Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Beau Séjour

Beau Séjour herbekijken

Seizoen 2
54:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Het Verraad

4,3 316 x
De beelden zorgen voor een shock. Ongeloof en woede veroorzaken drastische acties. Maurice probeert het verleden voor eens en altijd te lijmen.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Een Tweede Kans

3,6 185 x
Het waterstaal geeft het onderzoek een boost. Ondertussen blijft een teleurgestelde Alice in de greep van Yasmine en denkt Maurice te weten waarom zijn 'zieners' er zijn.
54:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Het Bedrog

4,0 124 x
Maurice probeert een verklaring te vinden voor de afgelopen nacht. Britt heeft het moeilijk, Alice houdt haar in het oog. Maurice en Vinnie gaan een leugenaar achterna.
52:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Het Artikel

4,5 86 x
Maurice zoekt een manier om Britt te troosten. Bea ontdekt iets ontstellends over Tilles verleden en de situatie escaleert. Vinnie wendt zich tot Mira en samen gaan ze verder op zoek naar bewijsmateriaal. Alice voelt zich onveilig.
52:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Het Ongeluk

4,0 74 x
Het een en ander wordt duidelijk over de toestand van Maurice. Britt raakt meer en meer de pedalen kwijt. De familie bekommert zich om haar. Het overlijden van Erik liet een verscheurde familie achter.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Het Bootje

4,0 95 x
De waarheid over het kampvuur werpt een nieuw licht op de nacht van de storm. Vinnie neemt Maurice mee naar een verhoring, maar dit pakt niet goed uit. Lola's liefdesverdriet loopt uit de hand.
52:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Het Kampvuur

3,1 145 x
Maurice heeft opnieuw Vinnies hulp nodig en gelukkig twijfelt die niet. Bea en Tille gaan samen op zoek naar antwoorden. Zeven jaar eerder, wordt Esther tijdens haar opleiding onder druk gezet.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Opie

3,6 180 x
Het bezoek aan de notaris zorgt voor opschudding bij de zussen en Bea. Maurice komt oog in oog met hen te staan. Vinnie spreekt met de wetsdokter, hij is ervan overtuigd dat er iets niet klopt.
53:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - De Video

3,7 212 x
Maurice kan zich nog steeds niets herinneren van de nacht van de storm. Hij gaat op onderzoek en schakelt hiervoor de hulp in van Vinnie. Maurice ontdekt dat er nog meer 'zieners' zijn, mensen die hem wel nog kunnen zien en horen.
54:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Storm

4,7 446 x
Gewezen marinecommandant Maurice Teirlinck ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van zijn zeilboot 'Beau Séjour'. Wanneer hij drijfnat wakker wordt op het strand merkt hij dat niemand hem kan horen of zien. Hij dwaalt hier nog rond als een soort levende dode. Maar waarom?
Archief