Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Billie vs Benjamin

Billie vs Benjamin herbekijken

Seizoen 1
34:00

Seizoen 1, Aflevering 6

4,4 220 x
Billie en Benjamin staan lijnrecht tegenover elkaar. Benjamin sluit zich aan bij de extreemrechtse club Avondland. Billie overweegt een schijnhuwelijk met Aziz. Uiteindelijk zien ze mekaar terug aan weerszijden van een rechtse betoging voor het asielcentrum.
28:00

Seizoen 1, Aflevering 5

3,6 75 x
Na een ruzie met zijn moeder trekt Benjamin in bij Billie, waar sinds kort ook Aziz woont; een dakloze vluchteling en vriend van Billie. Het samenleven verloopt erg stroef, zeker wanneer blijkt dat Aziz illegaal in het land verblijft.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 4

4,3 65 x
In een poging om hun linkse en rechtse vriendenbubbels te verzoenen met hun relatie, organiseren Billie en Benjamin een barbecue. Die loopt echter al snel uit de hand. In een ruzie tussen Billie en Tommie, moet Benjamin een kant kiezen.
31:00

Seizoen 1, Aflevering 3

4,7 84 x
Benjamin is totaal verbolgen wanneer blijkt dat Billie uit ecologische overtuiging geen kinderen wil. Beiden worden gesteund door hun eigen bubbel. Het leidt opnieuw tot een clash.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 2

4,5 90 x
Wanneer Benjamin zich gaat verontschuldigen bij Billie belanden ze samen in bed. Ze besluiten hun prille relatie geheim te houden voor hun vrienden. Bij een nieuwe discussie wordt Billie onwel en belandt ze in het ziekenhuis.
31:00

Aflevering 1

4,0 247 x
Billie en Benjamin ontmoeten elkaar in Oostende, wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend - en bijgevolg verkleed - zijn. Ze lijken voor elkaar gemaakt. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'zak' in Benjamin naar boven brengt.
Archief