Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

American Ninja Warrior

American Ninja Warrior herbekijken

Seizoen 1
1:21:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Las Vegas Season Finale

3,0 10 x
Op de grote finale in Las Vegas nemen de allerbeste ninja's van het voorbije seizoen het tegen elkaar op. Wie gaat er aan de haal met de prijzenpot?
1:22:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Las Vegas Finals Night 2

4,0 3 x
Vervolg van de nationale finales in Las Vegas. Hier nemen de beste ninja's van het voorbije seizoen het tegen elkaar op met maar één doel voor ogen: zich kwalificeren voor de grote finale. Om door te stoten naar fase 2 van het hindernissenparcours zullen de kandidaten fase 1 moeten afleggen binnen de 2:30 minuten.
1:23:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Minneapolis City Finals

2,0 8 x
De 30 beste ninja's uit de kwalificatierondes in Minneapolis nemen het tegen elkaar op in de stadsfinale. Ze moeten het hoofd bieden aan tien uitdagende hindernissen, waaronder het nieuwe The Hinge. Deelnemende veteranen zijn onder meer Meagan Martin, Joe Moravsky, Jake Murray en Lance Pekus.
1:22:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Philadelphia City Finals

3,0 5 x
De 30 best scorende ninja's uit de kwalificatierondes in Philadelphia nemen het tegen elkaar op voor een plaats in de grote finale in Las Vegas. Het parcours bevat deze keer onder meer het nieuwe 'Captain's Wheel'. Deelnemers zijn o.a. Najee Richardson, Michelle Warnky, Allyssa Beird, Jamie Rahn en Chris Wilczewski.
1:22:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Indianapolis City Finals

3,0 7 x
De 30 beste ninja's uit de kwalificatieronde zetten zich schrap om het hindernissenparcours, met onder meer het gloednieuwe 'Cane Lane' en de loodzware 'Spider Trap', te bedwingen. Deelnemers zijn onder meer Brian Arnold, Jimmy Choi, Jesse 'Flex' Labreck en Isaac Caldiero, winnaar van seizoen 7.
1:22:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Miami City Finals

3,0 6 x
De 30 beste deelnemers uit de voorronde in Miami keren terug en nemen het tegen elkaar op voor een plaats in de Las Vegas Finals. Om daar te geraken zullen ze tien obstakels, waaronder de nieuwe Crazy Clocks, zo snel mogelijk moeten afleggen. Deelnemende veteranen zijn Morgan 'Moose' Wright, Rachael Goldstein en Jessica Cl...
1:45:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Indianapolis City Qualifiers

4,0 2 x
Aan de voet van Monument Circle in Indianapolis vindt een nieuwe kwalificatieronde plaats waarin de kandidaten zes obstakels moeten zien te overwinnen. Bekende deelnemers zijn Isaac Caldiero, Brian Arnold, Jimmy Choi en Jesse 'Flex' Labreck.
1:21:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Dallas City Finals

3,0 9 x
Onder meer Daniel Gil, Barclay Stockett en Matthew Day treden aan in de stadsfinale van Dallas.
1:21:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Los Angeles City Finals

3,0 5 x
De 30 beste deelnemers uit de Los Angeles Qualifier keren terug om het tegen elkaar op te nemen in de stadsfinale. Bovenop de obstakels uit de voorronde zullen de ninja's het hoofd moeten bieden aan de Salmon Ladder, de Stair Hopper en twee nieuwe obstakels: Swinging Peg Board en Elevator Climb. Wie doorstoot plaatst zich ...
1:13:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Minneapolis City Qualifiers

4,0 9 x
Minneapolis is deze keer gaststad en hier zullen de deelnemers het hoofd moeten bieden aan zes obstakels. Twee daarvan zijn nieuw: Double Twister en Diamond Dash. Onder de deelnemers ook enkele veteranen, onder wie Meagan Martin, Joe Moravsky, Lance Pekus, Maggi Thorne en Sarah Schoback.
Archief