Commissaris Roos

Commissaris Roos herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2 - Het verleden beschikt

3,0 20 x
Het lichaam van de steenrijke kunstverzamelaar Roger Vaernewijck wordt gevonden. Op het lijstje van de verdachten staan zes gasten en twee bedienden. Commissaris Roos, die Roger goed gekend heeft, wordt met de zaak belast. Een kort onderzoek brengt aan het licht dat het waarschijnlijk om roofmoord gaat, maar het is niet me...

Seizoen 2, Aflevering 1 - Moordlijn

4,0 9 x
Commissarie Roos en zijn medewerkers krijgen het bezoek van een vrouw die ervan overtuigd is dat iemand haar wil vermoorden. Sinds geruime tijd krijgt ze immer dreigtelefoontjes. Daisy, die getuige was van het zoveelste anonieme telefoontje, kan commissaris Roos ervan overtuigen het onderzoek te openen.
55:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Het wordt een mooie zomer

4,8 43 x
Vier bevriende koppels besluiten hun zomer door te brengen op de camping van de norse meneer Vogel. De mannen hebben het er naar hun zin, want Lizette, de knappe echtgenote van de loodgieter, brengt er de feeststemming meteen in. De volgende ochtend wordt het lijk van Lizette in de duinen gevonden.
49:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Op leven en dood, opa

4,0 31 x
De dochter van de commissaris brengt een korte vakantie door in de Ardennen, samen met haar kinderen en haar ouders. Joris en Dirk worden ontvoerd door huurmoordenaar Pedro, die in opdracht van een stel boeven handelt die revanche willen nemen op Roos. Via de kinderen willen ze de commissaris in de val lokken en definitief...
55:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Moord op een bodybuilder

4,5 59 x
Ronald Valvekens, eigenaar van de bodybuildersclub "Golden Muscles", treft op een morgen, in de douche, het lijk aan van Joris Kindekens, één van zijn klanten. Tijdens het onderzoek vindt Daisy een flacon met een witte vloeistof in de sporttas van de man. Het labo is formeel: het gaat om corticosteroïden. Daisy gaat "under...

Seizoen 2, Aflevering 10 - Malchance

4,0 13 x
Wiske woont samen met Polle, een regelmatige bajesklant en drinkebroer, en met haar luie zoon Sammy. Wanneer ze ontdekt dat er weer geld uit haar handtas gestolen werd, is voor Wiske de maat vol. Ze gooit Polle het huis uit en maakt ruzie met haar zoon. Even later wordt haar wagen uit het kanaal gevist. Ongeluk of moord?

Seizoen 2, Aflevering 9 - Brood en spelen

4,0 21 x
Net voor de aanvang van een belangrijke voetbalwedstrijd ontstaan er rellen tussen de politie en hooligans. De harde kern slaagt erin de kleedkamers van de tegenspelers binnen te dringen. Toch kunnen de ordehandhavers hen uit de gangen verdrijven. Dan wordt het lichaam van de scheidsrechter gevonden.

Seizoen 2, Aflevering 8 - Leentje

3,0 47 x
In de sociale woonwijk De Varens breekt paniek uit. Leentje Smalders, een negenjarig meisje, is spoorloos. Wanneer een grootscheepse zoekactie van de politie en de buurtbewoners niets oplevert, worden Roos, Daisy en Herman ingeschakeld.

Seizoen 2, Aflevering 7 - Golfmoorden

4,0 53 x
Op een ochtend wordt de beleggingsspecialist Emile koelbloedig neergeschoten tijdens een partijtje golf. Commissaris Roos en zijn medewerkers worden belast met de zaak. Geen makkelijke opgave. Het mag immers niet bekend raken dat Emile dood is.

Seizoen 2, Aflevering 6 - De Elvis-fan

3,5 48 x
Marcel is de uitbater van een dancing én een passionele Elvis-fan. Tijdens de weekends stoomt hij Nicolas, het zoontje van zijn vriendin Erna, klaar voor een belangrijke playbackwedstrijd. De jongen is de eindeloze repetities meer dan beu. Ook Erna en buurman Leo zijn de wanhoop nabij.
Archief