Xena - Warrior Princess

Laatste aflevering
Xena - Warrior Princess

Een waarzegster voorspelt Gabrielle dat ze heel binnenkort een knappe, grote man zal ontmoeten en een reis zal maken.

Xena - Warrior Princess gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
Godin Aphrodite heeft de Mystieke Diamant gestolen. Deze edelsteen zorgt ervoor dat de Noordster blijft schijnen, het oriëntatiepunt voor reizigers doorheen de duisternis. Xena, Gabrielle en Joxer zijn dan ook vastberaden de Diamant terug naar de tempel van de Noordster te brengen. Maar het doel dat zij voor ogen hebben, v...
Gabrielle wordt gekweld door akelige dromen over enkele gebeurtenissen in haar leven. Ze kan de slechte herinneringen aan haar dochter Hope en haar verraad tegenover Xena niet langer verwerken.
De Galliër Vercinix wordt door de Romeinen ingerekend en als een trofee meegnomen door Julius Caesar. De Romeinse heerser wil de man, die bekend staat als één van de beste krijgers ter wereld, in de arena zien sterven. Xena beraamt een plan om Vercinix vrij te krijgen.
Joxer wint honderd dinars aan de speeltafel, maar verliest die weer even snel aan twee doortrapte zwendelaars die hem een beker van klatergoud verkopen.
In de tempel van Apollo wordt priester Dorus door een groep mannen overvallen. Hun leider, Wayan, rukt de kostbare, met juwelen bezette urne van Apollo uit Dorus' handen. Het viertal neemt onmiddellijk de benen.
Xena en Gabrielle vernemen dat een Perzisch leger doorheen Griekenland naar Athene oprukt. Xena vreest dat de meedogenloze krijgers op hun weg een nooit geziene vernieling zullen zaaien en stelt alles in het werk om hen tegen te houden.
Gabrielle heeft besloten een traditioneel zuiveringsritueel te ondergaan. Ze heeft immers schuldgevoelens tegenover Xena omdat haar kwaadaardige dochter Fayla Xena's zoon Solan de dood indreef.
Xena en Gabrielle reizen naar het Centaurendorp, waar een vredesakkoord zal ondertekend worden. Ze zoeken Xena's zoon, Solan, op. Hij wordt er opgevoed door Kaleipus.
Ares jaagt Aphrodite tegen Xena in het harnas. Volgens hem wordt de Godin van de Liefde steeds minder populair omwille van de heldenverhalen die over Xena de ronde doen.
Xena wil Daxon overtuigen zijn bestaan als krijger en moordenaar voorgoed vaarwel te zeggen. Hij is dat echter absoluut niet van plan en geeft zijn mannen de opdracht Xena op de brandstapel vast te binden. Zij laat zich zonder veel verzet inrekenen. Gabrielle gelooft haar ogen niet.
Gabrielle en Joxer vernemen van Autolycus dat Joxers tweelingbroer Jett weer is beginnen te moorden. Gabrielle wil vermijden dat hij nog meer onschuldige mensen ombrengt en bedenkt een plan om hem voorgoed in te rekenen.
Xena zit nog steeds gevangen in een kerker van het paleis van de Groene Draak. Gabrielle voelt zich schuldig omdat ze haar vriendin verraden heeft en probeert haar alsnog uit Ming Tiens greep te bevrijden.
Xena vertelt Gabrielle dat ze naar het Rijk van Chin moet reizen om er de Groene Draak te vermoorden. Gabrielle vreest dat haar vriendin zich weer aan haar oude, moordzuchtige levensstijl gaat bezondigen en probeert haar alsnog tegen te houden.
Xena en Gabrielle wandelen door de bossen van Brittania. Gabrielle voelt zich misselijk. Op de koop toe wordt het tweetal aangevallen door een groep Banshees, vrouwelijke geesten die een menselijke gedaante kunnen aannemen. Wanneer Gabrielle de Banshees benadert, deinzen ze terug. Voor hen is Gabrielle de "bron" die de wer...
Wanneer vier gevangenen door hun begeleiders gefolterd worden, komen Xena en Gabrielle tussenbeide. De vier werden ingerekend omdat ze in opdracht van Boadicea krijgers verzamelden om het in Gallië tegen de machtsbeluste Caesar op te nemen. Caesar wil er immers de "Tempel van de Ene God" vernietigen, een taak die hem door ...
Ares, de Oorlogsgod, helpt de machtsbeluste Agathon en zijn mannen een Atheens leger te verslaan door gebruik te maken van een revolutionair metaal. Ares heeft de formule van het metaal gestolen van Hephaestus. Xena wil Ares een lesje leren.
Xena, Gabrielle en Joxer beleven steeds opnieuw dezelfde dag, maar enkel Xena lijkt dit lijkt door te hebben. Ze wil die bizarre speling van de tijd tegenhouden, maar slaagt er niet in te achterhalen wie of wat de dag eeuwig laat duren.
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie Furiën een oordeel te vellen over Xena. De Furiën besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt. Ondertussen nemen Xena en Gabrielle het op tegen een groep krijgers. Na het gevecht stelt Gabrielle vast dat Xena zich heel raa...
Seizoen 1
Eros, het zoontje van Cupido, heeft de liefdesboog van zijn vader gestolen en daalt neer op Aarde om er lukraak enkele pijlen af te schieten. Zijn onbezonnen spelletje heeft echter nare gevolgen, want Xena wordt verliefd op Draco. Hij wil de Hestiaanse maagden ontvoeren en ontziet niets of niemand om zijn doel te bereiken.
Archief