Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Big Time Rush

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 (Big Time schoolfeest)

3,8 6 x
De leerlingen at Palm Woods organiseren een schoolfeest en BTR heeft de perfecte locatie.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Concert - deel 2

4,5 3 x
Volg Kendall, James, Carlos en Logan van Big Time Rush tijdens hun allereerste concert, maar zullen ze er op tijd geraken?
23:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Concert - deel 1

4,0 0 x
Aan de vooravond van de release van hun eerste album maakt Griffin de muziekdromen van de jongens kapot. Ze keren terug naar Minnesota. De jongens beseffen hoe hun wereld is veranderd en besluiten de leiding over te nemen en plannen samen met Gustavo hun eerste grote concert.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Big Time Spook

4,0 0 x
Gustavo heeft een onderkomen nodig terwijl zijn landhuis onder water staat. Jennifer nodigt hem uit om in Palm Woods te blijven, net op het moment dat er een soort 'paranormale activiteit' opduikt.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Big Time Demo

3,0 2 x
Het is drie maanden geleden dat de jongens van Big Time Rush naar Hollywood verhuisden om hun demo's op te nemen. Nu is het aan Griffin om te beslissen over de toekomst van de band.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Big Time Auditie - deel 2

4,0 3 x
De jongens komen toe in Palm Woods Hotel en worden geconfronteerd met een gespannen hotelmanager, slopende opnamesessies en gekke fans. Ze veroorzaken chaos en beleven andere gekke avonturen.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Big Time Auditie - deel 1

2,5 7 x
Kendall, James, Carlos en Logan zijn vier hockeyfans van de middelbare school uit Minnesota. Ze krijgen de kans van platenproducent Gustavo Rocque om naar Hollywood te verhuizen als onderdeel van zijn nieuwste boybandproject dat bekend staat als Big Time Rush.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Big Time videoclip

4,0 2 x
Rocque Records wil een videoclip maken voor BTR's nummer 'The City is Ours'. Ondanks Gustavo's aandringen dat ze het op zijn manier moeten doen, staan Kendall, James, Logan en Carlos erop om al hun vrienden een rol te geven in de videoclip.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Big Time Hollywood koorts

4,0 6 x
Hoewel de jongens zichzelf beloofden nuchter te blijven, beginnen James, Carlos en Logan stilaan te zweven door hun Hollywoodleventje.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Big Time eerste album

4,0 2 x
Nadat ze vernemen dat Gustavo een feest geeft in de studio waar de jongens niet voor zijn uitgenodigd, besluiten de jongens om hun eigen feest te organiseren in Palm Woods.
Archief