2dezit

Laatste aflevering
32:00
2dezit
20 x

Seizoen 1, Aflevering 8

Lucas, Niko en Amy beseffen dat ze een grote fout zijn begaan. Ook voor Lotte heeft dit zware gevolgen. Ondertussen eist Roel Noor op en komt Lucas oog in oog te staan met Fre.

Seizoen 1
27:00

Seizoen 1, Aflevering 7

6 x
Lucas, Niko en Amy willen een nieuwe batch maken, maar Cem weigert. De zakelijke relatie tussen Roel en Noor ontspoort. Lotte heeft moeite om zich op schoolwerk te concentreren en vraagt hulp aan Niko.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 6

5 x
De kotgenoten organiseren een verrassingsfeest voor Cem zijn verjaardag, de ideale gelegenheid om hun eerste batch uit te testen. Lotte en Noor gaan opnieuw op double date met sugar daddy Roel.
27:00

Seizoen 1, Aflevering 5

4 x
Amy en Lucas vragen Cem om samen drugs te maken. Noor overtuigt Lotte mee op double date te gaan met haar sugar daddy.
29:00

Seizoen 1, Aflevering 4

10 x
Niko leert een andere kant kennen van Cem tijdens een D&D spel. Noor ontdekt een nieuwe manier om geld te verdienen. Lotte en Lucas vieren hun verjaardag, tot Lucas haar een onaangename verrassing bezorgt.
33:00

Seizoen 1, Aflevering 3

24 x
Lucas en Lotte maken nieuwe afspraken over hun relatie. Amy probeert het goed te maken met Niko maar die weigert haar hulp.
31:00

Seizoen 1, Aflevering 2

239 x
Noor raadt Lotte aan te experimenteren. Lotte stelt Lucas voor elkaar wat meer ruimte te geven. Amy brengt Niko ongewild in de problemen.
31:00

Seizoen 1, Aflevering 1

1.037 x
Lucas overtuigt Lotte om mee te gaan naar een studentenvereniging maar dat loopt niet zoals verwacht. Noor beslist een kotfuif te houden en ook daar lopen de spanningen hoog op.
Archief