Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Xena - Warrior Princess

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Warrior... Princess

4,0 1 x
Koning Lias roept Xena's hulp in om over zijn dochter Diana te waken. Haar leven is in gevaar sinds ze haar volgende huwelijk heeft aangekondigd.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - A Fistful Of Dinars

4,0 3 x
Xena probeert tevergeefs haar oude vriend Lycus te helpen wanneer die aangevallen wordt door de boosaardige Klonig. Het enige wat ze kan redden is een lederen tas met aanwijzingen naar de Verloren Schat van de Sumerianen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Athens City Academy of Performing Bards

3,0 0 x
In een plaatselijke taverne vertelt Gabrielle honderduit over de heldendaden van Xena. Plots wordt ze benaderd door Orion, een vriendelijke jongeman die haar vraagt deel te nemen aan de wedstrijd, georganiseerd door de Atheense academie voor Zang- en Dichtkunst.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Beware Greeks Bearing Gifts

4,0 3 x
Helen, de mooie koningin van Troje, schrikt wakker. In een zeer heldere nachtmerrie zag ze zichzelf bijna vermoord worden door een mysterieuze krijger. Haar wederhelft, Paris probeert haar gerust te stellen.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - The Black Wolf

4,0 0 x
Een groep vrijheidsstrijders omsingelt en vermoordt de gewapende belastinginners van Xerxes, de wrede heerser van Argos. Deze is kwaad en eist van de dorpsbewoners dat ze de identiteit prijsgeven van hun rebelse leider 'Zwarte Wolf'.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Hooves and Harlots

3,0 1 x
Wanneer Xena en Gabrielle het Amazone-gebied betreden, worden ze vrijwel onmiddellijk omsingeld door vier jonge krijgers.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Death in Chains

3,0 0 x
Xena staat voor een uiterst moeilijke opdracht. Ze moet Celesta, zus van Hades en de verpersoonlijking van de dood redden uit de greep van de zelfverzekerde koning Sisyphus. Zo niet is de mensheid tot in de eeuwigheid gedoemd tot een leven vol pijn en leed.
50:00

Seizoen 1 - 8. Prometheus

3,0 1 x
Xena wordt aangevallen door vier moordzuchtige premiejagers. Ze slaagt erin hun aanval af te wenden.
50:00

Seizoen 1 - 7. The Titans

3,0 1 x
Xena zit een bende rovers op de hielen, aangevoerd door de moordzuchtige en wrede Hesiod.
50:00

Seizoen 1 - 6. The Reckoning

3,0 5 x
Xena stoot toevallig op een groepje dorpsbewoners die worden aangevallen door een ijzersterke, gemaskerde man. Net wanneer hij zijn laatste slachtoffer wil doden, komt Xena tussenbeide.
Archief