Are You The One?

Are You The One? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:00
Are You The One?

Nadat ze wekenlang op zoek zijn geweest naar liefde en hebben gespeeld voor geld, komt de cast van seizoen 6 weer bijeen om te vertellen over de explosieve momenten, drama achter de schermen en wat er is gebeurd sinds de opnames.

Seizoen 6
41:00
Nadat ze wekenlang op zoek zijn geweest naar liefde en hebben gespeeld voor geld, komt de cast van seizoen 6 weer bijeen om te vertellen over de explosieve momenten, drama achter de schermen en wat er is gebeurd sinds de opnames.
39:00
Presentator Terrence J gunt ons een exclusief kijkje op de cast van dit seizoen van AYTO en legt uit waarom deze 22 singles niks bakken van relaties.
40:00
Met de laatste match-upceremonie in zicht is het huis wanhopig om de juiste stellen in het Waarheidshok te krijgen en 11 perfecte matches te vormen. Keith en Alexis gaan te ver bij elkaar.
40:00
Tyler hoopt de friendzone uit te kunnen bij Nicole. Shad laat emoties zien. Liefdesverdriet en jaloezie liggen weer op de loer en de deelnemers vestigen hun hoop op Keith voor een winnende strategie.
40:00
Jaloezie neemt het over op een wild Mardi Gras-feest. Geles wordt de grootste vijand wanneer ze meerdere mannen in het huis versiert. Dimitri verbruit het bij Jada.
39:00
Audrey wordt gek als ze ziet dat Michael met Geles aanpapt. Malcolm moet de gevolgen van zijn gedrag onder ogen zien en iedereen in het huis probeert opnieuw de ware te vinden.
39:00
Kareem en Alexis gaan door het lint als Alivia en Keith erachter proberen te komen of ze een perfecte match zijn. Er komen exen om geheimen te onthullen, waaronder een ex die iedereen al kent.
39:00
Nurys kan het niet aan dat Malcolm en Diandra iets krijgen. Het huis raakt verdeeld tussen koppels die weigeren uit elkaar te gaan en vrijgezellen die geen klik met iemand hebben.
39:00
Jada is razend als Uche haar op het matje roept, omdat ze Clinton versierde. Twee knipperlichtkoppels zijn weer bij elkaar. De families van de meiden delen gênante informatie.
39:00
Er ontstaat chaos in het huis wanneer Alivia in tranen is door Kareems aantrekking tot Zoe. Iedereen is gespannen als de meiden voor strategie gaan tijdens de match-upceremonie.
39:00
Een onschuldig spel kost één koppel hun hart. De frustratie groeit tussen koppels die te diep gaan en vrijgezellen die moeite hebben om een klik te vinden.
39:00
De sterkste stelletjes in het huis worden op de proef gesteld als men gaat twijfelen aan hun band. Michael zet het huis op stelten met zijn pogingen om relaties stuk te maken.
39:00
Malcoms playergedrag zorgt voor problemen als hij tussen Diandra en Nurys terechtkomt. Keith en Alexis proberen elkaars hart te breken door met anderen te daten.
40:00
22 vrijgezellen komen samen in een huis in New Orleans. Als ze 11 perfecte matches vormen, winnen ze één miljoen dollar. Al snel springen er vonken over en worden er driehoeksverhoudingen gevormd.
Seizoen 1
39:00
De deelnemers hebben nog een kans om te winnen en moeten de zes spelers zonder match erop vertrouwen dat ze hun perfecte match kunnen vinden. Amber twijfelt tussen drie mogelijke kandidaten.
40:00
De deelnemers hebben moeite om de laatste drie koppels vast te stellen, maar een persoon weet zeker wie zijn match is. De nieuwste matches krijgen de kans elkaar beter te leren kennen.
39:00
Drie stellen ontdekken dat ze een perfecte match zijn terwijl twee stellen slecht nieuws krijgen. Justin en Max krijgen antwoorden. Paige heeft moeite zich kwetsbaar op te stellen.
39:00
Het huis moet weer opkrabbelen nadat Kai's stunt als player alles in de war schopte. Remy probeert Paige te bewijzen dat zijn tijd als player achter hem ligt.
38:00
Vrienden en familie zetten het huis op z'n kop. Jenna zoekt een middenweg tussen strategie en wat haar hart ingeeft. Een bezoekje aan de bonkkamer heeft explosieve gevolgen.
Archief