Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Big Time Rush

Juli 2020

Seizoen 3, Aflevering 11 (Big Time Reddingsactie)

4,0 19 x
De jongens vinden Carlos' vriendinnetje wel erg veeleisend. Kendall en Jo proberen Carlos te laten inzien wat een 'gezonde' relatie inhoudt en komen erachter dat Jennifer Kelli, Carlos betoverd heeft.

Seizoen 3, Aflevering 9 (Big Time Goud)

4,3 5 x
Kendall is Jo's verjaardag vergeten en probeert snel haar cadeautje, een gouden ketting, te regelen. Camille ziet de ketting en denkt dat het een cadeau van Logan is, omdat ze 15 maanden verkering hebben. Logan was dit echter vergeten.

Seizoen 4, Aflevering 4 (Big Time Bonus)

3,0 1 x
De jongens willen hun eigen geld beheren. Als test krijgen ze $5000,- van Griffin om te bewijzen dat ze er verantwoordelijk mee omgaan.

Seizoen 4, Aflevering 5 (Big Time Gastrol)

3,0 3 x
De jongens krijgen een gastrol bij de populaire serie Coco Punt Nul. Carlos is gek op Coco, maar haar gemene stiefmoeder staat niet toe dat hij bij haar in de buurt komt.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Big Time Verrassing)

4,0 35 x
Telkens als Kendall Lucy probeert mee uit te vragen, steken de jongens daar een stokje voor. Wanneer Lucy’s ex-vriendje opeens op de stoep staat, wordt ’t allemaal nog ingewikkelder, niet alleen voor Kendall.
Juni 2020

Seizoen 2, Aflevering 12 (Big Time Verliefd)

4,5 83 x
Kendall en Jo helpen Carlos een date te vinden. Logan flirt met een nieuw meisje terwijl hij nog steeds niet precies weet hoe het zit met Camile. James wil Katie helpen met haar nieuwe liefde, maar verandert in een overbezorgde ouder.

Seizoen 2, Aflevering 18 (Big Time Uit Elkaar)

4,0 36 x
Jo krijgt de rol van haar leven aangeboden, maar moet daarvoor wel drie jaar naar Nieuw-Zeeland. Kelly en Logan proberen Carlos te scheiden van z’n helm. James heeft een stormachtige en ultrakorte relatie met de bekende Latin-zangeres Selana.

Seizoen 2, Aflevering 19 (Big Time Groen)

4,0 12 x
De leerlingen krijgen van juf Collins de opdracht voor een project waarbij ze manieren moeten verzinnen om Palm Woods milieubewuster te laten zijn.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Big Time Beachparty: Deel 2)

3,0 19 x
De jongens mogen het strandhuis van Griffin lenen en nemen een hele sliert vrienden en vriendinnen mee.

Seizoen 2, Aflevering 16 (Big Time Reality)

4,0 14 x
Griffin filmt het leven van de jongens voor een realityprogramma.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.