Beau Séjour

Laatste aflevering
54:00
Beau Séjour
373 x

Seizoen 2, Aflevering 10 - Het Verraad

De beelden zorgen voor een shock. Ongeloof en woede veroorzaken drastische acties. Maurice probeert het verleden voor eens en altijd te lijmen.

Seizoen 2
50:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Een Tweede Kans

196 x
Het waterstaal geeft het onderzoek een boost. Ondertussen blijft een teleurgestelde Alice in de greep van Yasmine en denkt Maurice te weten waarom zijn 'zieners' er zijn.
54:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Het Bedrog

139 x
Maurice probeert een verklaring te vinden voor de afgelopen nacht. Britt heeft het moeilijk, Alice houdt haar in het oog. Maurice en Vinnie gaan een leugenaar achterna.
52:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Het Artikel

96 x
Maurice zoekt een manier om Britt te troosten. Bea ontdekt iets ontstellends over Tilles verleden en de situatie escaleert. Vinnie wendt zich tot Mira en samen gaan ze verder op zoek naar bewijsmateriaal. Alice voelt zich onveilig.
52:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Het Ongeluk

83 x
Het een en ander wordt duidelijk over de toestand van Maurice. Britt raakt meer en meer de pedalen kwijt. De familie bekommert zich om haar. Het overlijden van Erik liet een verscheurde familie achter.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Het Bootje

105 x
De waarheid over het kampvuur werpt een nieuw licht op de nacht van de storm. Vinnie neemt Maurice mee naar een verhoring, maar dit pakt niet goed uit. Lola's liefdesverdriet loopt uit de hand.
52:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Het Kampvuur

154 x
Maurice heeft opnieuw Vinnies hulp nodig en gelukkig twijfelt die niet. Bea en Tille gaan samen op zoek naar antwoorden. Zeven jaar eerder, wordt Esther tijdens haar opleiding onder druk gezet.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Opie

185 x
Het bezoek aan de notaris zorgt voor opschudding bij de zussen en Bea. Maurice komt oog in oog met hen te staan. Vinnie spreekt met de wetsdokter, hij is ervan overtuigd dat er iets niet klopt.
53:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - De Video

226 x
Maurice kan zich nog steeds niets herinneren van de nacht van de storm. Hij gaat op onderzoek en schakelt hiervoor de hulp in van Vinnie. Maurice ontdekt dat er nog meer 'zieners' zijn, mensen die hem wel nog kunnen zien en horen.
54:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Storm

496 x
Gewezen marinecommandant Maurice Teirlinck ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van zijn zeilboot 'Beau Séjour'. Wanneer hij drijfnat wakker wordt op het strand merkt hij dat niemand hem kan horen of zien. Hij dwaalt hier nog rond als een soort levende dode. Maar waarom?
54:00

31 januari 2021

194 x
Gewezen marinecommandant Maurice Teirlinck ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van zijn zeilboot 'Beau Séjour'. Wanneer hij drijfnat wakker wordt op het strand merkt hij dat niemand hem kan horen of zien. Hij dwaalt hier nog rond als een soort levende dode. Maar waarom?
Seizoen 1
57:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - De Nacht

269 x
Kato komt bij bewustzijn na de slag op haar hoofd. Ze merkt dat ze in een koffer van een auto ligt. Ze kan enkel het woord 'Subaru' nog lezen, wanneer een schim haar opnieuw een zware klop geeft. Even later wordt Kato wakker in een kist onder de grond... Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 1, Aflevering 9 - De Bekentenis

145 x
Alle puzzelstukken lijken in elkaar te vallen na de bekentenis van Charlie bij de politie. Maar Kato gelooft er niets van. Ook commissaris Marion Schneider begint te twijfelen... Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
52:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - De Maaslandmoorden

123 x
Het hele dorp is in shock na het nieuws over Sofia en crossheld Leon. De politie tast in het duister over wat er met hen gebeurd is. Kato begint meer en meer te vermoeden dat de 'zieners' allemaal iets voor haar achterhouden. Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
48:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - De Film

91 x
Kato leert dat hoofdinspecteur Alexander Vinken de Hollandse drugdealer Vanderkerk heeft neergeschoten. Ze is in alle staten en vertelt Charlie wat ze te weten is gekomen over Melanie. Alexander wordt intussen geschorst. Terwijl er van Sofia en Leon online een opvallend filmpje opduikt. Zit je met vragen na het zien van d...
51:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - De Bruiloft

103 x
Kato ontdekt dat er een zesde 'ziener' is. Heeft hij haar vermoord? En wat is zijn connectie met de vijf anderen? Ze ontdekt dat niet iedereen de waarheid spreekt. Ines is in onfrisse praktijken betrokken, en Luc probeert zijn oude gezinnetje terug te krijgen. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Volle Maan

109 x
Hoofdinspecteur Alexander Vinken stelt Kato voor de keuze: als ze zwijgt over de bekentenis van hoteleigenares Melanie, zal hij bij volle maan vertellen wie haar moordenaar is. Marion en Dora proberen uit te zoeken wie de mysterieuze motorrijder op de verkeersbeelden is. Sofia en Leon trekken steeds meer naar elkaar ...
49:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Opening

68 x
Kato raakt zwaar gefrustreerd wanneer commissarissen Marion en Dora de foute sporen onderzoeken. Ze pakken Jef Dewael op, het medium dat beweert meer te weten over de plaats waar Kato vermoord werd. En de onderzoekers trekken naar Nederland om de oude, onopgeloste verdwijning van Claudia De Wit te onderzoeken. Bekijk aflev...
47:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Het Medium

67 x
Kato probeert commissarissen Marion Schneider en Dora Plettinckx van de federale politie naar de plaats delict in kamer 108 van hotel Beau Séjour te brengen. Ze wil dat de vijf 'zieners' mee naar de politie stappen, maar Luc, Sofia, Ines, Charlie en Alexander blijken elk hun eigen agenda te hebben. Bekijk aflevering 3 van ...
52:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Vijf

90 x
De federale politie onderzoekt de moord op Kato Hoeven. Kato's vader Luc, moeder Kristel, stiefvader Marcus en stiefzus Sofia worden ondervraagd. Wanneer Kato op haar eigen begrafenis is, komt ze oog in oog te staan met haar vijf 'zieners': Luc, Sofia, Ines, Charlie en de lokale hoofdinspecteur Alexander Vinken. Ze begrij...
Archief