Curse Of The Chippendales

Curse Of The Chippendales herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Showtime

3,0 15 x
De Chippendales voeren een strijd om de nummer één te blijven, maar een schimmige informant komt naar voren met een onwaarschijnlijk verhaal. Undercoveragenten komen zich ermee moeien en cold cases worden weer geopend. Het lijkt erop dat de leiders achter de schermen over lijken gaan om hun misdaden te verbergen.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Money After Money

4,0 11 x
De drijvende kracht achter de Chippendales is niet meer, maar de show gaat door. Terwijl de sterren terechtkomen in een spiraal van verslaving, bedreigen rechtszaken de club in LA waar alles begon. Er duiken steeds meer copycats op en de groep valt opnieuw ten prooi aan een dodelijk complot.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Engulfed In Man

4,0 14 x
De zaken gaan goed, in New York is de show uitverkocht. De sterren worden de favorieten van de pers en de merchandising brengt miljoenen op, maar er broedt een moreel verzet. Nu de groep steeds rijker wordt, worden de protesten groter en er volgt een machtsstrijd.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Take It Off!

4,0 12 x
In de late jaren 70 gaat een nachtclub in Los Angeles in moeilijkheden op zoek naar iets nieuws en dat betekent het begin van de Chippendales. Hun zwoele stripshow kent een enorm succes, maar louche figuren besmeuren de magie met moord en verraad.
Archief