Z-Expert

Afleveringen

"Ik ben een product van China" 23/02/17

3,0 2 x
China heeft mij gekneed en gevormd. Het zijn de woorden van Sven Agten, een landgenoot die al 12 jaar woont en werkt in China. Zijn ervaringen staan nu in z'n boek "Hoe maak ik het in China?". We moeten ons beeld van dat land dringend bijschaven, vi...

"Een cv kan liegen, een gelaat nooit" 21/02/17

3,0 2 x
Iemand rekruteren op basis van kenmerken in het gelaat en op de schedel. Klinkt ongeloofwaardig, maar volgens Nancy Steels van TalentTester kan het wel degelijk. Een gezicht zegt veel meer dan we denken.

"Geen werkbaar werk zonder duurzaam leiderschap" 17/02/17

4,0 4 x
Als we wendbaar en werkbaar willen, kunnen we niet zonder duurzaam leiderschap. Dat zegt David Ducheyne, HR-directeur bij Securex en auteur van het boek "Duurzaam leiderschap". Een goede leider toont empathie en moet zich kwetsbaar durven opstellen.

Be Planet ondersteunt duurzame burgerinitiatieven 16/02/17

3,0 4 x
Sinds haar oprichting anderhalf jaar geleden ondersteunt Be Planet, een stichting van openbaar nut, al 32 burgerinitiatieven die een positieve impact hebben op het milieu. Vanaf april kunnen nieuwe dossiers ingediend worden.

Klimmen voor Trias 14/02/17

4,0 5 x
Ondernemer Peter Heerwegh bedwong met enkele kompanen een vulkaan in Ecuador. Ze zamelden 16.000 euro in om een lokaal quinoa-project te steunen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.