CSI: New York

CSI: New York gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
42:29
CSI: New York
Verlopen

Mac moet vechten voor zijn leven nadat hij neergeschoten wordt. Het team moet de schutter te pakken zien te krijgen om hem tot gerechtigheid te brengen.

Seizoen 8
42:26
Verlopen
Het team gaat naar Brooklyn om de moord op een succesvolle zakenman te onderzoeken. Het onderzoek wijst uit dat de man nog steeds verbonden was met zijn oude buurt, hoewel hij daar allang weg was.
42:04
Verlopen
Het team onderzoekt de zaak van een lichaam dat in vier delen op vier verschillende straathoeken gevonden wordt. Flack is bezig met het onderzoek, maar wordt dan opgeschrikt door een explosie.
41:22
Verlopen
Het CSI-team vermoedt dat een moord gerelateerd is aan een gamecompetitie. Het slachtoffer is een scheidsrechter bij de wedstrijd. Het team moet een verdachte zien te vinden
42:22
Verlopen
Het onderzoek naar de moord op een labmedewerker onthult vreemde overeenkomsten met een onopgeloste zaak uit de jaren '50. Het team krijgt een kijkje in wat er in het lab gebeurt.
39:50
Verlopen
Het team is bezig met twee moordonderzoeken, die in eerste instantie ongerelateerd lijken. Maar wanneer dezelfde kauwgom op beide plaatsen delict gevonden wordt, leidt dat het team naar een verrassende conclusie.
41:10
Verlopen
Een rollenspel wordt een van de spelers fataal, en het CSI-team onderzoekt de zaak. Het onderzoek wijst uit dat een andere speler, de zoon van een hedgefonds miljonair, ontvoerd is en voor losgeld gehouden wordt.
40:45
Verlopen
Het forensisch team onderzoekt de dood van een invloedrijke makelaar. Het onderzoek wijst uit dat zijn leven, zowel op zijn werk als thuis, er niet zo rooskleurig uitzag als het leek.
42:05
Verlopen
Als een verbrand lichaam gevonden wordt, lijkt het slachtoffer vermoord te zijn door zijn stalker. Het team denkt dat het slachtoffer een vechter is, maar het onderzoek wijst uit dat hij misschien zijn dood in scène heeft gezet.
42:13
Verlopen
Jo onderzoekt de zaak van een verkrachter die vrijgelaten was tijdens haar tijd bij de FBI. De zaak wordt in gevaar gebracht wanneer de aanklager en getuige dood teruggevonden wordt.
41:55
Verlopen
Het team onderzoekt de zaak van een rechter die vermoord is. Ze moeten de schutter zien te vinden. De rechter was bezig met een proces van een lid van de Russische maffia. Jo komt een crimineel uit haar verleden tegen.
42:08
Verlopen
Een huisfeest eindigt in een plaats delict wanneer een tiener dood onder een veranda gevonden wordt. Jo wordt achtervolgd door haar laatste zaak bij de FBI.
39:09
Verlopen
Een grap in een studentenvereniging gaat fout en een van de leden komt dood in een open graf terecht. Ook wordt een van de leden vermist. Het CSI-team onderzoekt de zaak.
40:23
Verlopen
De broer van een jonge basketbalspeler, die op borgtocht vrij is, wordt verdacht van moord. Dat dreigt de basketbalcarrière van de jongen te vernietigen.
42:01
Verlopen
Een tiener die een sexy punk-rocker probeert te imponeren, wordt dood teruggevonden. Het team denkt dat zijn pogingen te imponeren te ver zijn gegaan.
42:13
Verlopen
Op het 10-jarig jubileum van 9/11 herinneren Mac en het team zich specifieke momenten van de dag die voor altijd in hun geheugen gegrift staat.
Seizoen 9
40:53
Verlopen
Spin-Off van CSI die zich afspeelt in NY.
42:12
Verlopen
Op Valentijnsdag onderzoeken Mac en zijn team drie liefdesverhalen die verkeerd zijn afgelopen.
40:01
Verlopen
Mac en zijn team werken samen met D.B. Russell om Christine's ontvoerders te slim af te zijn, voordat de tijd om is.
39:59
Verlopen
Een team van forensisch onderzoekers gebruikt vooruitstrevende wetenschap om bewijs te verzamelen en misdaden op te lossen in New York.
Archief