Criminal Confessions

Criminal Confessions herbekijken

Seizoen 3
40:30

Seizoen 3, Aflevering 12

3,5 5 x
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw brandend in het bos wordt gevonden, blijven de onderzoekers met veel vragen zitten. Ze volgen een spoor van vuur, woede en onwaarheden om tot de waarheid te komen.
41:36

Seizoen 3, Aflevering 11

4,0 2 x
Nadat een liefhebbende echtgenote en moeder doodgeschoten in haar eigen bed wordt aangetroffen, blijft de zaak twee jaar lang in de doofpot. Maar dan zetten vastberaden rechercheurs hun zinnen op gerechtigheid en onthullen een huurmoordenaarscomplot.
41:32

Seizoen 3, Aflevering 10

3,0 3 x
Wanneer een onderwijzer wordt neergeschoten, wordt hij aan de misdaad gelinkt door het DNA en de telefoongegevens van een misdadiger. Maar nadat de onderzoekers de man hebben gearresteerd, ontdekken ze dat de dader misschien iemand anders is.
41:51

Seizoen 3, Aflevering 9

3,0 2 x
Een veteraan van de Amerikaanse marine wordt op brute wijze doodgeslagen tijdens een huisoverval. Om de moordenaar te vinden moet de politie verschillende leugens uitpluizen terwijl verschillende verdachten wanhopig proberen hun sporen uit te wissen.
40:52

Seizoen 3, Aflevering 8

3,0 6 x
Nadat het vermoorde lichaam van vermiste vrouw door een hulpsheriff wordt ontdekt in de achtertuin van haar ouderlijk huis, moeten de onderzoekers erachter komen of het slachtoffer is gedood door een mysterieuze chauffeur of iemand onverwacht.
42:13

Seizoen 3, Aflevering 7

4,0 2 x
Nadat een bejaarde vrouw aan een grote som geld is gekomen, wordt ze aangevallen. Rechercheurs brengen een verwrongen verhaal van verslaving, wreedheid en verraad aan het licht.
41:29

Seizoen 3, Aflevering 6

3,0 5 x
Nadat een gescheiden moeder vermoord wordt aangetroffen in haar huis, ontdekt de politie dat er een ongewone reeks mensen bij haar leven betrokken was.
40:41

Seizoen 3, Aflevering 5

3,0 2 x
Een geliefd lid van de plaatselijke gemeenschap wordt op brute wijze vermoord, waarbij een deel van zijn lichaam door de moordenaar als souvenir lijkt te zijn meegenomen. Rechercheurs proberen deze afschuwelijke misdaad te begrijpen.
41:53

Seizoen 3, Aflevering 4

4,0 10 x
Als de negentienjarige Kenia verdwijnt, begint haar familie meteen een eigen onderzoek om haar te vinden. Wanneer de politie zich bij hen aansluit, volgen ze alarmerende aanwijzingen die hen doen geloven dat Kenia niet levend wordt teruggevonden.
41:30

Seizoen 3, Aflevering 3

3,0 4 x
Een bestuurder houdt een schietpartij van zeven uur, doodt zes mensen en verwondt er twee ernstig.
Archief