Auwch_

Laatste aflevering
26:38
Auwch_

Koen geeft een feestje ter ere van zijn pasgeboren zoon. Ben, Axel, Peter en Manou zijn ook van de partij wanneer de stripteaseuse het beste van zichzelf geeft. Ben geniet ten volle en krijgt de naam "Tettenman".

Auwch_ gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
25:56
Door een misverstand krijgen Ben en Axel ruzie met een Nederlander.
26:37
Ben, Elke, Axel en Anneke gaan een weekendje naar zee. Door een ruzie tussen Axel en Anneke over het feit dat zij een kind van hem wil, rijden de mannen en vrouwen apart.
26:35
Om Studio100 uit het slop te helpen, stellen Ben en Axel aan Gert Verhulst voor een tv-programma voor hem te maken. De vergadering wordt onderbroken wanneer Gert een sms krijgt van Veronique De Kock. En dat doet hen meteen vermoeden dat Gert een verhouding heeft met Vlaanderen¶s Mooiste. Ondertussen komt een oude vriendin ...
27:26
Het blijkt dat het graf van Bens moeder wordt verplaatst. Via de nabestaanden van een ander graf probeert Ben een beter plaatsje te versieren, maar daarvoor wil het koppel wel een meet and greet met Axel.
25:55
Wanneer Elke en Ben terugkomen van vakantie, komt het tot een discussie tussen Ben en zijn groentenleverancier.
25:55
Ben komt te weten dat Elke naar een masturbatie-workshop gaat, gegeven door Veerle. Ook Anneke volgt deze workshop, maar Axel vindt dit helemaal niet erg. Ben en Axel besluiten te gaan spioneren.
25:15
Elke en Anneke gaan een weekendje weg, dus Axel organiseert een feestje in zijn mancave.
27:00
Ben heeft last van een strakke voorhuid en moet besneden worden.
24:00
Elke weet Ben te overtuigen om mee te helpen bij een geldinzameling voor het Rode Kruis.
Archief