Auwch_

Afleveringen

Aflevering 13 februari - Aflevering 2

4,0 32 x
Livia, de vrouw van de Foemp, is door een hersenbeschadiging veroordeeld tot het leven als een plant en dat is iets wat Ben niet echt kan aanzien. Zijn mening over gehandicapten wordt alvast niet in dank afgenomen, zeker niet als hij door het lint g...

Afl. 8 februari - Aflevering 1

4,0 22 x
Gert Verhulst is de centrale gast. Bart De Wever blijkt een geweldig verleden in het entertainment te hebben. Ook op het lijstje: Philippe Geubels mét haar, Ann Van Elsen en enkele Willys en Marjetten.Deze aflevering is te bekijken tot 29/04/17 23u5...

Afl. 3 februari - Aflevering 1

4,0 92 x
Ben en Axel hebben via Jean-Marie Pfaff felbegeerde VIP-tickets kunnen bemachtigen voor een wedstrijd van de Rode Duivels, maar hun secretaresse is vergeten de uitnodiging te bevestigen.Deze aflevering is te bekijken tot 10/05/17 23u59.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.