Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Are You The One?

Are You The One? herbekijken

Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - All or Nothing

3,0 6 x
De deelnemers hebben nog een kans om te winnen en moeten de zes spelers zonder match erop vertrouwen dat ze hun perfecte match kunnen vinden. Amber twijfelt tussen drie mogelijke kandidaten.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - On To the Next

3,0 7 x
De deelnemers hebben moeite om de laatste drie koppels vast te stellen, maar een persoon weet zeker wie zijn match is. De nieuwste matches krijgen de kans elkaar beter te leren kennen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - It All Comes Down to Jax

3,0 7 x
Drie stellen ontdekken dat ze een perfecte match zijn terwijl twee stellen slecht nieuws krijgen. Justin en Max krijgen antwoorden. Paige heeft moeite zich kwetsbaar op te stellen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Games Players Play

3,0 8 x
Het huis moet weer opkrabbelen nadat Kai's stunt als player alles in de war schopte. Remy probeert Paige te bewijzen dat zijn tijd als player achter hem ligt.
38:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - This Sucks and Blows

4,0 11 x
Vrienden en familie zetten het huis op z'n kop. Jenna zoekt een middenweg tussen strategie en wat haar hart ingeeft. Een bezoekje aan de bonkkamer heeft explosieve gevolgen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Red Flag Alert

4,0 10 x
Jonathan wil het goedmaken met Basit. Eén stel groeit dichter naar elkaar toe, terwijl een ander stel probeert hun ongezonde gedrag als het gaat om daten achter zich te laten.
38:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Hate to Burst Your Bublle

3,0 6 x
Het Huis wil weten welke koppels een Perfecte Match zijn. Jonathan wil een wig tussen twee geliefden drijven. Kai gaat verder met z'n leven en laat Jenna toekijken.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - There Was a Fivesome ?

3,0 7 x
Een kwintetje gooit de dynamiek van het huis overhoop. Justins slechte gewoontes bedreigen z'n relatie met Max. Danny heeft een klik met iemand.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - We Come to Slay

4,0 6 x
Na de Queer Prom is het huis letterlijk en figuurlijk een puinhoop. Dramatische zoenen zorgen voor moeilijkheden bij twee stellen. Dionne Slay arriveert.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - This is Trash

4,0 9 x
Justin moet kiezen tussen iemand die hem wil en iemand die nog twijfelt. Basit vecht voor acceptatie. Het huis ontdekt een paar ongemakkelijke 'waarheden'.
Archief