Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

A Million Little Things

A Million Little Things herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 19 - Til Death Do Us Part

4,0 49 x
Terwijl Eddie en Katherine zich voorbereiden op de hernieuwing van hun geloften, moet Eve bevallen en haast iedereen zich naar het ziekenhuis. Intussen wordt het alsmaar serieuzer tussen Delilah en Miles. Maggie heeft schokkend nieuws voor Gary en Eddie komt meer te weten over zijn rol in het ongeluk aan het meer.

Seizoen 2, Aflevering 18 - Mothers And Daughters

4,0 15 x
Eddie is met niets anders meer bezig dan het rechtzetten van vergissingen uit zijn verleden. Shelly en Delilah zijn allebei van plan een babyshower te organiseren voor Regina, maar Regina en Rome krijgen schokkend nieuws te horen van Eve. Intussen begint Maggie te twijfelen aan haar relatie met Gary.

Seizoen 2, Aflevering 17 - One Year Later

4,0 20 x
Het overlijden van Jon is een jaar geleden en iedereen staat er even bij stil hoe hun leven sindsdien veranderd is. Voor Eddie opent zijn droom de deuren van een nieuw mysterie.

Seizoen 2, Aflevering 16 - Change Of Plans

4,3 53 x
De zus van Eddie is in de stad en zorgt voor spanning. Katherine zegt wat ze denkt op haar werk. Intussen overtuigt Maggie Dalilah tijdens een avondje uit om zichzelf bloot te geven.

Seizoen 2, Aflevering 15 - The Lunch

2,5 68 x
Gary ziet per ongeluk de eerste date van Maggie met een nieuwe kerel. Delilah moet eens praten met Sophie. Rome heeft een belangrijke afspraak met een hotshot uit Hollywood. Intussen leert Eddie Dakota een zware les in hoe je succesvol wordt in de muziekwereld.

Seizoen 2, Aflevering 14 - The Sleepover

4,0 20 x
Delilah slaagt erin om Danny's eerste logeerpartijtje goed te regelen. Intussen doen Rome en Regina er alles aan om de biologische moeder van hun kind te beschermen voor haar verleden. Maggie zoekt steun bij een vriend voor haar zesmaandelijkse check-up.

Seizoen 2, Aflevering 13 - Daisy

4,0 20 x
Delilah en Sophie komen samen voor een familiaal noodgeval. Rome en Regina ontdekken dat de biologische moeder van hun kind mogelijk in gevaar is, en Maggie en Gary worden geconfronteerd met de harde realiteit wanneer ze naar het kankerremissiefeest van een vriend gaan.

Seizoen 2, Aflevering 12 - Guilty

4,0 20 x
Gary zet een grote stap in het verwerken van zijn verleden, terwijl Maggie eindelijk met Eric praat. Intussen zorgt het adoptienieuws voor spanning tussen Regina en haar moeder, en hun relatie was al niet zo goed.

Seizoen 2, Aflevering 11 - We're The Howards

4,0 26 x
De adoptieprocedure gaat vooruit bij Rome en Regina. Voor ze het weten staan ze Delilah bij in haar problemen met Sophie. Intussen confronteert Gary Eric met zijn verleden en gaat Eddie voor een nieuwe carrière in de muziekwereld.

Seizoen 2, Aflevering 10 - The Kiss

3,0 15 x
Het is al tien maanden geleden dat Delilah en Eddie de waarheid hebben verteld over hun affaire. Sophie blijft maar rebelleren tegenover haar moeder. Maggie, Gary en de rest komen samen voor de première van Danny's stuk en Rome en Regina zetten de eerste stappen voor adoptie.
Archief