Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Competitiebeesten

Seizoen 1
24:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Competitiebeesten

4,0 0 x
Nina neemt afscheid op de luchthaven en ze staat in de finale van de wereldkampioenschappen in Montreal.   We maken kennis met de golfers Louis en Liam.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Competitiebeesten

3,0 0 x
Jolien voelt druk op haar schouders. Turner Abel heeft last van een blessure. Chyara speelt het Belgisch kampioenschap.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Competitiebeesten

3,0 0 x
Voetballer Gianni maakt zich zorgen. Snowboarder Jules verlegt zijn grenzen. Tennisster Chyara bereidt zich voor op het Belgisch Kampioenschap tegen Amelia.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Competitiebeesten

3,0 1 x
We maken kennis met Abel die voor een pittige opdracht staat, Jef ontpopt zich als leraar, Nina is klaar voor de wedstrijd.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Competitiebeesten

4,0 0 x
We maken kennis met voetballer Gianni Verstrepen. Joliens schermtornooi kent een dieptepunt en gymnast Nina Derwael bereidt zich voor op een wedstrijd.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Competitiebeesten

4,0 1 x
Docuserie waarin we een unieke kijk krijgen in het leven van verschillende topsportkinderen. We volgen hen gedurende vier maanden tijdens trainingen en wedstrijden. De kinderen die gevolgd worden zijn dé talenten van de toekomst: Nina Derwael (gymnastiek), Laurens Devos (tafeltennis), Chyara Onia (tennis), Jolien Corteyn (...
25:00

Aflevering 12 (Seizoen 1)

3,0 30 x
De gymnasten hebben een grote show. Het gaat niet goed met snowboarder Dylan. De wedstrijd van Jolien kent een dieptepunt. Bekijk aflevering 12 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 11 (Seizoen 1)

3,0 9 x
Voetballer Gianni moet het beste van zichzelf geven. Gymnaste Nina vertoeft in betere oorden. De jonge turners moeten hun grenzen verleggen. Bekijk aflevering 11 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
25:00

Aflevering 10 (Seizoen 1)

4,0 5 x
Snowboarder Jules moet naar het ziekenhuis. De voetbaltrainers hebben hoge verwachtingen. Tennisster Chyara krijgt het in Ierland zwaar te verduren. Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Binnenkort terug te kijken
24:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Competitiebeesten

Verwacht op
Nina wordt met open armen ontvangen in België. Gianni wordt uitgedaagd door zijn trainer. Rolstoeltennisser Jef speelt een belangrijke wedstrijd.
Archief