Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Big Time Rush

Big Time Rush herbekijken

Seizoen 2
22:00

Seizoen 2, Aflevering 29 - Big Time Interview

4,0 136 x
Big Time Rush heeft net hun tweede album uitgebracht en de jongens worden geïnterviewd in een Entertainment Tonight-achtig programma waar ze onthullende vragen beantwoorden over hun leven binnen en buiten Big Time Rush.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 28 - Big Time Ruzie

4,0 49 x
De jongens hebben het grootste gevecht van alle gevechten en besluiten te verhuizen. James belandt in het appartement van een coole gepensioneerde, Logan verhuist naar een plek vlak bij het water, Carlos bouwt een kartonnen huis, en Kendall moet dingen repareren.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 27 - Big Time Geheim

4,0 28 x
Er worden geheimen bewaard in de Palm Woods. Kendall en Camille brengen veel tijd samen door, wat Logan achterdochtig maakt. James onthult dat hij Carlos nooit heeft verteld dat Heather Fox, Carlos' kampliefde, hem leuk vond.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 26 - Big Time Superhelden

4,5 26 x
Hawk is terug en heeft een nieuw kwaadaardig plan om Big Time Rush neer te halen. Hij is van plan om BTR's nieuwe tracks voor hun tweede album te stelen en ze zelf uit te brengen.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 25 - Big Time Single

3,0 37 x
Terwijl Gustavo worstelt om het volgende hitnummer te schrijven, proberen de jongens Kendall op te vrolijken, die een gebroken hart heeft na zijn breuk met Jo.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Big Time Staking

3,0 28 x
BTR weigert hun tweede album op te nemen nadat Gustavo te hard voor hen is, en de staking plaatst de vastberaden band tegen hun koppige producer in een strijd van wilskracht.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Big Time Rocker

4,6 38 x
Lucy, een 18 jarige rocker chick verhuist naar de Palm Woods en ze blaast meteen de BTR jongens weg door hoe cool ze is. Carlos en James zijn wanhopig om met Lucy uit te gaan, terwijl Kendall probeert te bewijzen dat BTR ook kan rocken.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Big Time Wedstrijd

3,0 39 x
Een tienermagazine organiseert een "Win een date met BTR" wedstrijd, en de 4 gelukkige winnende meisjes - elk met hun eigen bagage - geven de jongens een serieus dating drama.
27:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Big Time Koning van het Bal

3,0 19 x
De Palm Woods school houdt haar jaarlijkse Prom en Carlos, James, Logan en Kendall zijn allemaal vastbesloten om de prom king titel te winnen, en doen alles wat nodig is om te winnen.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Big Time Bruiloft

3,0 40 x
James' sprookjesromance met een buitenlandse prinses verandert al snel in een ontsnappingsmissie nadat hij per ongeluk een huwelijksaanzoek doet, en de jongens moeten hem bevrijden voordat hij gedwongen wordt tot een koninklijk huwelijk.
Archief