Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

A Million Little Things

Seizoen 2
41:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Unleashed

3,0 0 x
De groeiende spanning tussen Gary en Maggie bereikt een hoogtepunt wanneer ze Colin per ongeluk naar buiten laat gaan terwijl zij aan het bellen is met Eric. Intussen maakt Delilah een podcast over zelfmoord, waardoor ze zich meer open kan opstellen tegenover Andrew.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Austin

3,0 4 x
Delilah regelt een fotoshoot voor de familie met fotograaf Seymour, maar Danny heeft het moeilijk om te aanvaarden dat er daarbij geen plaats is voor zijn vader. Intussen hebben Rome en Regina grote plannen om de 50e huwelijksverjaardag van de ouders van Rome te vieren en ze worden met hun neus op de feiten gedrukt over hu...
41:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - The Perfect Storm

4,0 7 x
Maggie weet niet wat ze hoort wanneer ze achter de echte identiteit van Eric komt. Intussen beseft Eddie dat hij echt een rol wil spelen in het leven van Charlie wanneer Katherine een beslissing neemt over hun relatie.
41:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Mixed Signals

3,0 11 x
Nu Rome bijna een cineast is, spreekt hij af met een oude vriend die producer is. Door deze ontmoeting heeft hij een dubbel gevoel bij de creatieve veranderingen die hij voorstelt voor het script.  Intussen helpt Gary Danny bij de voorbereiding van zijn auditie voor het schooltoneelstuk. Delilah snakt naar wat tijd onder v...
40:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Grand Canyon

3,0 3 x
Eddie slaagt erin Theo af te leiden in zijn zoektocht naar Katherine. Intussen beseft Maggie dat haar moeder misschien niet voor haar naar Boston verhuist. Regina heeft het moeilijk met Andrews ideeën over het restaurant en PJ biecht iets op aan Rome.
39:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Coming Home

3,0 16 x
Nu Delilah moet bevallen, voelt Eddie zich verplicht om Katherine de waarheid te vertellen over de vader van de baby. Intussen hebben Gary en Maggie het moeilijk met hun leven na kanker en raken Rome en Regina het maar niet eens over het krijgen van een kind.
41:00

Aflevering 17 (Seizoen 1)

4,3 102 x
Er zijn nog steeds veel vragen rond de dood van Jon. De achterblijvers proberen verder te gaan en zetten allemaal belangrijke stappen in hun leven. De meesten beginnen stilaan in te zien dat ze nooit een volledige verklaring zullen krijgen. Een lid van de groep begint tegen alle verwachting in dieper in te gaan op het m...
41:00

Aflevering 16 (Seizoen 1)

3,0 57 x
De vrienden van Maggie wachten vol spanning op het resultaat van haar operatie. Wanneer haar moeder totaal onverwachts langskomt, leidt dat tot een gespannen kennismaking met Gary. Bekijk aflevering 16 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
41:00

Aflevering 15 (Seizoen 1)

4,0 44 x
De scheidingsbemiddeling van Eddie en Katherine wordt steeds ingewikkelder. De broer van Rome komt onverwachts op bezoek. Gary en Maggie proberen een van de zaken op Maggie's bucketlist af te vinken. Bekijk aflevering 15 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
41:00

Aflevering 14 (Seizoen 1)

4,5 39 x
Tijdens de openingsavond van het restaurant schakelt Delilah een expert in om met de laatste details te helpen. Regina heeft het moeilijk met haar bemoeizuchtige moeder. Die zorgt voor spanning door oude koeien uit de gracht te halen. Bekijk aflevering 14 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief