Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Blind Getrouwd - Australië

Seizoen 1
50:00

Aflevering 32

4,5 8 x
Het is zes weken geleden dat het experiment is geëindigd en na het heftige diner van gisteravond komt iedereen weer bij elkaar om over het experiment te praten. Dean onthult een geheim over Tracey.
50:00

Aflevering 31

4,7 5 x
Zes weken nadat het experiment was afgelopen, herenigen alle deelnemers zich voor de eerste keer sinds het experiment begon. Ze komen samen voor een laatste explosief Diner Party waar het er hard aan toegaat.
1:08:00

Aflevering 30

4,3 3 x
De koppels keren huiswaarts, waar ze het experiment al dan niet verderzetten. Voor Sarah en Telv ziet het er alvast goed uit.
50:00

Aflevering 29

4,0 4 x
In de eerste vernieuwingsceremonie is het de beurt aan Tracey en Dean en Patrick en Charlene. Welk koppel beslist om getrouwd te blijven en wie zal uit elkaar gaan?
59:00

Aflevering 28

3,3 9 x
De koppels komen nog een laatste keer samen voor het afscheidsdinerfeest voordat ze het experiment verlaten om te beslissen of ze hun geloften al dan niet willen hernieuwen. Wat ze hopen dat een leuk afscheid zal zijn, wordt snel serieus als ze worden geconfronteerd met de 'Honesty Box'.

Aflevering 27

4,0 3 x
De koppels gaan met hun partner op date. De bedoeling is dat ze analyseren hoe het tot nu toe is gegaan.

Aflevering 26

4,0 1 x
Het is de finaleweek van het experiment. De koppels zullen deze week moeten beslissen of ze hun geloften willen hernieuwen of niet.

Aflevering 25

3,0 4 x
Het is de laatste belofteceremonie. Sommigen zijn nog steeds overdonderd omwille van de uitspraken op de mannenavond. Enkele koppels zullen de finaleweek niet overleven.

Aflevering 24

3,0 0 x
Het is het laatste etentje en de gesprekken van de mannenavond blijven nazinderen. Voor sommigen betekent dit het einde van hun relatie, anderen groeien naar elkaar toe.
1:02:00

Aflevering 23

4,0 4 x
De koppels moeten bekomen van het familie-etentje. Er wordt een aparte mannen- en vrouwenavond georganiseerd. Er worden heel wat onthullingen gedaan.
Archief