4 X 7

Afleveringen
32:29

Compilatie

Verlopen 3,0 14 x
Canvasgezichten Rudi Vranckx, Sofie Lemaire, Thomas Vanderveken, en Joris Hessels en Dominique Van Malder (Radio Gaga) kiezen hun favoriete 4 X 7-documentaire.
30:15

Aflevering 12

Verlopen 3,5 9 x
Met 'Girls and honey' van Pieter-Jan De Pue, 'Round about five' van Olga Lombaers, 'Mom's dream' van Maris De Smedt en 'CC Prishtina' van Jesse Vander Meersch.
30:11

Aflevering 11

Verlopen 4,5 55 x
Met 'Don’t tell anyone' van Evy De Ceur, 'Walfergem 1966' van Johan Stoefs, 'Renato Nicolodi' van Klaus Verscheure en 'Hartentroef' van Hilt Lochten.
30:36

Aflevering 10

Verlopen 4,0 33 x
Met 'Le père, c'est la rue' van Ann Bellemans, 'FLUX' van Kristof Bilzen, 'Brief aan Stefan' van Sarah De Bisschop en 'Hartslag' van Kadir Balci.
30:22

Aflevering 9

Verlopen 3,0 37 x
Met 'Zonder jou' van Eline De Becker, 'Schuppen' van Eddie Gregoor, '18 april' van Cecilia Verheyden en 'Roland & Cécile' van Stan Maertens.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.