Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Big Time Rush

Maart 2020

Seizoen 3, Aflevering 10 (Big Time kamperen)

4,0 7 x
De jongens willen dolgraag gaan kamperen in de buitenlucht, maar Gustavo zegt steeds nee. Hij vindt het te gevaarlijk en is bang dat de jongens iets overkomt.

Seizoen 3, Aflevering 11 (Big Time Reddingsactie)

4,0 3 x
De jongens vinden Carlos' vriendinnetje wel erg veeleisend. Kendall en Jo proberen Carlos te laten inzien wat een 'gezonde' relatie inhoudt en komen erachter dat Jennifer Kelli, Carlos betoverd heeft.

Seizoen 3, Aflevering 12 (Big Time Bloopers)

4,0 1 x
De eigenlijke aflevering van Big Time Rush wordt per ongeluk vernietigd. Daarom presenteren Stephen en Ciara, die Gustavo en Katie spelen, als 'zichzelf' een show vol bloopers.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Big Time beslissing)

4,0 1 x
Wanneer Jo opeens voor de deur staat terwijl hij aan het daten is met Lucy, staat Kendall voor een groot dilemma. Beide meiden stellen hem een ultimatum, maar zelfs met alle goede raad en de liefdeswetenschap van Logan komt hij er niet uit.

Seizoen 3, Aflevering 8 (Big Time babysitten)

3,0 2 x
De jongens worden opgezadeld met de nieuwste aanwinst van Rocque Records, rocker Babylace. Ze moeten de hele dag op hem passen en hem ’s avonds afleveren bij een prijsuitreiking.

Seizoen 3, Aflevering 9 (Big Time Goud)

3,0 2 x
Kendall is Jo's verjaardag vergeten en probeert snel haar cadeautje, een gouden ketting, te regelen. Camille ziet de ketting en denkt dat het een cadeau van Logan is, omdat ze 15 maanden verkering hebben. Logan was dit echter vergeten.
Februari 2020

Seizoen 2, Aflevering 28 (Big Time Superheroes)

3,7 75 x
Hawk probeert het tweede album van de jongens te saboteren...

Seizoen 2, Aflevering 23 (Big Time Koning Van Het Bal)

4,0 15 x
Het is tijd voor het jaarlijkse schoolbal. Carlos, James, Logan en Kendall zijn alle vier genomineerd om gekroond te worden als 'Koning van het bal'. Ze doen er alles aan om te winnen.

Seizoen 2, Aflevering 24 (Big Time Wedstrijd)

4,0 4 x
De jongens moeten een hele dag optrekken met 4 fans die een wedstrijd van het muziekblad Pop Tiger Magazine hebben gewonnen.

Seizoen 2, Aflevering 25 (Big Time Rocker)

3,0 9 x
Lucy, een 18-jarige rockchick, verhuist naar Palm Woods...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.