American Horror Story

Laatste aflevering
30:00
American Horror Story

Gino krijgt af te rekenen met verdriet en er loert ook gevaar om de hoek. De ontdekking van een tragedie is tegelijkertijd een openbaring voor Adam.

American Horror Story gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:00
In 1981 en 1987 zijn Sam en Patrick er slecht aan toe. Op hun sterfbed krijgen ze visioenen van overleden vrienden die met hen een reis door hun verleden maken.
36:00
Angstaanjagende gebeurtenissen op Fire Island doen de groep uiteenspatten
Patricks zoektocht bereikt een epische climax. De groep verlegt hun focus, maar het lot heeft een ander plan in petto voor Hannah.
Patrick wordt gekweld door een huiveringwekkende gebeurtenis uit zijn verleden. Gino en Henry zijn vastbesloten om de waarheid te achterhalen.
Hannah krijgt verontrustend nieuws terwijl Patrick een verlies moet verwerken. De gevaarlijkste inwoner van de stad onthult zijn ware motieven.
Tijdens een black-out baadt de stad in duisternis. Gino confronteert Patrick met zijn geheimen. Terwijl de infectie zich verspreidt, zoeken Adam en Gino bondgenoten in hun strijd tegen de Mai Tai Killer.
Zonder de hulp van de NYPD moet Gino vindingrijk worden. Een traumatiserende gebeurtenis brengt gevaarlijke verdachten dichterbij dan ooit.
Gino worstelt met zijn trauma. Patricks zoektocht brengt hem naar duistere oorden. Een vreemdeling neemt contact op met Hannah en geeft haar een ernstige waarschuwing.
40:00
Mysterieuze sterfgevallen en verdwijningen nemen toe in de stad. Een dokter doet een angstaanjagende ontdekking en een lokale verslaggever wordt de krantenkop van morgen.
35:00
Ursula bedenkt een sinister plan. De Gardners schrijven hun laatste hoofdstuk.
Mamie neemt het heft in eigen handen. Het lot van de toekomst wordt onthuld.
Archief