Big Time Rush

Laatste aflevering
22:00
Big Time Rush

Seizoen 2, Aflevering 29 - Big Time Interview

473 x

Big Time Rush heeft net hun tweede album uitgebracht en de jongens worden geïnterviewd in een Entertainment Tonight-achtig programma waar ze onthullende vragen beantwoorden over hun leven binnen en buiten Big Time Rush.

Seizoen 2
22:00

Seizoen 2, Aflevering 28 - Big Time Ruzie

101 x
De jongens hebben het grootste gevecht van alle gevechten en besluiten te verhuizen. James belandt in het appartement van een coole gepensioneerde, Logan verhuist naar een plek vlak bij het water, Carlos bouwt een kartonnen huis, en Kendall moet dingen repareren.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 27 - Big Time Geheim

43 x
Er worden geheimen bewaard in de Palm Woods. Kendall en Camille brengen veel tijd samen door, wat Logan achterdochtig maakt. James onthult dat hij Carlos nooit heeft verteld dat Heather Fox, Carlos' kampliefde, hem leuk vond.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 26 - Big Time Superhelden

40 x
Hawk is terug en heeft een nieuw kwaadaardig plan om Big Time Rush neer te halen. Hij is van plan om BTR's nieuwe tracks voor hun tweede album te stelen en ze zelf uit te brengen.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 25 - Big Time Single

74 x
Terwijl Gustavo worstelt om het volgende hitnummer te schrijven, proberen de jongens Kendall op te vrolijken, die een gebroken hart heeft na zijn breuk met Jo.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Big Time Staking

42 x
BTR weigert hun tweede album op te nemen nadat Gustavo te hard voor hen is, en de staking plaatst de vastberaden band tegen hun koppige producer in een strijd van wilskracht.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Big Time Rocker

70 x
Lucy, een 18 jarige rocker chick verhuist naar de Palm Woods en ze blaast meteen de BTR jongens weg door hoe cool ze is. Carlos en James zijn wanhopig om met Lucy uit te gaan, terwijl Kendall probeert te bewijzen dat BTR ook kan rocken.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Big Time Wedstrijd

56 x
Een tienermagazine organiseert een "Win een date met BTR" wedstrijd, en de 4 gelukkige winnende meisjes - elk met hun eigen bagage - geven de jongens een serieus dating drama.
27:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Big Time Koning van het Bal

28 x
De Palm Woods school houdt haar jaarlijkse Prom en Carlos, James, Logan en Kendall zijn allemaal vastbesloten om de prom king titel te winnen, en doen alles wat nodig is om te winnen.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Big Time Bruiloft

67 x
James' sprookjesromance met een buitenlandse prinses verandert al snel in een ontsnappingsmissie nadat hij per ongeluk een huwelijksaanzoek doet, en de jongens moeten hem bevrijden voordat hij gedwongen wordt tot een koninklijk huwelijk.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Big Time Groen

26 x
Een wedstrijd in de klas om de Palm Woods milieuvriendelijker te maken, loopt rampzalig af.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Big Time Uit Elkaar

67 x
Kendall en Jo worden geconfronteerd met de toekomst van hun relatie wanneer zij haar droomrol krijgt in een kaskraker die de komende drie jaar in het buitenland zal draaien.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - Big Time Mama's

42 x
James' moeder, bijgenaamd de "Estee Lauder van het Midwesten" vanwege haar succesvolle cosmeticalijn, arriveert in de Palm Woods om James naar huis te brengen en hem klaar te stomen om het familiebedrijf over te nemen.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - Big Time Reality

50 x
Griffin filmt het leven van de jongens voor een reality show.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Big Time Beachparty - deel 2

23 x
De jongens gaan een dagje naar Griffin's strandhuis en nodigen de Palm Woods kinderen uit. Carlos en Logan gaan op jacht naar een begraven schat, James valt voor een mooi meisje waarvan hij denkt dat het een zeemeermin is, en Kendall Jo's relatie loopt op de klippen.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - Big Time Beachparty - deel 1

71 x
De jongens gaan een dagje naar Griffin's strandhuis en nodigen de Palm Woods kinderen uit. Carlos en Logan gaan op jacht naar een begraven schat, James valt voor een mooi meisje waarvan hij denkt dat het een zeemeermin is, en Kendall Jo's relatie loopt op de klippen.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Big Time Meidengroep

28 x
Gustavo begint een meiden popgroep, wat jaloezie opwekt bij de jongens.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Big Time Verliefd

36 x
Kendall en Jo helpen Carlos een date te vinden, en Logan flirt met een nieuw meisje terwijl hij nog steeds in de war is over zijn gevoelens voor Camille. James wil Katie helpen dichter bij haar nieuwe crush te komen, maar wordt in plaats daarvan een overbeschermende vader.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Big Time Songwriters

28 x
Vastbesloten om meer betrokken te raken bij het opnameproces strijden de jongens om een nieuw nummer te schrijven voor BTR.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Big Time Kerst - deel 2

34 x
Vijf uur voor hun vlucht naar huis voor Kerstmis eist Arthur Griffin dat de jongens drie kerstliedjes opnemen voor ze vertrekken, zodat Katie alleen achterblijft om de kerstvreugde in het verlaten Palm Woods uit te persen.
Archief