Blind Getrouwd - Australië

Laatste aflevering
1:13:00
Blind Getrouwd - Australië
6 x

Seizoen 1, Aflevering 2 - Married at First Sight - Australia: Reunion Specials

Onder meer Cyrell Paule, Seb Guilhaus, Lizzie Sobinoff, Martha Kalifatidis, Jo McPharlin, Tracey Jewel, Troy Delmege, Ryan Gallagher, Nasser Sultan en Jessika Power maken hun opwachting.

Seizoen 1
1:17:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Married at First Sight - Australia: Reunion Specials

4 x
Onder meer Cyrell Paule, Seb Guilhaus, Lizzie Sobinoff, Martha Kalifatidis, Jo McPharlin, Tracey Jewel, Troy Delmege, Ryan Gallagher, Nasser Sultan en Jessika Power maken hun opwachting.
Seizoen 10
1:13:00

Seizoen 10, Aflevering 36

235 x
Samen met de experten blikken alle kandidaten terug op hun deelname aan het experiment. Het laatste etentje heeft duidelijk gemaakt dat er nog heel wat sluimerende frustraties zijn en de experten hopen op een open en respectvol gesprek.
1:12:00

Seizoen 10, Aflevering 35

52 x
Vier weken geleden kwam er een einde aan het experiment en namen alle koppels hun finale beslissing. Vandaag komt iedereen opnieuw samen voor een reünie. Hoe gaat het intussen met iedereen? Wie heeft er nog contact? En bovenal: wie is er nog samen?
1:00:00

Seizoen 10, Aflevering 34

50 x
Na drie maanden getrouwd te zijn geweest, staan nu ook de drie resterende koppels - Evelyn & Rupert, Tahnee & Ollie en Lyndall & Cameron - voor hun laatste geloften. Blijven ze getrouwd en zetten ze hun liefdesverhaal verder of zetten ze een punt achter hun huwelijk en gaan ze elk hun eigen weg?
1:04:00

Seizoen 10, Aflevering 33

42 x
Voor Alyssa & Duncan en Melinda & Layton is het einde van het experiment aangebroken. Met de discussies op het laatste etentje nog in het achterhoofd, is het aan hen om als eerste koppels een finale beslissing te nemen: blijven ze getrouwd of scheiden hun wegen voorgoed?
1:10:00

Seizoen 10, Aflevering 32

33 x
Op het laatste etentje voor de finale beslissingen, kondigen de experten nog een laatste opdracht aan voor de koppels: een honesty box. Die zorgt voor spanningen bij enkele koppels en één ervan besluit het experiment diezelfde avond nog te verlaten.
57:00

Seizoen 10, Aflevering 31

16 x
De koppels krijgen een blik op het dagdagelijkse leven van hun partners en dat blijft hier en daar voor twijfels zorgen. Nadat Bronte Harrison meenam naar haar favoriete plekjes in Perth, gaan ze samen iets drinken met haar zus Kirra. Daar komt het alweer tot een discussie. Evelyn, die zich beter dan ooit voelt in haar huw...
1:01:00

Seizoen 10, Aflevering 30

30 x
De koppels staan voor de laatste fase in het experiment: Homestay Week. En terwijl sommige koppels openbloeien tijdens de bezoekjes aan de thuisbasis van hun wederhelften, beginnen anderen twijfels te krijgen over hun huwelijk en de kans op slagen buiten het experiment.
1:08:00

Seizoen 10, Aflevering 29

78 x
Na acht weken is het voor de resterende zes koppels tijd voor de laatste verbintenisceremonie. Het was een bewogen laatste week, die bij sommige koppels niet zonder gevolgen is gebleven. Kunnen Melinda en Layton hun relatie nog herstellen? Zal Lyndall alsnog haar kans wagen met Cameron? En gaat Harrison nog een laatste kee...
1:00:00

Seizoen 10, Aflevering 28

12 x
Na de partnerruil en de veelbewogen 'boys and girls night' hebben de koppels heel wat te bespreken op hun zesde etentje samen. Harrison daagt alleen op, nadat Bronte besloten heeft dat hun huwelijk geen kans op slagen heeft. Bovendien wordt hij door enkele medekandidaten aangesproken op zijn bemoeienissen in de andere rela...
1:09:00

Seizoen 10, Aflevering 27

22 x
De eerste fase van de feedbackweek zit er bijna op. De koppels worden weer herenigd voor de volgende fase: de boys and girls night. Ex-deelnemers komen langs om de resterende koppels advies te geven en hen aan te moedigen om, met het einde van het experiment in zicht, grotere stappen vooruit te zetten in hun relatie.
1:09:00

Seizoen 10, Aflevering 26

57 x
De koppels staan voor een nieuwe fase in het experiment: de feedbackweek. De eerste fase hierin bestaat uit partnerruil. Drie dagen lang zullen de kandidaten een andere partner toegewezen krijgen, zodat ze met een nieuwe blik naar hun eigen huwelijk kunnen kijken.
1:09:00

Seizoen 10, Aflevering 25

66 x
De koppels maken zich op voor de vijfde en voorlaatste verbintenisceremonie. Alle ogen zijn gericht op Harrison & Bronte en Claire & Jesse. Ondanks alle tegenkanting van de andere koppels is Bronte bereid haar huwelijk met Harrison te doen slagen. Jesse, die naar zijn gevoel al te vaak gekwetst is geweest door Claire, staa...
1:08:00

Seizoen 10, Aflevering 24

20 x
Na een niet onbewogen retraite keren de koppels terug naar Sydney; het ene duo al wat sterker dan het andere. Op het volgende etentje staat vooral de relatie van Harrison en Bronte ter discussie. Harrison wordt voor het eerst serieus op zijn plaats gezet en begint dan maar anderen met de vinger te wijzen.
1:03:00

Seizoen 10, Aflevering 23

25 x
Het is de laatste dag van de retraite. Terwijl de verandering van omgeving heel wat koppels deugd heeft gedaan, voelen sommigen nu meer druk dan ooit. Op de laatste avond komt het tot een aanvaring tussen Melinda en Harrison.
1:03:00

Seizoen 10, Aflevering 22

40 x
Het is tijd voor de koppels om te ontdekken of hun relatie stand kan houden buiten de veilige muren van hun appartement: ze gaan op retraite. Tussen Melinda en Bronte raken de gemoederen verhit. En terwijl sommige koppels sterker dan ooit zijn, begint de relatie van een van de sterkste koppels van dit seizoen barsten te ve...
1:09:00

Seizoen 10, Aflevering 21

62 x
Het is tijd voor de vierde verbintenisceremonie. Wie blijft er getrouwd en voor wie houdt het experiment hier op? Na de onthullingen op het etentje hebben vooral Tayla & Hugo en Sandy & Dan heel wat te bespreken met de experten.
1:08:00

Seizoen 10, Aflevering 20

23 x
Na het kennismaken met vrienden en familie is iedereen toe aan een ontspannend etentje en tot ieders verbazing dagen Jesse en Claire samen op. De ontspannen sfeer draait echter al gauw om wanneer het afgeluisterde telefoongesprek ter sprake komt en Hugo en Dan ter verantwoording worden geroepen.
1:04:00

Seizoen 10, Aflevering 19

46 x
Terwijl de koppels de vrienden en familieleden van hun partner leren kennen, groeien sommige koppels dichter naar elkaar toe, terwijl dit bij anderen net voor twijfels zorgt. Claire probeert het vertrouwen van Jesse terug te winnen. Een afgeluisterd telefoongesprek tijdens een mannenavondje verhit de gemoederen en zou wel ...
Archief