Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Behind The Mask

Juli 2021
12:00

10. Duiker

3,0 0 x
Duiker kwam op geen enkel moment zuurstof tekort om ons omver te blazen met zijn zang- en danstalent. Enkel voor hare majesteit de Koningin moest hij buigen.
12:00

11. Koningin

4,0 0 x
Koningin kwam, zong en overwon. Hare majesteit bleef gedurende de hele reeks overtuigd op haar troon zitten. Na het winnen van The Masked Singer, leeft ze nog lang en gelukkig!
12:00

12. Behind The Mask - The Day After

3,0 2 x
Een dag na de grote finale volgt Behind The Mask - The Day After de 3 finalisten. Hoe verliep hun parcours in The Masked Singer? De drie blikken terug op het avontuur tot aan hun ontmaskering en gunnen de kijkers een blik achter de schermen bij alle voorbereidingen, repetities en opnames voor The Masked Singer.
12:00

9. Wolf

3,0 1 x
Voor Wolf komt de finale als eerste ten einde. Hij zong en huilde zich, op een uiterst entertainende wijze, een weg naar de allerlaatste aflevering. Helaas moest hij het ultieme gevecht aan Duiker en Koningin laten.
12:00

5. Zeemeermin

4,0 0 x
Ook de vijfde aflevering van The Masked Singer brengt een ontmaskering met zich mee. Zeemeermin mag haar masker afzetten. "Ik kan terug ademen en ik zie jullie eindelijk echt", knipoogde Kathleen."
12:00

6. Aap

3,0 0 x
Opnieuw wordt er een masker afgezet, in aflevering 6 komt de aap uit de mouw. "Ik heb nog nooit in heel mijn leven zoveel gelogen als de laatste weken", lacht Ruth. "En ik ben onaflatend gestalkt door Karen Damen."
12:00

7. Suikerspin

4,0 0 x
Zo zuur voor de immer zoete Suikerspin om vlak voor de finale ontmaskerd te worden. "Ik neem het pak mee naar huis! Zo tof!", laat ze weten.
12:00

8. The Masked Singer - Behind The Mask

2,5 2 x
Alle reeds ontmaskerde kandidaten geven hun geheimen prijs in The Masked Singer - Behind The Mask. We krijgen een exclusieve inkijk in hun parcours. Over één ding is iedereen het eens: Duiker, Koningin en Wolf hebben hun plek in de finale verdiend.
12:00

1. Monster

3,3 0 x
De eerste ontmaskering in The Masked Singer is meteen een verrassing van formaat, Monster toont eindelijk zijn ware gelaat! Hoe heeft hij de intense maanden beleefd? "Die kop werd erop gezet en ik had geen lucht meer. Het was een claustrofobisch gevoel. Ik dacht: waar ben ik aan begonnen?
12:00

2. Libelle

4,5 0 x
Ook de tweede ontmaskering in The Masked Singer is een grote verrassing, Libelle toont haar ware gelaat. Hoe heeft zij dit avontuur beleefd? "Ik kreeg een paniekaanval toen dat hoofd op ging. Het werd heel warm in het masker, ik had het gevoel dat ik geen zuurstof kreeg. Er stond een witte spot op mij waardoor ik niks meer...
Archief