Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Competitiebeesten

Seizoen 2
27:00

Seizoen 2, Aflevering 3

3,0 0 x
De lat ligt hoog voor schermster Jolien tijdens de eerste wedstrijd voor punten richting Tokio. Nina pakt haar koffers, want zij wordt in Stuttgart verwacht voor het wereldkampioenschap gymnastiek, wat meteen de enige kans is om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen. Zwemster Fleur komt aan in Japan, waar ze deeln...
28:00

Seizoen 2, Aflevering 2

3,0 0 x
Pistewielrenner Fabio rijdt vandaag de finale van de wedstrijd tegen de Russische ploeg en dat zorgt voor grote spanning. We maken kennis met zwemster Fleur die binnenkort naar Japan vertrekt voor de Wereldbeker. Een grote wedstrijd richting de Spelen, want ook zij droomt van een deelname. Fleur heeft een glutenallergie en...
26:00

Seizoen 2, Aflevering 1

3,0 0 x
Gymnaste Nina is met haar team op stage naar Mallorca. Eén jaar voor de Olympische Spelen zal ze zich binnen enkele maanden moeten kwalificeren tijdens het wereldkampioenschap. Het worden zware maanden, maar voorlopig kan ze ook nog genieten van de zon. Ook voor schermster Jolien wordt het een belangrijk jaar. Zij en haar ...
Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 12

4,0 2 x
De gymnasten hebben een grote show. Het gaat niet goed met snowboarder Dylan. De wedstrijd van Jolien kent een dieptepunt.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Competitiebeesten

3,0 1 x
Voetballer Gianni moet het beste van zichzelf geven. Gymnaste Nina vertoeft in betere oorden. De jonge turners moeten hun grenzen verleggen.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Competitiebeesten

4,0 1 x
Snowboarder Jules moet naar het ziekenhuis. De voetbaltrainers hebben hoge verwachtingen. Tennisster Chyara krijgt het in Ierland zwaar te verduren.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Competitiebeesten

4,0 0 x
Snowboarder Jules krijgt slecht nieuws. Laurens speelt het EK, maar is hij wel topvorm? Gymnaste Nina gaat terug naar school.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Competitiebeesten

4,0 1 x
Dylan gaat een weddenschap aan met zijn broer. Laurens speelt een match. En het gaat goed fout voor snowboarder Jules...
25:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Competitiebeesten

3,0 1 x
Nina wordt met open armen ontvangen in België. Gianni wordt uitgedaagd door zijn trainer. Rolstoeltennisser Jef speelt een belangrijke wedstrijd.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Competitiebeesten

4,0 3 x
Nina neemt afscheid op de luchthaven en ze staat in de finale van de wereldkampioenschappen in Montreal.   We maken kennis met de golfers Louis en Liam.
Archief