Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Xena - Warrior Princess

Seizoen 3
50:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - The Deliverer

3,0 2 x
Wanneer vier gevangenen door hun begeleiders gefolterd worden, komen Xena en Gabrielle tussenbeide. De vier werden ingerekend omdat ze in opdracht van Boadicea krijgers verzamelden om het in Gallië tegen de machtsbeluste Caesar op te nemen. Caesar wil er immers de "Tempel van de Ene God" vernietigen, een taak die hem door ...
50:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - The Dirty Half Dozen

3,0 0 x
Ares, de Oorlogsgod, helpt de machtsbeluste Agathon en zijn mannen een Atheens leger te verslaan door gebruik te maken van een revolutionair metaal. Ares heeft de formule van het metaal gestolen van Hephaestus. Xena wil Ares een lesje leren.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Been There, Done That

3,0 0 x
Xena, Gabrielle en Joxer beleven steeds opnieuw dezelfde dag, maar enkel Xena lijkt dit lijkt door te hebben. Ze wil die bizarre speling van de tijd tegenhouden, maar slaagt er niet in te achterhalen wie of wat de dag eeuwig laat duren.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 22 - Sacrifice - part 2

4,0 0 x
Gabrielle staat oog in oog met haar dochter Hope, die het evenbeeld van haar moeder is geworden. De boosaardige jonge vrouw verandert meteen in een moordzuchtig monster. Xena grijpt onmiddellijk naar haar chakram, maar Gabrielle verhindert haar Hope uit te schakelen. Xena is woedend.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 21 - Sacrifice - part 1

3,0 0 x
Seraphin, een vriendin van Gabrielle, is volledig in de ban van Callisto. Ze is zelfs bereid haar leven te offeren voor de wedergeboorte van Hope, de boosaardige dochter van Gabrielle en demon Dahak.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 20 - Vanishing act

3,0 0 x
Gabrielle en Xena zijn uitgenodigd op het vredesfestival rond het standbeeld van de godin Pax. Xena ziet het echter niet zitten om naar de jaarlijkse, saaie speech van Hedar te luisteren en stuurt haar kat.
Seizoen 2
50:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Lost Mariner aka Cecrops, The Sailor

3,0 6 x
Na een gevecht op zee wordt Gabrielle opgevist door Cecrops, een marinier die driehonderd jaar geleden door de godin Athena van zijn geliefde werd weggerukt. De godin gaf hem het eeuwige leven, maar doemde hem om nooit meer voet aan wal te zetten.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - The Price

4,0 0 x
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de Horde, krijgers die hun slachtoffers besluipen en vervolgens koelbloedig vermoorden. De vrouwen moeten vluchten en beginnen een vermoeiende tocht. Onderweg houden ze halt bij een soldatenkamp. De soldaten voeren een uitzichtloze oorlog tegen de Horde, maar daar komt verandering ...
50:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Ulysses

3,0 0 x
Xena en Gabrielle nemen het tijdens een gevecht met piraten op voor Ulysses. Hij is de verdreven koning van het eiland Ithica. Xena wil hem helpen zijn koninkrijk opnieuw in handen te krijgen. Maar Poseidon, de god van de zee, maakt het hen moeilijk.
Seizoen 3
55:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - Tsunami

4,0 3 x
Een waarzegster voorspelt Gabrielle dat ze heel binnenkort een knappe, grote man zal ontmoeten en een reis zal maken.
Archief