American Horror Story

2017
41:00

Aflevering 9

3,0 32 x
Na een tragisch verlies probeert Jimmy zijn problemen op te lossen met alcohol. Op een bepaald moment is hij zelfs vermist. Dandy zijn zelfvertrouwen neemt toe na een lezing van Maggie. Stanley en Elsa gaan op zoek naar de tweeling.
42:00

Aflevering 4

4,0 36 x
Edward Mordrake zet zijn zoektocht naar een freak, om op te nemen in zijn geestencollectie, verder. Elsa vertelt een griezelig verhaal over haar tijd in Duitsland tijdens de oorlog. Ondertussen ontmoeten Jimmy en Maggie de gekke clown, maar de clown krijgt onverwacht bezoek.
44:00

Aflevering 11

4,0 21 x
Fiona en Laveau gaan een dodelijke strijd aan met The Corporation. Cordelia brengt een wanhopig offer om de Coven alsnog te beschermen.
44:00

Aflevering 10

3,0 19 x
Fiona probeert de nieuwe Supreme bekend te maken met een bezoekje van Stevie Nicks. Cordelia ontdekt de waarheid over Hank en de Witch Hunters. En ondertussen probeert Madison haar concurrentie voor de Supremacy uit te schakelen.
41:00

Aflevering 4

3,0 29 x
Queenie herstelt van een traumatische ervaring. Enkele beslissingen van Fiona wakkeren een decennialange vete tussen Marie Laveau en de Salemheksen weer aan. Ondertussen brengt de Raad van Hekserij een verrassingsbezoek aan de Academie. Enkele verontrustende aantijgingen zorgen echter voor commotie. Spalding en Cordelia hebben geheimen die het onderzoek kunnen beïnvloeden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.