Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Absentia

Seizoen 3
53:41

Seizoen 3, Aflevering 10

Verlopen 4,0 54 x
Emily zit op een dood spoor, maar ontdekt dan dat er een vijand is die zich vlak voor haar neus verbergt.
38:32

Seizoen 3, Aflevering 9

Verlopen 4,0 103 x
Emily realiseert zich dat Rex Wolfe voor iemand werkte die zowel met haar verleden als heden te maken heeft. Ze zet alles op het spel om de waarheid aan het licht te brengen over de Fentanyl-moorden.
38:34

Seizoen 3, Aflevering 8

Verlopen 4,5 28 x
Terug in Boston krijgt Emily opnieuw met een vreselijk verlies te maken. Haar verdriet verandert in gedrevenheid als ze zich realiseert dat Rex Wolfe slechts het topje van de ijsberg was. Nick schaamt zich en voelt zich schuldig.
37:40

Seizoen 3, Aflevering 7

Verlopen 3,0 26 x
Het spoor naar Rex Wolfe leidt Emily en Cal door het wetteloze platteland van Moldavië. In Boston heeft Nick er moeite mee dat hij moet blijven liegen, terwijl Alice een belangrijk, onherroepelijk besluit neemt. Tommy gaat tot het uiterste om zijn loyaliteit aan Emily te bewijzen.
45:34

Seizoen 3, Aflevering 6

Verlopen 3,0 38 x
Emily en Cal vertrekken naar Moldavië om de Fenatnyl-moordenaar op te sporen. Deze missie blijkt gevaarlijker dan ze van tevoren hadden ingeschat.
44:07

Seizoen 3, Aflevering 5

Verlopen 3,0 19 x
Emily onderzoekt het huis van het laatste slachtoffer van de Fentanyl-moordenaar. Ze krijgt een belangrijk bewijsstuk in handen waarmee ze de identiteit van de seriemoordenaar hoopt te kunnen vaststellen. Haar relatie met Flynn komt onder druk te staan.
39:23

Seizoen 3, Aflevering 4

Verlopen 4,1 226 x
Nicks jacht op de terrorist wordt intensiever. Het onderzoek van Emily en Cal naar de Fentanyl-moordenaar brengt hen op het spoor van gevaarlijke en uitermate vakkundige verdachten. Nick komt in het vizier van een moordenaar.
39:17

Seizoen 3, Aflevering 3

Verlopen 4,0 11 x
Emily voelt zich vreselijk schuldig als iemand die zij op afstand heeft gehouden, wordt vermoord. Ze keert terug naar de FBI om de mysterieuze moord te onderzoeken. Heeft ze opnieuw met een seriemoordenaar te maken? Nick en Julianne komen meer te weten over de terrorist.
43:23

Seizoen 3, Aflevering 2

Verlopen 3,0 77 x
Nick en Julianne proberen een profiel samen te stellen van de aanslagpleger. Emily ontmoet een schimmige figuur uit haar verleden. Als Flynn per ongeluk op Emily's onderzoek stuit, moet ze een keuze maken tussen haar zoon en haar verlangen naar antwoorden.
41:46

Seizoen 3, Aflevering 1

Verlopen 4,7 304 x
Emily probeert haar traumatische verleden te verwerken. Samen met Tommy Gibbs, rechercheur bij de politie van Boston, zoekt ze naar antwoorden. Een terrorist pleegt een dodelijke aanslag in het hart van Boston. FBI-agent Nick Durand stort zich op deze zaak.
Archief