Z-Expert

Juni 2017

Autodeelplatform van BMW moet nog verder groeien 29/06/17

3,0 2 x
Drive Now, het autodeelplatform waar BMW mee aandeelhouder is, telt een jaar na de lancering in Brussel 15.000 gebruikers. Niet slecht, vindt CEO Christian Lambert, maar het moet beter. Want autogebruik is de toekomst, niet langer autobezit. 't Is d...

Een drankje voor elke hoofdzonde 27/06/17

3,0 4 x
Het idee is simpel: voor elk van de 7 hoofdzonden brengen ze een alcoholische drank op de markt. De eerste in de rij is een gin, '7Sins gin Pride'. WOWconcepts denkt niet dat de hype rond gin al gaan liggen is. Toch denken ze nu al na over de volgen...

"Grensaankopen met ruim de helft gestegen" 23/06/17

4,0 5 x
Het gaat goed met de Belgische voedingsindustrie. Er werden vorig jaar opnieuw mensen aangenomen en er werd meer geïnvesteerd. Maar op de Belgische markt daalt de afzet door de grensaankopen, volgens Fevia.

"Ondernemers willen niet alleen geld verdienen" 22/06/17

4,0 4 x
Dirk Vandeputte, de nieuwe voorzitter van Etion - het platform voor duurzaam ondernemen, wil dat ondernemerschap opnieuw een positief imago krijgt.

Eneco lanceert crowdfunding 20/06/17

4,0 5 x
Groenestroombedrijf Eneco wil een windmolen bouwen in Zeebrugge met de steun van de lokale inwoners en werknemers uit de haven. Via financiële participatie hoopt Eneco een maatschappelijk draagvlak te creëren rond het project.

PwC wordt partner van Belgische hockeybond 16/06/17

3,0 5 x
Consultant PwC wordt de nieuwe partner van de Koninklijke Belgische Hockeybond. PwC zal de bond voor de komende 4 jaar sponsoren. Zowel de mannen- als de damesploeg. Hockey wordt steeds populairder en daar wil PwC een graantje van meepikken.

"Wees voorbereid op disruptie in verzekeringssector!" 15/06/17

3,0 5 x
De digitalisering zal ook de verzekeringssector grondig door mekaar schudden. Mark Leysen, één van onze captains of industry en voorzitter van makelaarsvereniging BVVM, waarschuwt zijn sectorgenoten. Vooral de kleine makelaars zullen een niche moete...

"Bedrijven moeten innoveren in ouderenzorg" 13/06/17

3,0 4 x
Bedrijven innoveren best in ouderenzorg. Dat zegt Ingrid Lieten, directeur van Happy Aging. En dat kan veel breder gaan dan enkel medische hulp. Happy Aging faciliteert bedrijven in innovatie.

Valkuilen bij assistentiewoningen 09/06/17

4,0 4 x
ING Belgium liet een studie maken over het aanbod van de assistentiewoningen in ons land. Wat zijn de succesfactoren om er als ontwikkelaar een geslaagd project van te maken?

IPSOS onderzoekt mediagebruik bij decision makers 08/06/17

3,0 4 x
Marktonderzoeksbureau IPSOS heeft het mediagebruik onderzocht bij CEO's en kaderleden die beslissingsmacht hebben over budgetten. En wat blijkt? Websites zijn het populairst om nieuws te consumeren voor professionele doeleinden. Maar print (kranten ...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.