Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Commissaris Roos

Seizoen 1992
55:00

Seizoen 1992, Aflevering 13 - HET WORDT EEN MOOIE ZOMER NIET UITGEZONDEN

4,0 3 x
Vier bevriende koppels besluiten hun zomer door te brengen op de camping van de norse meneer Vogel. De mannen hebben het er naar hun zin, want Lizette, de knappe echtgenote van de loodgieter, brengt er de feeststemming meteen in. De ander vrouwen moeten jaloers toekijken hoe zij met al de aandacht gaat lopen.
49:00

Seizoen 1992, Aflevering 12 - OP LEVEN EN DOOD, OPA

4,0 0 x
De dochter van de commissaris brengt een korte vakantie door in de Ardennen, samen met haar kinderen en haar ouders. Joris en Dirk worden ontvoerd door huurmoordenaar Pedro, die in opdracht van een stel boeven handelt die revanche willen nemen op Roos. Via de kinderen willen ze de commissaris in de val lokken en definitief...
55:00

Seizoen 1992, Aflevering 11 - MOORD OP EEN BODYBUILDER

4,0 2 x
Ronald Valvekens, eigenaar van de bodybuildersclub "Golden Muscles", treft op een morgen, in de douche, het lijk aan van Joris Kindekens, één van zijn klanten. Tijdens het onderzoek vindt Daisy een flacon met een witte vloeistof in de sporttas van de man. Het labo is formeel: het gaat om corticosteroïden. Daisy gaat "under...
48:00

Seizoen 1992, Aflevering 10 - MALCHANCE

4,3 0 x
Wiske woont samen met Polle, een regelmatige bajesklant en drinkeboer, en met haar luie zoon Sammy. Wanneer ze ontdekt dat er weer geld uit haar handtas gestolen werd, is voor Wiske de maat vol. Ze gooit Polle het huis uit en maakt ruzie met haar zoon. Even later wordt haar wagen uit het kanaal gevist. Ongeluk of moord?
55:00

Seizoen 1992, Aflevering 9 - BROOD EN SPELEN

4,0 0 x
Net voor de aanvang van een belangrijke voetbalwedstrijd ontstaan er rellen tussen de politie en hooligans. De harde kern slaagt erin de kleedkamers van de tegenspelers binnen te dringen. Toch kunnen de ordehandhavers hen uit de gangen verdrijven. Dan wordt het lichaam van de scheidsrechter gevonden.
50:00

Seizoen 1992, Aflevering 8 - LEENTJE

3,0 0 x
De sociale woonwijk "De Varens" wordt getroffen door een vlaag van paniek. Leentje Smalders, een negenjarig meisje, is spoorloos. Wanneer de grootscheepse zoekaktie van de politie en de buurtbewoners niets oplevert, worden Roos, Daisy en Herman ingeschakeld.
54:00

Seizoen 1992, Aflevering 7 - GOLFMOORDEN

4,0 0 x
Op een ochtend wordt de beleggingsspecialist Emile koelbloedig neergeschoten tijdens een partijtje golf. Commissaris Roos en zijn medewerkers worden belast met de zaak. Geen makkelijke opgave. Het mag immers niet bekend raken dat Emile dood is.
54:00

Seizoen 1992, Aflevering 6 - De elvis-fan

3,5 0 x
Marcel is de uitbater van een dancing én een passionele Elvis-fan. Tijdens de weekends stoomt hij Nicolas, het zoontje van zijn vriendin Erna, klaar voor een belangrijke playbackwedstrijd. De jongen is de eindeloze repetities meer dan beu. Ook Erna en buurman Leo zijn de wanhoop nabij.
54:00

Seizoen 1992, Aflevering 5 - Stokken in de wielen

4,0 0 x
Er worden een aantal fietsen gestolen uit het clubhuis van de wielertoeristen. De voorzitter weet wel dat dit geen zaak is voor de gerechterlijke politie, maar toch vraagt hij zijn oude vriend Roos officieus om hulp. Officiëler wordt het wanneer één van de oudere clubleden vermist wordt en alles op moord begint te lijken.
55:00

Seizoen 1992, Aflevering 4 - Variaties in dood

4,0 0 x
Na een anoniem telefoontje wordt in een verlaten villa een lijk gevonden. Volgens de wetsdokter stierf het slachtoffer een natuurlijke dood. Maar waarom wordt er op het lichaam geen portefeuille gevonden? Waar is de bril die het slachtoffer volgens zijn echtgenote altijd droeg? Waarom werd zijn wagen niet in de buurt van d...
Archief