A Million Little Things

A Million Little Things herbekijken

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 18 - Sophie Wil Het Verleden Niet Zomaar Laten Rusten

Verlopen 4,0 37 x
Sophie wil gerechtigheid om haar trauma te verwerken. Maggie dwingt Gary om zichzelf en zijn relaties onder de loep te nemen. Eddie neemt extreme maatregelen om voor zijn gezin te vechten. Rome en Regina kiezen voor een grotere verandering voor hun toekomst.

Seizoen 3, Aflevering 17 - Rome En Regina Kiezen Voor Een Grote Verandering

Verlopen 3,0 17 x
Sophie wil gerechtigheid om haar trauma te verwerken. Maggie dwingt Gary om zichzelf en zijn relaties onder de loep te nemen. Eddie neemt extreme maatregelen om voor zijn gezin te vechten. Rome en Regina kiezen voor een grotere verandering voor hun toekomst.

Seizoen 3, Aflevering 16 - Gary Fungeert Terug Als De Lijm Die De Vriendengroep Bij Elkaar Houdt

Verlopen 3,0 27 x
Gary fungeert opnieuw als de lijm die de vriendengroep bij elkaar houdt, maar hij merkt dat dit een negatieve invloed heeft op zijn relatie met Darcy. Sophie rekent op Rome om de problemen met haar vader te verwerken en uit te zoeken hoe die haar leven beïnvloeden.

Seizoen 3, Aflevering 15 - Sophie Zoekt Naar Manieren Om Haar Trauma Te Verwerken

Verlopen 3,0 16 x
Eddie is vastbesloten om te bewijzen dat hij nog steeds een goede vader kan zijn, ondanks zijn fysieke problemen. Sophie zoekt naar manieren om haar trauma te verwerken. Rome en Tyrell werken samen aan een project waar ze allebei door gepassioneerd zijn.

Seizoen 3, Aflevering 14 - Welke Zorgen Zijn Er Rond De Toekomst Van Someday?

Verlopen 3,0 23 x
Rome helpt Tyrell te zoeken naar een productieve uitlaatklep voor zijn frustraties rond de rassenproblemen in Amerika. Regina heeft het met haar moeder over de zorgen rond de toekomst van Someday. De relatie tussen Katherine en Eddie loopt stroef.

Seizoen 3, Aflevering 13 - De Moord Op George Floyd Schudt De Vrienden Door Elkaar

Verlopen 4,0 21 x
Na de moord op George Floyd voelt de groep vrienden zich verplicht om hun eigen rassenvooroordelen in vraag te stellen en de straat op te gaan in Boston. Rome wil zijn geestelijke gezondheid niet op het spel zetten en heeft een openhartig gesprek met zijn vader over hoe hij dingen kan veranderen.

Seizoen 3, Aflevering 12 - Rome En Regina Organiseren Een Diner

Verlopen 4,0 36 x
Gary's vader praat met Darcy over wat hij meegemaakt heeft tijdens de Vietnamoorlog. Rome en Regina organiseren een diner. Net op dat moment wordt de video van de moord op George Floyd openbaar gemaakt. Iedereen is in shock.

Seizoen 3, Aflevering 11 - Rome En Regina Groeien Dichter Naar Tyrell Toe

Verlopen 4,0 23 x
Ondanks haar trauma wil Sophie toch auditie doen op de muziekschool, maar ze beseft al snel dat ze moeite heeft met de voorbereiding. Rome en Regina groeien dichter naar Tyrell toe. Katherine en Eddie moeten keuzes maken. Gary maakt opnieuw contact met zijn vader.

Seizoen 3, Aflevering 10 - Gary Roept De Hulp In Van Maggie En Regina

Verlopen 3,0 18 x
Sophie is radeloos na een verontrustende ontmoeting. Gary roept de hulp in van Maggie en Regina. Eddie bouwt een onverwachte nieuwe vriendschap op.

Seizoen 3, Aflevering 9 - Rome En Regina Steunen Tyrell En Zijn Moeder

Verlopen 4,0 17 x
Eddie speelt open kaart, maar het is opnieuw Katherine die de gevolgen ervan ondervindt. Rome en Regina steunen Tyrell en zijn moeder. Maggie en Jamie kunnen hun relatie niet langer verborgen houden.
Archief