ZeroZeroZero

ZeroZeroZero herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8

4,5 19 x
Alle puzzelstukjes vallen in elkaar. De Lynwoods ondervinden de gevolgen van hun daden. Don Minu moet beslissen welke prijs hij wil betalen om de macht te behouden; hetzelfde dilemma waar ook Manuel voor wordt geplaatst, zo'n 10.000 kilometer verderop.

Seizoen 1, Aflevering 7

4,5 29 x
De vijanden van Don Minu ruiken hun kans om hem de genadeslag toe te brengen. De Lynwoods hebben Casablanca bereikt, maar het gevaar loert om de hoek.

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 9 x
Chris en Emma zijn aangekomen bij de grens met Marokko. In Mexico zetten Manuel en zijn mannen een volksleger op poten voor het Leyra-kartel. Voor Manuel heeft dit ook persoonlijke implicaties.

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 9 x
Het gezag van Don Minu wordt ondermijnd door verraad en een interne machtsstrijd. De Lynwoods staan voor een gevaarlijke opgave: de woestijn in Mali doorkruisen. Om hun reis tot een goed einde te brengen zullen ze onverwachte deals en compromissen moeten sluiten.

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 8 x
Chris en Emma Lynwood proberen ervoor te zorgen dat hun lading veilig aankomt in Gioia Tauro, maar worden geconfronteerd met de tergende bureaucratie in Senegal. Manuel en zijn team zaaien dood en terreur bij de drugssmokkelaars van Monterrey.

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 22 x
Manuel Quinteras en zijn team ondervinden de gevolgen van hun keuzes. Chris Lynwood en Don Minu, elk aan een andere kant van de planeet, worden geconfronteerd met gevaarlijke en onverwachte gebeurtenissen.

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 18 x
De interne strijd bij de 'ndrangheta is een gevaar voor de business en het kapitaal van de familie Lynwood. Chris, de jongste zoon van Edward Lynwood, besluit mee te varen met het schip dat de lading van Mexico naar Italië vervoert.

Seizoen 1, Aflevering 1

4,7 43 x
Wanneer Don Minu La Piana, peetvader van de Italiaanse 'ndrangheta, vijf ton cocaïne bestelt om zijn greep op de criminele organisatie te versterken, treedt in New Orleans de familie Lynwood op als makelaar. Wat zij niet weten is dat in Mexico enkele soldaten onder leiding van Manuel Quinteras de jacht geopend hebben op de...
Archief