Brian Johnson's A Life On The Road

Laatste aflevering
Brian Johnson's A Life On The Road
Verlopen

Brian Johnson gaat naar Hawaï waar hij Mick Fleetwood ontmoet, de drummer van Fleetwood Mac. Hij vertelt zijn ongelooflijke verhaal als de spil van Fleetwood Mac en van het grote succes van de band.

Brian Johnson's A Life On The Road gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
In deze aflevering ontmoet Brian Johnson Robert Plant, de zanger en tekstschrijver van Led Zeppelin. Ze bespreken enkele van meest memorabele tournees van de Britse rockband.
Seizoen 2
Verlopen
Brian Johnson spreekt af met Dolly Parton in Nashville om verhalen te delen over hoe het leven is als je altijd onderweg bent.
Seizoen 1
Verlopen
Brian Johnson trekt naar New York om er zijn oude vriend Sting te zien. Die blikt terug op The Police: van het prille begin, over het toenemende succes, tot uiteindelijk het uiteenvallen van de band. Sting geef ook inkijk in zijn rituelen voor een optreden.
Seizoen 2
Verlopen
De frontman van Dire Straits, songwriter en gitarist Mark Knopfler neemt Brian mee op een reis door Northumberland en vertelt het verhaal van het begin van zijn muziekcarrière en het daaropvolgende sterrendom met Dire Straits.
Archief