All Saints

November 2017
42:42

Aflevering 40

3,0 12 x
Hoofdverpleger Nelson gaat op huwelijksreis en geeft de fakkel door aan de sexy, ambitieuze nieuwkomer Deanna. Verpleger Dan ziet het helemaal zitten, maar Jessica is teleurgesteld omdat zij hoopte de functie te kunnen invullen. Deanna maakt zelfs op hoofdarts Frank indruk. Ze wil zich koste wat het kost bewijzen en durft zelfs de eer opstrijken voor andermans werk.
43:18

Aflevering 39

3,0 6 x
Op een autokerkhof wordt een jongeman aangevallen door twee agressieve honden. De honden wachten de ambulanciers op aan de omheining. Ze moeten hun eigen leven riskeren om het slachtoffer te bevrijden. De dokters weten echter niet dat hij aan hemofilie lijdt. Spence wil weten of Charlotte met hem mee zal gaan naar Somalië. Ondertussen beginnen Kerry en Nelson aan de voorbereiding van hun huwelijk.
43:33

Aflevering 38

3,0 4 x
Spence stelt Charlotte voor om samen met hem naar Afrika te trekken en te werken voor Artsen Zonder Grenzen. Een tienerjongen raakt opgesloten in een ingestorte tunnel. Cate en Vincent kunnen hem bevrijden, maar wanneer de rest van de tunnel instort, zitten ze als ratten in de val. Jack ontdekt dat hij een ontsnapte gevangene behandelt. Hij wil de politie verwittigen, maar twijfelt. Dan gaat op zoek naar een nieuwe flatgenoot. Jessica is teleurgesteld, wanneer hij haar over het hoofd ziet.
42:43

Aflevering 37

4,0 9 x
Charlotte en Spence genieten van mekaars gezelschap. Vincent kan er niet mee lachen dat zijn jeugdvriend met zijn ex-vrouw slaapt en gedraagt zich als een jaloerse brombeer. Cate voelt dat er iets aan de hand is en maakt zich zorgen wanneer ze merkt dat Vincent meer oog heeft voor Charlotte. Vier maanden geleden schoot agent Saunders zich in het hoofd na een fikse ruzie met hoofdarts Frank. Hij heeft een opmerkelijke revalidatie achter de rug, maar kampt met hevige hoofdpijn. Saunders hoopt sne...
42:59

Aflevering 36

3,0 6 x
Een hevige storm zorgt voor een lek in het dak van het ziekenhuis. Wanneer ook de elektriciteit uitvalt, breekt er paniek uit. Vele levens zijn in gevaar en de dokters moeten zich behelpen met zaklampen en kaarsen. Jack krijgt meteen zijn vuurdoop als chirurg, wanneer hij in een schemerlicht een man in kritieke toestand moet opereren. Maar het kaarslicht heeft niet alleen nadelen. Spence grijpt zijn kans om Charlotte even af te zonderen...
43:24

Aflevering 35

3,0 8 x
Charlotte gaat in op de avances van de aantrekkelijke kinderarts Spence. Ze krijgt kriebels in de buik en stelt haar geaardheid terug in vraag. Nelson beslist om bij Kerry te blijven en niet te verhuizen naar het noorden om dichter bij zijn dochter te zijn. Jack staat voor een medisch raadsel wanneer een zevenendertigjarige vrouw voor het eerst in haar leven een ernstige astma-aanval krijgt.
42:56

Aflevering 34

3,0 6 x
De dienst spoedgevallen zit overvol en Nelson moet noodgedwongen een vrouw doorheen haar bevalling helpen. Nelson moet voortdurend aan zijn dochtertje Kahlia denken. Zijn ex-vrouw Trish stelt hem voor een ultimatum en de hoofdverpleger moet beslissen of hij al dan niet meer tijd wil doorbrengen met zijn dochter. Hiervoor moet hij wel zijn job opgeven en verhuizen. Kerry voelt mee met Nelson, maar ze vreest dat hun relatie op de klippen zal lopen. Tijdens een medisch congres ontmoet Charlotte ee...
42:10

Aflevering 33

4,0 9 x
Jessica ontdekt dat Stuart terug is. Hij heeft geen contact met haar opgenomen, omdat hij depressief is. Dan steunt zijn beste vriend en probeert hem te overtuigen om een tweede kans te vragen aan hoofdarts Frank. Ook Charlotte heeft een vraag voor Frank: ze wil doorgroeien en vraagt zijn toestemming om een internationale conferentie bij te wonen. Een jonge vrouw verliest haar broer in een auto-ongeval. Ook haar verloofde is er erg aan toe. Lynlea voelt zich schuldig, omdat ze net voor het onge...
43:39

Aflevering 32

4,0 9 x
Kent belandt met zijn fiets onder een rijdende bus. Ook de zeventienjarige Jamie en zijn moeder worden met ernstige verwondingen binnengebracht na een auto-ongeval. Jamie's moeder heeft een psychose gehad en slaat helemaal tilt in het ziekenhuis. Verpleger Dan vindt het vreselijk dat hij Jessica niets mag vertellen over Stuarts terugkeer. Charlotte worstelt nog steeds met de groeiende gevoelens van Vincent voor Cate en moet aanvaarden dat het tussen hen voorgoed gedaan is.
Oktober 2017
42:46

Aflevering 31

3,0 7 x
Twee leiders van rivaliserende motorbendes gaan met mekaar op de vuist. Beiden worden overgebracht naar het ziekenhuis, maar zodra ze weet krijgen van mekaars aanwezigheid, zetten ze de boel op stelten. Het angstzweet breekt de verplegers uit wanneer de leden van beide bendes komen kijken hoe het met hun leiders is gesteld. Charlotte is jaloers op de groeiende band tussen Vincent en Cate.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.