Competitiebeesten

2018
25:00

Aflevering 2

4,0 0 x
We maken kennis met voetballer Gianni Verstrepen. Joliens schermtornooi kent een dieptepunt en gymnast Nina Derwael bereidt zich voor op een wedstrijd.
24:00

Aflevering 1

4,0 5 x
Docuserie waarin we een unieke kijk krijgen in het leven van verschillende topsportkinderen. We volgen hen gedurende vier maanden tijdens trainingen en wedstrijden. De kinderen die gevolgd worden zijn dé talenten van de toekomst: Nina Derwael (gymnastiek), Laurens Devos (tafeltennis), Chyara Onia (tennis), Jolien Corteyn (schermen), Jules De Sloover (snowboarden) en Gianni Vertrepen (voetbal).
25:00

Aflevering 12

4,0 30 x
De gymnasten hebben een grote show. Het gaat niet goed met snowboarder Dylan. De wedstrijd van Jolien kent een dieptepunt.
27:00

Aflevering 11

3,0 9 x
Voetballer Gianni moet het beste van zichzelf geven. Gymnaste Nina vertoeft in betere oorden. De jonge turners moeten hun grenzen verleggen.
25:00

Aflevering 10

4,0 5 x
Snowboarder Jules moet naar het ziekenhuis. De voetbaltrainers hebben hoge verwachtingen. Tennisster Chyara krijgt het in Ierland zwaar te verduren.
25:00

Aflevering 9

Verlopen 4,0 6 x
Snowboarder Jules krijgt slecht nieuws. Laurens speelt het EK, maar is hij wel topvorm? Gymnaste Nina gaat terug naar school.
25:00

Aflevering 8

4,0 6 x
Dylan gaat een weddenschap aan met zijn broer. Laurens speelt een match. En het gaat goed fout voor snowboarder Jules...
24:00

Aflevering 7

Verlopen 4,0 6 x
Nina wordt met open armen ontvangen in België. Gianni wordt uitgedaagd door zijn trainer. Rolstoeltennisser Jef speelt een belangrijke wedstrijd.
24:00

Aflevering 6

3,0 8 x
Nina neemt afscheid op de luchthaven en ze staat in de finale van de wereldkampioenschappen in Montreal.  We maken kennis met de golfers Louis en Liam.
25:00

Aflevering 5

3,0 7 x
Jolien voelt druk op haar schouders. Turner Abel heeft last van een blessure. Chyara speelt het Belgisch kampioenschap.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.