American Horror Story

2017
44:00

Aflevering 11

4,0 10 x
Fiona en Laveau gaan een dodelijke strijd aan met The Corporation. Cordelia brengt een wanhopig offer om de Coven alsnog te beschermen.
44:00

Aflevering 10

3,0 11 x
Fiona probeert de nieuwe Supreme bekend te maken met een bezoekje van Stevie Nicks. Cordelia ontdekt de waarheid over Hank en de Witch Hunters. En ondertussen probeert Madison haar concurrentie voor de Supremacy uit te schakelen.
41:00

Aflevering 4

3,0 17 x
Queenie herstelt van een traumatische ervaring. Enkele beslissingen van Fiona wakkeren een decennialange vete tussen Marie Laveau en de Salemheksen weer aan. Ondertussen brengt de Raad van Hekserij een verrassingsbezoek aan de Academie. Enkele veron...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.