4 X 7

Afleveringen
32:29

Compilatie

3,0 6 x
Canvasgezichten Rudi Vranckx, Sofie Lemaire, Thomas Vanderveken, en Joris Hessels en Dominique Van Malder (Radio Gaga) kiezen hun favoriete 4 X 7-documentaire.
30:15

Aflevering 12

3,5 6 x
Met 'Girls and honey' van Pieter-Jan De Pue, 'Round about five' van Olga Lombaers, 'Mom's dream' van Maris De Smedt en 'CC Prishtina' van Jesse Vander Meersch.
30:11

Aflevering 11

4,5 48 x
Met 'Don’t tell anyone' van Evy De Ceur, 'Walfergem 1966' van Johan Stoefs, 'Renato Nicolodi' van Klaus Verscheure en 'Hartentroef' van Hilt Lochten.
30:36

Aflevering 10

4,0 28 x
Met 'Le père, c'est la rue' van Ann Bellemans, 'FLUX' van Kristof Bilzen, 'Brief aan Stefan' van Sarah De Bisschop en 'Hartslag' van Kadir Balci.
30:22

Aflevering 9

3,0 25 x
Met 'Zonder jou' van Eline De Becker, 'Schuppen' van Eddie Gregoor, '18 april' van Cecilia Verheyden en 'Roland & Cécile' van Stan Maertens.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.