Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Xena - Warrior Princess

Xena - Warrior Princess herbekijken

Seizoen 3
44:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - Tsunami

4,3 5 x
Een waarzegster voorspelt Gabrielle dat ze heel binnenkort een knappe, grote man zal ontmoeten en een reis zal maken.
43:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - Fins, Femmes & Gems

4,5 3 x
Godin Aphrodite heeft de Mystieke Diamant gestolen. Deze edelsteen zorgt ervoor dat de Noordster blijft schijnen, het oriëntatiepunt voor reizigers doorheen de duisternis. Xena, Gabrielle en Joxer zijn dan ook vastberaden de Diamant terug naar de tempel van de Noordster te brengen. Maar het doel dat zij voor ogen hebben, v...
42:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - Forget Me Not

3,0 2 x
Gabrielle wordt gekweld door akelige dromen over enkele gebeurtenissen in haar leven. Ze kan de slechte herinneringen aan haar dochter Hope en haar verraad tegenover Xena niet langer verwerken.
44:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - When in Rome

4,0 3 x
De Galliër Vercinix wordt door de Romeinen ingerekend en als een trofee meegnomen door Julius Caesar. De Romeinse heerser wil de man, die bekend staat als één van de beste krijgers ter wereld, in de arena zien sterven. Xena beraamt een plan om Vercinix vrij te krijgen.
44:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - King Con

4,0 5 x
Joxer wint honderd dinars aan de speeltafel, maar verliest die weer even snel aan twee doortrapte zwendelaars die hem een beker van klatergoud verkopen.
43:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - Forgiven

4,0 1 x
In de tempel van Apollo wordt priester Dorus door een groep mannen overvallen. Hun leider, Wayan, rukt de kostbare, met juwelen bezette urne van Apollo uit Dorus' handen. Het viertal neemt onmiddellijk de benen.
42:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - One Against an Army

3,0 5 x
Xena en Gabrielle vernemen dat een Perzisch leger doorheen Griekenland naar Athene oprukt. Xena vreest dat de meedogenloze krijgers op hun weg een nooit geziene vernieling zullen zaaien en stelt alles in het werk om hen tegen te houden.
44:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - The Bitter Suite

4,0 3 x
Gabrielle heeft besloten een traditioneel zuiveringsritueel te ondergaan. Ze heeft immers schuldgevoelens tegenover Xena omdat haar kwaadaardige dochter Fayla Xena's zoon Solan de dood indreef.
44:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - Maternal Instincts

4,0 6 x
Xena en Gabrielle reizen naar het Centaurendorp, waar een vredesakkoord zal ondertekend worden. Ze zoeken Xena's zoon, Solan, op. Hij wordt er opgevoed door Kaleipus.
43:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - The Quill is Mightier

3,0 7 x
Ares jaagt Aphrodite tegen Xena in het harnas. Volgens hem wordt de Godin van de Liefde steeds minder populair omwille van de heldenverhalen die over Xena de ronde doen.
Archief