Apocalyps Stalin

Afleveringen
52:25

Heerser van de wereld

Verlopen 2,0 1 131 x
De overwinning van Stalin op Hitler, en diens poging de Sovjet-Unie kapot te krijgen, maken hem tot halfgod, met als offer miljoenen soldaten en burgers.
52:33

Rood

Verlopen 4,0 820 x
Na de dood van Lenin en na een machtsstrijd waarbij vele prominenten, waaronder Trotski, geëlimineerd werden, is Stalin aan de macht gekomen.
51:00

De bezetene

Verlopen 3,2 1 398 x
De Georgiër Dzjoegasjvili is de rechterhand van Lenin, en wordt later Stalin, 'de man van staal'. Hij plaatst zijn marxistische missie boven de wet.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.