Below Deck Mediterranean

Laatste aflevering
42:00
Below Deck Mediterranean

De crew besluit te picknicken in een pittoresk Kroatisch kasteel. Chef Mat geraakt niet uit zijn negatieve spiraal. Gelukkig zijn er zorgeloze momenten om naar uit te kijken: na de opnames gaat de crew een week samen in de stad Split spenderen.

Below Deck Mediterranean gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
42:00
Lloyd gaat naar het ziekenhuis en de andere crewleden proberen de veeleisende gasten te helpen. Katie is aan het einde van haar Latijn en Malia bezwijkt bijna onder de druk. Het ontbijt bezorgt Chef Mat onnodig veel kopzorgen.
42:00
Een medisch noodgeval van één van de crewleden zorgt ervoor dat de emoties hoog oplopen. Plots is 'Lady Michelle' met twee handen minder, wat de workload niet ten goede komt. Chef Mat frustreert een aantal collega's tijdens een avondje uit.
42:00
Een nieuwe groep gasten arriveert met enthousiasme en hoge verwachtingen. Kapitein Sandy schuift mee aan tafel met de gasten, waardoor Chef Mat extra stress ervaart. Hij wil uiteraard zijn culinaire best doen om de kapitein tevreden te stellen.
42:00
De crew van 'Lady Michelle' ondervindt de gevolgen van de hernieuwde vete tussen Lexi en Chef Mat. Mzi moet Courtney onder ogen komen nadat zijn romantische ontboezemingen op weinig weerklank konden rekenen.
42:00
Mzi vertelt Courtney over zijn gevoelens voor haar, en David vindt toenadering tot Delaney. Ondertussen wordt een oude vete tussen Lexi en Chef Mat opnieuw opgerakeld. De spanning is te snijden op 'Lady Michelle'.
42:00
De storm en het aanhoudende slechte weer dwingen de crew van 'Lady Michelle' creatief te zijn om toch maar de gasten te entertainen. David moet op de blaren zitten nadat hij een serieuze fout heeft gemaakt.
42:00
'Lady Michelle' ontvangt een nieuwe medewerker, maar de crew heeft andere katten te geselen. De grootste storm van het seizoen woedt in alle hevigheid, en dat laat niemand onberoerd.
42:00
Lloyd neemt het voortouw om een speciale 'Oktoberfest'-activiteit te organiseren. Katie heeft de grootste moeite om niet te verzaken aan haar verplichtingen en neemt een ongewoon besluit over haar team.
42:00
David heeft ruzie met zijn supervisor Malia en de algemene sfeer op het schip is allesbehalve gezellig. Ook tussen Kapitein Sandy en Malia zit er een haar in de boter. Chef Mat blijft investeren in zijn charmeoffensief.
42:00
Chef Mat heeft de grootste moeite om een moeilijke klant tevreden te stellen. Ondertussen groeien Courtney en Mzi dichter naar elkaar toe, en raapt David al zijn moed bij elkaar om Malia een vraag te stellen die op zijn lippen brandt.
42:00
Na een wilde nacht feesten, probeert de crew van 'Lady Michelle' de fouten uit het verleden te vergeven en te vergeten. Kapitein Sandy moet haar groot hart laten zien wanneer één van de crewleden een onverwachte beslissing neemt.
42:00
Het zit er bovenhands op tussen de crew en de spanningen lopen hoog op. Courtney en Lexi ontdekken dat ze dezelfde familiale problemen hebben en besluiten elkaar zo goed mogelijk te helpen. Katie heeft het moeilijk om de goede vrede te bewaren.
42:00
Love is in the air, want David is helemaal weg van Malia. Zij is echter zijn supervisor, maar dat lijkt hem niet af te schrikken. Chef Mat probeert zijn positief momentum vast te houden, tot een foutje in de keuken zijn zelfvertrouwen keldert.
42:00
De crew zet zich schrap voor een huwelijk dat misschien niet eens zal plaatsvinden. Kapitein Sandy blijft positief en maakt zich enthousiast klaar om de allereerste keer een huwelijk op zee te voltrekken.
42:00
De veeleisende gasten op een vrijgezellenfeest pushen Katie tot het uiterste van haar krachten. Terwijl Lexi een persoonlijk probleem probeert te tackelen, vraagt de crew zich hardop af of Chef Mat nog wel terugkeert naar 'Lady Michelle'.
42:00
Kapitein Sandy is terug om een nieuw team het klappen van de zweep te leren op het gigantische jacht 'Lady Michelle'. Katie vervoegt de rangen als nieuwe 'chef steward', maar helaas blijkt één van de matrozen nog groen achter de oren.
Seizoen 1
41:00
Een vermoeide Rachel werkt haar frustraties uit op Heather. Eddie en Jake verrassen de gasten met een memorabel optreden. Sluimerende frustraties van de crew komen naar boven tijdens een laatste avondje uit.
41:00
Eddie heeft de grootste moeite om het vertrouwen van Rayna terug te winnen. Kapitein Lee vreest dat de vijfsterrenreputatie van zijn schip onder druk staat wanneer Rachel een riskant, extravagant diner probeert te bereiden.
41:00
Het is een romantische dag aan boord van 'My Seanna' wanneer enkele Amerikaanse zeevaartveteranen hun geloften hernieuwen. Eddie besluit de frustraties van Rayna tot op de bodem te onderzoeken en is verrast door zijn bevindingen.
Archief