Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Crimi Clowns

Seizoen 3
30:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Read my lips

4,5 0 x
De Tersago 's zitten in voorlopige hechtenis en Ronny's ex-vriendin Katja vindt in de diepvries het geld van de roofmoord op de Dejonghs. Ze waant zich rijk maar wordt betrapt.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Vijftig of honderd miljoen

4,0 0 x
Na Katja 's wraakactie in de villa ontslaat Ronny Jay als bodyguard. Maar dan doet Jay de Tersago's een crimineel voorstel met het vooruitzicht op vijftig of honderd miljoen.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - De pizza waren koud

3,0 0 x
Ronny 's favoriete pizzabezorger Chriske heeft een blauw oog. Ronny confronteert de daders met hun slachtoffer en dwingt op zijn manier rechtvaardigheid af.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - Van snuffen komt poeppen

3,0 0 x
Lou heeft van Ronny's afwezigheid geprofiteerd om de rol van de Haaspaas in te pikken van Mike, maar dat is buiten Ronny gerekend. Mike nodigt de familie Tersago uit voor een speciale gelegenheid. Rachel krijgt opnieuw hoop.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - De legataris

4,0 0 x
De bende pleegt een ramkraak op het drugslabo van Malkin, in samenwerking met de corrupte inspecteurs Coenen en Willems. Op hetzelfde moment valt de politie binnen in de villa van de drugsbaas.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - Denk niet aan een krokodil

3,0 0 x
Ronny is niet van plan om het fortuin dat hij geërfd heeft te delen met Rachel en hij heeft eindelijk de truc gevonden om haar te laten instemmen met hun echtscheiding.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Lucy in the sky with diamonds

3,0 0 x
Wegens gebrek aan bewijzen wordt de familie Tersago vrijgelaten, met uitzondering van Wesley. Amber beslist om haar broers filmproject zelf af te maken.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Ne lungo

3,0 0 x
Ronny gaat op ziekenbezoek bij Jos, die hem uitnodigt op een geheimzinnig feestje. Wim Leblanc verkoopt Ambers pornofilms stiekem en wordt door Ronny en Jarek hard aangepakt.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Knochen,haut und Gedarme

4,0 0 x
Na het gewapend conflict in restaurant De Veehandel worden de doden opgeruimd en de gewonden verzorgd. Maar dan staat de politie voor de deur.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - The Rules of fight club

4,0 0 x
Wesley belt Amber vanuit de gevangenis met de vraag om een gsm te verstoppen in een spelconsole en mee te geven aan zijn advocaat. Ook de 'bankjanetten' hebben een plan.
Archief