Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Better Things

Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Listen to the Roosters

4,0 2 x
Sam neemt Duke en Murray mee naar een wedstrijd van de L.A. Dodgers, maar heeft moeite om een lift huiswaarts te vinden.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Batceañera

3,0 1 x
Sam organiseert samen haar vriendin Rosita een 'Batceañera' voor Frankies vijftiende verjaardag.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Father's Day

3,0 2 x
Sam ontmoet haar vrienden voor vaderdag. Phil en Frankie gaan eten in een Perzisch restaurant. De meisjes hebben een gesprek onder zussen, waardoor Sam zich uitgesloten voelt.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - High Man. Bye Man.

4,0 2 x
Sam neemt Phil en Max mee naar de housewarming van haar broer. Sam neemt medicinale marihuana voor de pijn in haar handen, en dat werkt duidelijk goed.
33:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - New Orleans

4,0 2 x
Sam wordt verliefd op New Orleans wanneer ze wordt uitgenodigd op de bruiloft van een vriendin. Ze heeft echter gemengde gevoelens wanneer een ex van haar overal opduikt met zijn nieuwe vriendin.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Carbonara

4,0 1 x
Sam moet Frankie eraan herinneren dat ze meer weet over jongens en mannen dan zij. Duke moet een keuze maken tussen twee recreationele activiteiten.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Dna

3,0 0 x
Sam moet de aarzelende Phil overtuigen om haar een DNA-staal te bezorgen. Ze ontvangt slecht nieuws van een orthopedisch specialist en heeft een vlammende ruzie met Max.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Escape Drill

3,0 0 x
Samen met twee vrienden ontmoet Sam een advocaat die gespecialiseerd is in echtscheidingen. Ze belt Jeff om te helpen bij het bouwen van een chinchillakooi en ontmoet een van Frankies nieuwe vrienden in verrassende omstandigheden.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - She's Fifty

4,0 4 x
Sam krijgt van de garagist het slechte nieuws dat haar auto een vibratieprobleem heeft. Tessa belt haar op met goed nieuws: een populaire kinderprogramma wordt nieuw leven ingeblazen.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Steady Rain

3,0 2 x
Sam en Phil pikken Frankie en Duke op, die een bezoek hebben gebracht aan hun vader. Frankie verrast Sam door te vertellen dat ze een groot feest wil geven voor haar vijftiende verjaardag.
Archief