Better Things

Better Things herbekijken

Seizoen 1
45:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - We Are Not Alone

4,0 3 x
Sam voelt zich nostalgisch en bereidt zich voor op een leven zonder moeder en dochter, die nu samen in Engeland wonen. Sam, Duke en Pepper krijgen een boete wanneer ze de vis van Duke vrijlaten in de vijver van het park. Sunny en Jeff hebben besloten om te hertrouwen.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - England

4,0 4 x
De familie start hun trip in Liverpool, waar ze afspreken met nicht Gabby en Ben, een oude vriend van Phil, met wie ze sinds kort opnieuw contact heeft. Het klikt meteen tussen Max en Gabby. Phil en Max hebben verrassend nieuws voor Sam.
35:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Jesus Saves

3,0 12 x
De familie woont de virtuele dienst voor wijlen oom Harold bij. Het wordt Sam allemaal even te veel wanneer ze voorbereidingen begint te treffen voor hun trip naar Engeland. Op het vliegtuig belandt Sam naast een passagier die zich ergert aan een wenend kind. Frankie en Duke zijn bang wanneer de vlucht te kampen krijgt met...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Family Meeting

4,0 1 x
Sam is het beu dat haar dochters voortdurend op hun gsm zitten en eist dat ze het toestel een week lang links laten liggen. Duke vangt een gesprek op tussen Max en Rich over haar abortus. Sam voelt ondertussen aan dat Rich iets voor haar verborgen houdt.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - San Francisco

4,0 15 x
Sam gaat naar San Francisco om een aflevering van een tv-show met Ron Cephas Jones te helpen regisseren. Wanneer een van de kindacteurs niet meewerkt zoals ze zou willen, wijst Sam de jongen op zijn fouten. Daar is Ron echter niet van gediend. In afwezigheid van Sam runt Max het huishouden. Ze ondervindt al gauw dat dit mo...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - The World Is Mean Right Now

3,0 16 x
Een familie-etentje neemt een pijnlijke wending wanneer Phil het trouwalbum van Sam bovenhaalt. Sam gaat naar de dokter voor een check-up nadat ze het lastig had tijdens het sporten. Frankie excuseert zich bij Sam.
Seizoen 5
40:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - Ephemera

4,0 8 x
Max, Frankie en Duke moedigen Phil aan om via Facebook contact op te nemen met een ex-liefje. Sam krijft financieel advies van Marion. Duke kampt met typische tieneronzekerheden. Max keert terug naar huis.
30:00

Seizoen 5, Aflevering 3 - Oh, I'm Not Gonna Tell Her

4,0 13 x
Max is dankbaar voor de steun van Rich. Hij maant haar aan om haar moeder alsnog in te lichten over haar abortus. Sam gaat vrijwillig voorlezen in een klas en loopt er Kevin Michael Richardson en Danny Trejo tegen het lijf. Xander brengt Duke naar huis na hun vakantie samen in Mexico.
25:00

Seizoen 5, Aflevering 2 - Rip Taylor's Cell Phone

4,0 11 x
Terwijl ze op Frankie en haar vriend Jason wacht, hoort Sam geweerschoten en vindt ze een gsm. Ze ontdekt ook dat Phyl opgelicht werd voor 7.000 dollar en dat iedereen behalve zij op de hoogte was. Sam is niet langer geïnteresseerd in de film waarvoor ze gecast werd.
35:00

Seizoen 5, Aflevering 1 - F*ck Anatoly's Mom

4,0 8 x
Sam helpt Max bij het zoeken naar een appartement. Samen met haar broer Marion brengt ze ook een bezoek aan een genealoog, waar ze enkele verrassende ontdekkingen doen. Beste vriend Rich heeft een schouder nodig om op uit te huilen.
Archief