Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bella en de Bulldogs

Bella en de Bulldogs herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 2 (De nieuwe quarterback deel 2)

3,6 74 x
In deze eerste aflevering ontmoeten we Bella; een enthousiaste cheerleader die eigenlijk heel veel van football weet.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 10 (Glitter & Grind)

4,5 62 x
Sawyer en Troy komen erachter dat cheerleaden ook heus wel een echte sport is, en Bella doet mee aan een schoonheidswedstrijd om een studiebeurs te bemachtigen.

Seizoen 2, Aflevering 9 (Eén date teveel)

3,0 24 x
Bella komt in de problemen als ze twee dates heeft voor het gala.

Seizoen 2, Aflevering 8 (Wie heeft Tex Fest gesloopt?)

4,0 13 x
Omdat de Bulldogs nieuwe trainingsmaterialen hebben gekregen heeft de school geen geld meer voor het jaarlijkse Tex Fest. De Bulldogs krijgen daar de schuld van.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Gasten en Chickies)

4,0 45 x
Bella komt haar vijand van vroeger weer tegen en vindt hem nu stiekem heel erg leuk. Sophie houdt erg van vlees, maar heeft een zwak voor een klein kuikentje.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Ik hou van je, Hunter Hayes!)

4,0 36 x
Country ster Hunter Hayes geeft een concert en Bella laat haar team stikken om er stiekem naartoe te kunnen. De jongens komen erachter en chanteren haar, Ondertussen probeert verslaggeefster Pepper een interview met hem te krijgen.

Seizoen 2 • E1 (Uit het veld)

3,0 58 x
Troy vertelt Bella op een uitje naar football-legende Kurt Warner dat hij voor een andere school gaat spelen. Ondertussen gaan Pepper en Newt rare weddenschappen aan om mee te kunnen doen met Sophie en Sawyer.

Seizoen 2 • E2 (Kaboejah!)

3,0 21 x
Het is Halloween en Newt is een gemakkelijk doelwit. Als wraak blaast hij de legende van Silas Potter, een geest die in een schuurtje op de campus zou wonen, nieuw leven in.

Seizoen 2 • E3 (Meidenavond)

4,0 31 x
Newt en Sawyer gaan op bezoek bij Troy en zijn daar niet meer weg te slaan. Ondertussen probeert Bella wraak te nemen op een ex die nu pizza's bezorgt en haar vorig jaar heeft laten zitten.

Seizoen 2 • E4 (Verwenweek)

3,0 18 x
Het is Verwenweek, wat betekent dat de cheerleaders een week lang lief zijn voor een speler die ze in een soort sinterklaasloterij krijgen toegewezen. Sophie vindt het allemaal maar vrouwonvriendelijk en pleit voor afschaffing.
Archief