Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Xena - Warrior Princess

Seizoen 3
43:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - The King of Assassins

4,0 0 x
Gabrielle en Joxer vernemen van Autolycus dat Joxers tweelingbroer Jett weer is beginnen te moorden. Gabrielle wil vermijden dat hij nog meer onschuldige mensen ombrengt en bedenkt een plan om hem voorgoed in te rekenen.
44:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - The Debt (2/2)

3,0 0 x
Xena zit nog steeds gevangen in een kerker van het paleis van de Groene Draak. Gabrielle voelt zich schuldig omdat ze haar vriendin verraden heeft en probeert haar alsnog uit Ming Tiens greep te bevrijden.
43:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - The Debt (1/2)

3,0 1 x
Xena vertelt Gabrielle dat ze naar het Rijk van Chin moet reizen om er de Groene Draak te vermoorden. Gabrielle vreest dat haar vriendin zich weer aan haar oude, moordzuchtige levensstijl gaat bezondigen en probeert haar alsnog tegen te houden.
43:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Gabrielle's Hope

3,0 3 x
Xena en Gabrielle wandelen door de bossen van Brittania. Gabrielle voelt zich misselijk. Op de koop toe wordt het tweetal aangevallen door een groep Banshees, vrouwelijke geesten die een menselijke gedaante kunnen aannemen. Wanneer Gabrielle de Banshees benadert, deinzen ze terug. Voor hen is Gabrielle de "bron" die de wer...
44:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - The Deliverer

3,0 4 x
Wanneer vier gevangenen door hun begeleiders gefolterd worden, komen Xena en Gabrielle tussenbeide. De vier werden ingerekend omdat ze in opdracht van Boadicea krijgers verzamelden om het in Gallië tegen de machtsbeluste Caesar op te nemen. Caesar wil er immers de "Tempel van de Ene God" vernietigen, een taak die hem door ...
43:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - The Dirty Half Dozen

3,0 1 x
Ares, de Oorlogsgod, helpt de machtsbeluste Agathon en zijn mannen een Atheens leger te verslaan door gebruik te maken van een revolutionair metaal. Ares heeft de formule van het metaal gestolen van Hephaestus. Xena wil Ares een lesje leren.
42:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Been There, Done That

3,0 1 x
Xena, Gabrielle en Joxer beleven steeds opnieuw dezelfde dag, maar enkel Xena lijkt dit lijkt door te hebben. Ze wil die bizarre speling van de tijd tegenhouden, maar slaagt er niet in te achterhalen wie of wat de dag eeuwig laat duren.
43:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - The Furies

4,0 2 x
Ares, de Oorlogsgod, vraagt de Drie Furiën een oordeel te vellen over Xena. De Furiën besluiten haar met waanzin te vervloeken en reiken een premie uit voor degene die haar naar hun tempel brengt. Ondertussen nemen Xena en Gabrielle het op tegen een groep krijgers. Na het gevecht stelt Gabrielle vast dat Xena zich heel raa...
Seizoen 1
44:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - A Comedy of Eros

4,0 3 x
Eros, het zoontje van Cupido, heeft de liefdesboog van zijn vader gestolen en daalt neer op Aarde om er lukraak enkele pijlen af te schieten. Zijn onbezonnen spelletje heeft echter nare gevolgen, want Xena wordt verliefd op Draco. Hij wil de Hestiaanse maagden ontvoeren en ontziet niets of niemand om zijn doel te bereiken.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Lost Mariner aka Cecrops, The Sailor

3,0 4 x
Na een gevecht op zee wordt Gabrielle opgevist door Cecrops, een marinier die driehonderd jaar geleden door de godin Athena van zijn geliefde werd weggerukt. De godin gaf hem het eeuwige leven, maar doemde hem om nooit meer voet aan wal te zetten.
Archief