Z-Expert

Afleveringen

"Trump kan economie ook te véél stimuleren" 13/01/17

4,0 4 x
Trump noemde zichzelf nog de grootste jobcreator in z'n eerste speech sinds de verkiezingen. Hij heeft inderdaad ambitieuze plannen om de Amerikaanse economie te stimuleren. Maar als hij niet oppast, kan hij de economie ook overstimuleren, waarschuw...

"België zal gevolgen van meer protectionisme voelen" 12/01/17

3,0 4 x
Onze Belgische, open economie zal op termijn de gevolgen van het wereldwijd toenemende protectionisme voelen. Dat voorspelt Jan Van Hove, hoofdeconoom van KBC. In Duitsland is nu al te merken dat het minder exporteert. Ons land zal volgen.

"Artificiële intelligentie breekt helemaal door in 2017" - 10/01/17

3,0 5 x
2017 wordt het jaar van de doorbraak van de artificiële intelligentie. Het is één van de voorspellingen uit het trendsrapport van de Zweedse telecomgigant Ericsson. Saskia Van Uffelen, CEO Ericsson BeLux, licht toe.

"Europa moet meer rekening houden met kleine KMO's" 06/01/17

3,0 4 x
Véronique Willems is secretaris-generaal geworden van de Europese werkgeversorganisatie voor KMO's, waar ook Unizo deel van uitmaakt. Ze wil dat Europa meer rekening houdt met de allerkleinste ondernemingen.

2017 wordt de rush naar rust 05/01/17

3,0 10 x
Dat zegt Herman Konings, trendwatcher van nXt, die in opdracht van Samsung 3 grote trends opmerkte, die de technologische veranderingen schragen. Technologie wordt almaar intuïtiever, de samenleving wordt leeftijdloos en we "ontspullen" in onze zoek...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.