
Terwijl Andy probeert om Jessie's krachten terug te krijgen, wordt Jessie vrienden met Ethan. Ben probeert net als Luke te zijn en Ruby slijpt haar nieuwe krachten bij.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Tovergewisseld)

4,3 59 x
Andi, Ruby en Luke en hun wits werken samen om de wisselspreuk op Ethan en Emily terug te draaien, maar Ruby houdt iedereen voor de gek.
Archief