Big Sky

Laatste aflevering
41:00
Big Sky

Zowel Cassie als Jenny krijgt te maken met een gevaarlijke poging om hen uit het stadje te verdrijven. Ook Jerrie ervaart een ernstige bedreiging. Blake keert terug naar huis, maar er wacht hem geen w

Big Sky gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:11
Jenny krijgt een alarmerend telefoontje van een oude vlam. Dit levert haar en Cassie een nieuwe zaak op in een ander rechtsgebied, maar ook heel veel nieuwe problemen.
40:48
Drie maanden na de ontsnapping van Ronald werken Cassie en Jenny eendrachtig samen om een nieuwe lading lastpakken een toontje lager te laten zingen. Een onderzoek neemt een macabere en dodelijke wend
40:09
Terwijl ze overal aanklopt en op zoek is naar aanwijzingen, komt Cassie onverwacht oog in oog te staan met Ronald. Merilee neemt een ingrijpende beslissing waarmee ze het lot van Rick en zichzelf in e
40:22
Met elk bezoek aan het ziekenhuis groeit de achterdocht van Cassie en Jenny. Een nieuwsgierige krantenjongen brengt Ronald ernstig in de problemen.
41:10
Cassie en Jenny doen hun best om Ronald te vinden en te bewijzen dat Legarski schuldig is. Ze doen een beroep op Grace om hen te helpen. Ronald laat zich leiden door z'n emoties en neemt een ondenkbaa
40:36
Cassie vindt Legarski steeds verdachter lijken, nadat hij bedreigend overkomt in een gesprek tussen de twee. Grace boekt vooruitgang in het plan van de meiden om te ontsnappen. Hellen spreekt Ronald eindelijk aan op zijn steeds vreemdere gedrag.
41:00
Cassie en Jenny zoeken verder naar de vermiste meiden. Danielle, Grace en Jerrie bedenken een plan om te kunnen ontsnappen.
41:05
Danielle en haar zus Grace worden op een afgelegen deel van een snelweg ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur. Privédetectives Cody Hoyt en Cassie Dewell gaan op zoek naar de zussen.
Archief