Border Force USA: The Bridges

Border Force USA: The Bridges gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
46:04
Border Force USA: The Bridges

De missie van Homeland Security is om de grenzen van de Verenigde Staten te beveiligen. De grens tussen de VS en Mexico wordt gevormd door de rivier de Rio Grande, die 23 bruggen heeft om de twee landen te verbinden.

Seizoen 4
43:57
De missie van Homeland Security is om de grenzen van de Verenigde Staten te beveiligen. De grens tussen de VS en Mexico wordt gevormd door de rivier de Rio Grande, die 23 bruggen heeft om de twee landen te verbinden.
Seizoen 3
Er wordt meth gevonden in de stereospeaker van een vrachtwagen. Een Mexicaanse jongen wordt ondervraagd nadat hij het Amerikaanse staatsburgerschap heeft opgeëist. Een jong meisje wordt betrapt op de handel in Tramadol.
Een twintigjarige vrouw wordt betrapt op handel in pillen in Progreso. In Laredo wordt vijfhonderd kilo marihuana gevonden, verborgen in een lading huishoudelijke artikelen.
Pakken met meth worden gevonden in de muur van een trailer. Twee broers worden betrapt op het smokkelen van pillen, en verboden Mexicaanse delicatessen worden onderschept.
Twee zestienjarigen worden verdacht van drugssmokkel voor een kartel. Een man probeert de VS binnen te komen met valse documenten, en marihuana met een waarde van zeven miljoen dollar wordt gevonden in rollen tapijt.
In Pharr is 840 kg meth ontdekt in de vloer van een vrachtwagen. Aromatische kaarsen gevuld met Fentanyl zijn onderschept bij de World Trade Bridge.
Agenten ontdekken UPS-pakjes die met drugs zijn gevuld. Een veertienjarige wegloper wordt opgepakt. Een moeder wordt betrapt op het smokkelen van marihuana.
Een man die reist met twee kinderen die niet van hem zijn, wordt ondervraagd. Een reiziger wordt betrapt op het smokkelen van geld. Agenten vinden drugs in een semi dieplader.
Een vrouw wordt ervan verdacht andermans baby over de grens te hebben gesmokkeld. Er worden drugs gevonden in een lading wortelen en een pillensmokkelaar wordt gepakt na een eerdere tip.
Agenten ontdekken dat de brandstoftanks van een vrachtwagen vol vloeibare methamfetamines zitten. Drie mannen met identieke kleding wekken argwaan en een man wordt betrapt op het smokkelen van zeldzame reptielen.
Agenten onderscheppen een arsenaal aan wapens dat Mexico wordt binnengesmokkeld om te worden gebruikt door de kartels. Een partij Fentanyl wordt ontdekt in een vriezer.
Seizoen 2
Dozen vol met drugs worden ontdekt in een voertuig bij de World Trade Bridge.
Agenten worden geconfronteerd met een schrijnende situatie midden op de brug.
Een man die is ontvoerd door een drugskartel vlucht over de brug naar Amerika en de tourbus van een rockband blijkt een dekmantel te zijn voor een uitgebreide drugssmokkeloperatie.
Een door een Mexicaans drugskartel meegenomen man sprint over de brug Amerika binnen en bij de Progreso International Bridge wordt een dame betrapt op het verbergen van pillen.
Dagtrippers kunnen in Mexico goedkope mediactie op voorschrift kopen, wat een voortdurende uitdaging vormt voor grensbeambten. Een nieuwe rekruut die op zoek is naar haar eerste drugsvangst, wordt beloond wanneer ze een SUV stopt die op weg is naar Atlanta.
Aan de Hidalgo-brug proberen asielzoekers in de rij te springen, waardoor ambtenaren de brug moeten sluiten. Wanneer twee zakken met snoep worden gevonden, gewikkeld in een zeildoek, vermoeden agenten dat er iets niet klopt.
Een jongen arriveert bij één van de bruggen en zijn verhaal over pech lijkt niet te passen bij zijn nieuwe kleren en uiterlijk, dus agenten moeten het verder onderzoeken. Twee zussen worden aangehouden nadat een van hen de fout heeft gemaakt om een douaneambte te lijf te gaan.
Een familie die door de bendes uit Honduras is verdreven, zoekt asiel in Amerika. Bij de World Trade Bridge doorzoeken functionarissen een vrachtauto en vinden daarin een grote lading marihuana verstopt, en in een verrassende wending van de gebeurtenissen, op de Brownsville Gateway Bridge, lijkt een inspectie van een SUV b...
Archief