Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Amigo's

Februari 2020
50:00

Seizoen 1 - 1. BVBA Het Rechte Pad

4,0 3 x
Na 15 jaar cel komt Rik vrij uit de gevangenis. Hij is klaar om zijn droom te realiseren: samen met vier andere ex-gedetineerden restaurant 'Amigo's' openen en als eerlijke mensen door het leven gaan. Rik weet niet dat de jonge Halil, om zijn aandeel in de zaak te bekostigen, een overval heeft gepleegd en al meteen de hele...
50:00

Seizoen 1 - 10. Kok aan Huis

3,0 0 x
Kerkhoffs eist dat Rik Elena en Stephan naar hem terugbrengt in ruil voor het leven van de ontvoerde Tessa. Maar Rik heeft Elena en haar zoon op een boot naar Engeland gezet en kan Kerkhoffs onmogelijk geven wat hij wil.
50:00

Seizoen 1 - 2. Eerlijke Kost

4,0 0 x
Restaurant Amigo's opent zijn deuren vanavond en de zenuwen staan strak gespannen. Rik ontdekt dat zijn vleesleverancier hen probeert te bedriegen en hij geeft de man een pak slaag. Hij wordt samen met souschef Halil door de politie opgepakt en dreigt zo zijn eigen openingsavond te missen.
50:00

Seizoen 1 - 3. Dieven

3,0 2 x
Ex-autodief Dylan bezoekt de autoshowroom van zijn vader. In plaats van de verhoopte verzoening vraagt zijn vader hem om de manager van een concurrerend bedrijf af te dreigen.
50:00

Seizoen 1 - 4. Belgisch Witblauw

4,0 0 x
Mathieu wil absoluut een spectaculair communiecadeau kopen voor zijn zoontje en verdwijnt met de volledige inhoud van de kassa naar het casino. Na het incident met Tito besluit Rik dat 'Amigo's' geen milieu is voor zijn dochter.
50:00

Seizoen 1 - 5. Schnitzel

4,5 0 x
Tessa hoort dat 'Ter Hoyen' sterrenchef Laurens definitief voor zijn zaak en zijn gezin kiest, dus zoekt ze troost in haar eigen wijnkelder. Cathy is Dylan erg dankbaar voor zijn waardevolle tip, maar Dylan ontdekt dat zij haar eigen agenda heeft.
50:00

Seizoen 1 - 6. Steel 1 kip

2,5 0 x
Rik laat Tessa weten dat ze niet hoeft te werken vanavond. Onder geen beding mag ze erachter komen dat de amigo's die nacht een politiedepot gaan overvallen. Daar moeten ze de drugs van Kerkhoffs terughalen in ruil voor het leven van Berten.
50:00

Seizoen 1 - 7. Genadebrood

3,0 0 x
Het is zondag bij 'Amigo's' en onverwacht stapt Lucien Goedertier het restaurant binnen. Hij heeft door wie een week eerder het politiedepot heeft overvallen en doet de aanwezige amigo's een aanbod dat zij onmogelijk kunnen weigeren.
50:00

Seizoen 1 - 8. Volzet

4,5 0 x
De amigo's proberen zo goed en zo kwaad als mogelijk samen te leven met de illegalen die door Kerkhoffs bij het restaurant zijn geparkeerd. Berten lijdt onder de breuk met Machteld en maakt het tienermeisje Jissy wegwijs in de moestuin.
50:00

Seizoen 1 - 9. Eerste Oogst

4,0 0 x
Berten is trots wanneer hij Rik van zijn eerste oogst kan laten proeven. Dan verschijnt een pisnijdige Kerkhoffs met zijn handlangers. Zijn vriendin Elena en haar zoontje Stephan zijn verdwenen. De amigo's hebben geen flauw idee waar de twee uithangen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.