Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Big Time Rush

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 1 (Drukte Backstage)

3,0 62 x
De jongens beginnen aan hun laatste optreden van hun wereldtournee in Canada. Ze proberen het record te breken voor het snelst omkleden backstage.

Seizoen 3, Aflevering 2 (Big Time Keert Terug)

4,0 10 x
De jongens keren terug naar Palm Woods na afloop van hun tour. Daar merken ze dat er toch wel wat veranderd is en moet met name Logan veel moeite doen om de aandacht van zijn vriendinnetje te trekken.

Seizoen 3, Aflevering 3 (Bel Air Rush)

4,0 13 x
De jongens zijn terug in Palm Woods waar ze doorlopend worden achtervolgd door paparazzi. Gustavo besluit ze voor hun veiligheid te verhuizen naar Bel Air.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Big Time Dubbele Date)

4,0 9 x
Logan heeft gelezen dat je elkaar als stel niet te vaak moet zien om het spannend te houden en probeert dat Camille uit te leggen. Die vat het nieuws niet al te best op en besluit met iemand anders uit te gaan.

Seizoen 3, Aflevering 10 (Big Time Reddingsactie)

4,5 79 x
De jongens vinden Carlos' vriendinnetje wel erg veeleisend. Kendall en Jo proberen Carlos te laten inzien wat een 'gezonde' relatie inhoudt en komen erachter dat Jennifer Kelli, Carlos betoverd heeft.

Seizoen 3, Aflevering 11 (Big Time Goud)

4,3 14 x
Kendall is Jo's verjaardag vergeten en probeert snel haar cadeautje, een gouden ketting, te regelen. Camille ziet de ketting en denkt dat het een cadeau van Logan is, omdat ze 15 maanden verkering hebben. Logan was dit echter vergeten.

Seizoen 3, Aflevering 6 (Big Time Verrassing)

3,3 19 x
Telkens als Kendall Lucy probeert mee uit te vragen, steken de jongens daar een stokje voor. Wanneer Lucy's ex-vriendje opeens op de stoep staat, wordt 't allemaal nog ingewikkelder, niet alleen voor Kendall.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 1 (Welcome Back, Big Time)

4,0 48 x
De jongens komen terug van hun concerttour en ontdekken dat ze helemaal niet meer zo populair zijn. Kendall wordt ook jaloers op Jo's nieuwe 'co-star'.

Seizoen 2, Aflevering 2 (Big Time Fans)

4,3 15 x
De jongens krijgen bezoek van een onhandig meisje.

Seizoen 2, Aflevering 3 (Big Time Girlfriends)

4,0 9 x
Elk lid van Big Time Rush is de hele dag bezig met een vriendinnetje. James probeert te helpen voor de aankomende auditie. Ondertussen probeert Gustaove Carlos te helpen met zijn eerste vriendinnetje.
Archief