Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Cupido Ofzo

Seizoen 2
45:00

Aflevering 2

4,0 7 x
Ruth Beeckmans en Frances Lefebure nemen Cupido's pijl en boog over en dompelen singles met een beperking of stoornis onder in de wondere wereld van het daten. Vandaag gaat Klaas op stap met Ellen en Tine probeert Stef te charmeren.
49:00

Aflevering 1

3,0 8 x
Ruth Beeckmans en Frances Lefebure nemen Cupido's pijlen in handen en dompelen singles met een beperking of stoornis onder in de wondere wereld van het daten. Frances pikt de 29-jarige Stef thuis op voor zijn blind date. Stef heeft een fysieke beperking en is zelfstandig IT'er. In hun zoektocht naar de ideale date voor hem...
Seizoen 1
48:00

Aflevering 7

4,8 7 x
Karen en Ruth sluiten 'Cupido Ofzo' af met een intiem slotfeest, waarop ze iedereen terugzien. Damon en Margot, Julia en Maxime en Hanne en Sven leken een match made in heaven. Zijn deze drie koppels nog steeds samen? En wat met Vincent en Ashley, Bram en Sofie en Michela en Hans, bij wie het eerder vriendschappelijk leek ...
47:00

Aflevering 6

4,5 4 x
Karen en Ruth zetten hun zoektocht naar een lief voor mensen met een beperking of stoornis onverstoord verder.
50:00

Aflevering 5

4,7 11 x
De 26-jarige nieuwkomer Stijn heeft een zwak voor alles wat te maken heeft met klassieke muziek, opera en chique kostuums, liefst die uit het Victoriaanse tijdperk. En dat zal zijn date Sarah geweten hebben. Terwijl Stijn zijn styling tot in de puntjes verzorgt, zorgen Karen en Ruth ervoor dat Sarah en Stijn voor één dag k...
50:00

Aflevering 4

3,0 0 x
Sven en Hanne gaan op een tweede date. De taakverdeling is duidelijk: Sven is de chauffeur van dienst en Hanne heeft alles gepland voor hun tweede date: wafels bakken in een wafelatelier.
50:00

Aflevering 3

4,0 21 x
Ruth en Karen proberen opnieuw enthousiaste en innemende mensen die verlangen naar liefde met een grote L ,maar daarin gedwarsboomd worden door hun beperking of stoornis, te helpen bij hun zoektocht.
50:00

Aflevering 2

4,2 9 x
Cupido schoot vorige week meteen raak bij Damon en zijn date Margot. Vandaag brengt Damons papa hem richting tweede date: bootje varen op de Leie... en hopelijk een nieuwe kus.
50:00

Aflevering 1

3,8 34 x
Ruth Beeckmans en Karen Damen proberen enkele enthousiaste, innemende en leuke mensen die verlangen naar liefde met een grote L maar daarin gedwarsboomd worden door hun beperking of stoornis, te helpen bij hun zoektocht.
Archief